انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه جستجو درمورد یک موضوع خاص در بین کل انجمن ها  (دفعات بازدید: 429 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MYB

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با سلام و خسته نباشید
بنده به تازگی اینجا عضو شدم و یک سری از انجمن ها و مطالب رو هم نگاه کردم اما برای گشتن دنبال یک موضوع خاص، وقتی از باکس جستجو در بالا سمت چپ صفحه استفاده میکنم، وارد یه صفحه میشه که ارور میده !!! می خواستم ببینم اگر بخوایم به دنبال یک موضوع خاص بگردیم و نمی دونیم کدوم انجمن ممکنه این سوال مطرح شده باشه، چجوری باید اون موضوع رو سرچ کنیم؟ الان به طور مثال من میخوام بگردم ببینم راجع به اوبونتو 19.04 چه مطالبی تو انجمن گذاشته شده و چه سوالاتی پرسیده شده ولی نتونستم با جستجو کردن از طریق باکس جستجو در بالا سمت چپ صفحه چیزی پیدا کردم، هر عبارتی رو میزدم خطا میداد.
یا همینطور راجع به موضوعات دیگه

همچنین نمی دونستم این موضوع رو تو کدوم انجمن باید مطرح کردم و حدس زدم که این انجمن براش مناسب باشه. ممنون میشم اگر کسی از دوستان راهنمایی کنه
با تشکر

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
مدتی بود چیزی رو جستجو نمیکردم الان امتحان کردم دیدم به من هم ارور داد.
  :o
freedom

آفلاین MYB

• Newbie
  • *
یعنی قبلا از همین قسمت جستجو می کردید کار می کرد؟ آخه خطاش یه جوریه که انگار هیچوقت این قسمت عملکردی نداشته!!!! :-k

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
آره قبلاً کار می‌کرد.
خطای الان هم مربوط می‌شه به Captcha گوگل
احتمالاً Searx انجمن با Tor یا ابزار مشابهی اجرا می‌شه که گوگل کپچای خودش رو لود می‌کنه و چون ربات نمی‌تونه کپچا رو حدس بزنه از این مرحله دیگه رد نمی‌شه و نتایج جست‌و‌جو رو نمی‌آره.
اگه بری داخل سایت Searx.me و دستی اینو سرچ کنی، برات می‌آره:
نقل‌قول
site: forum.ubuntu.ir اوبونتو 19.04
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین MYB

• Newbie
  • *
آهان. ممنون بابت راهنمایی :)