با سلام، بنده یک سیستم قدیمی دارم که روش اوبونتو 18.04 نصبه و روی سیستم اصلیم ویندوز 10 نصبه، اما قصد دارم که به طور کامل از ویندوز به اوبونتو مهاجرت کنم و سیستم عامل سیستم اصلیم رو هم به اوبونتو 18.04 تغییر بدم. تو انجمن خوندم و فهمیدم که با نرم افزار fsarchiver میشه فول بک آپ گرفت از اوبونتو و ریستور کرد، حالا سوالی که دارم اینه که برای ریستور به نظرم اول روی سیستم اصلیم اوبونتو مینی مال نصب کنم و سایز پارتیشن ها رو متناسب با حجم هارد این سیستم تنظیم کنم و بعد نرم افزار fsarchiver رو نصب کنم و ریستور رو انجام بدم تا تمامی برنامه هایی که در حال حاضر روی اون یکی سیستمم دارم به کامپیوتر اصلی منتقل بشه و یه جوری که انگار از اول اوبونتو رو کامل نصب کردی (نه مینیمال)و بعد کاستومایزش کردی. به نظر شما این کار شدنیه و درسته؟ (برای اینکه هم سرعت نصب اوبونتو بالاتر بره و هم مجبور نباشم اول اوبونتو رو کامل با برنامه های دیفالتش نصب کنم و بعد آپدیت کنم و بعد ریستور کنم) یا اینکه دوستان پیشنهاد بهتری دارند؟
کلا اگه بخوام ساده تر بگم، هدفم اینه که هرچیزی که الان تو اوبونتوی اون یکی سیستم دارم رو در سریعترین حالت ممکن و با کمترین میزان آپدیت و دانلود نرم افزار و مصرف حجم اینترنت به سیستم جدید منتقل کنم. چون تو سیستم اوبونتوی فعلی، تمام تنظیمات دلخواه و آپدیت ها و ... انجام شده.
با تشکر