انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارور broken count  (دفعات بازدید: 408 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javad123456

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
ارور broken count
« : 21 خرداد 1398، 04:46 ب‌ظ »
سلام.من تو اوبونتو کاملا تازه کار هستم.خواستم به گقته ی دوستان دسکتاپ های جدید رو امتحتن کنم.از اینترنت جستجو کردم.با چند تا دستور که یادم نمیاد تو ترمینال وارد کردم ولی اصلا نمیدونم چه جور باید دسکتاب هارو عوض کنم.الان نمیدونم چه مشکلی پیش اومده بالا ](*,) میگه :error:broken count 0
من چون مبتدی هستم تو اوبونتو هیچ راهی به ذهنم نرسید . لطقا یه راهی دستوری چیزی بگید که بتونم همه دسکتاپ هارو به جز اصلی پاک کنم و همه چی به
حالت عادی برگرده با تشکر.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : ارور broken count
« پاسخ #1 : 21 خرداد 1398، 05:28 ب‌ظ »
سلام.
این خطا رو کِی و کجا می‌بینی؟
برای این‌که بتونی میزکارهای دیگه رو حذف کنی، اول باید بدونیم چه میزکاری نصب کردی. علم غیب که نداریم  :D
درضمن توصیه می‌شه برای نصب میزکارهای مختلف، یا جدا جدا اونارو امتحان کنیم (یعنی توزیعی که اون میزکار رو داره رو دانلود کنیم و نصب کنیم) و یا این‌که یک‌یوزر جدید بسازیم و میزکار رو در حالی که توی اون یوزر جدید هستیم، نصب کنیم و اجرا کنیم تا تداخلی با میزکار قبلی نداشته باشه (که در هر صورت یک‌سری تداخل پیش می‌آد و نصب چند میزکار در کنار هم، در نهایت باعث خراب شدن توزیع می‌شه)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین javad123456

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ : ارور broken count
« پاسخ #2 : 21 خرداد 1398، 09:15 ب‌ظ »
سلام.
این خطا رو کِی و کجا می‌بینی؟
برای این‌که بتونی میزکارهای دیگه رو حذف کنی، اول باید بدونیم چه میزکاری نصب کردی. علم غیب که نداریم  :D
درضمن توصیه می‌شه برای نصب میزکارهای مختلف، یا جدا جدا اونارو امتحان کنیم (یعنی توزیعی که اون میزکار رو داره رو دانلود کنیم و نصب کنیم) و یا این‌که یک‌یوزر جدید بسازیم و میزکار رو در حالی که توی اون یوزر جدید هستیم، نصب کنیم و اجرا کنیم تا تداخلی با میزکار قبلی نداشته باشه (که در هر صورت یک‌سری تداخل پیش می‌آد و نصب چند میزکار در کنار هم، در نهایت باعث خراب شدن توزیع می‌شه)
خیلی ممنون که سریع پاسخ میدید.اگر یادتون باشه در مشکل قبلیم گفتم دوبار اوبونتو نصب کردک.یک بار مینی و یک بار نرمال. مین خراب شد که حذفش کردم.الان دارم با نرمال کار میکنم و خیلی هم راحتم.دست شما درد نکنه که جواب دادید دیگه مشکلی ندارم.و اینم بگم معتبر ترین راهنمایی ها پاسخ شما دوستان عزیزه.خیلی ممنون