انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ذخیره ی نرم افزار های ویرایش صدا و آهنگ سازی  (دفعات بازدید: 506 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
سلام من با هر کدوم از نرم افزار های آهنگ سازی یه پروژه میسازم وقتی میخوام پروژه رو ذخیره کنم هر کدوم از اونا فقط یه فرمت رو زخیره میکنن مثل audacity یا ardour یا qtractor اینا همش فرمت های به خصوص خودشون رو ذخیره میکنن ولی من میخوام به یه فرمت مثل mp3 یا m4a یا flac ذخیره بشه میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست چون در غیر این صورت باید پروژه ی ساخته شده در خود نرم افزار اجرا بشه که هم وقت گیره هم غیر قابل اشترک

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پروژه رو با هر نرم‌افزاری ذخیره کنی، با فرمت خاص اون نرم‌افزار ذخیره می‌شه. توی هر سیستم‌عاملی!
اون mp3 و ... که می‌گی دیگه اسمش ذخیره پروژه نیست. اون Export هست که همه‌ٔ این‌ نرم‌افزارها دارن. باهاش می‌تونی به انواع File Typeها ذخیره کنی. mp3, wav, ogg و ...
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
پروژه رو با هر نرم‌افزاری ذخیره کنی، با فرمت خاص اون نرم‌افزار ذخیره می‌شه. توی هر سیستم‌عاملی!
اون mp3 و ... که می‌گی دیگه اسمش ذخیره پروژه نیست. اون Export هست که همه‌ٔ این‌ نرم‌افزارها دارن. باهاش می‌تونی به انواع File Typeها ذخیره کنی. mp3, wav, ogg و ...
خیلی ممنون باور کن انقد گشتم دیوونه شده بودم