انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بالا نیامدن محیط اوبونتو بعد از وارد کردن رمز  (دفعات بازدید: 1081 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
اوبونتو 13.04 رو نصب کردم همه چیز تا قبل اینکه رمز رو وارد کنم و اینتر بزنم خوبه ولی بعد اینکه اینتر میزنم تصویر پس زمینه میاد و موس دیگه هیچ کار نمیشه کرد
مشکل چیه؟
ممنون میشم جواب بدید

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
سلام
اوبونتو 13.04 رو نصب کردم همه چیز تا قبل اینکه رمز رو وارد کنم و اینتر بزنم خوبه ولی بعد اینکه اینتر میزنم تصویر پس زمینه میاد و موس دیگه هیچ کار نمیشه کرد
مشکل چیه؟
ممنون میشم جواب بدید
منظورتون اوبونتو 19.04 است؟!
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Mehdi123

• Newbie
  • *

نه 13.04
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1398، 08:38 ب‌ظ توسط Mehdi123 »

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
نسخه ی جدیدتر اوبونتو رو نصب کنید مشکل حل میشه منم یک بار نسخه های پایین مثل 10 رو نصب کردم کلی به مشکل میخوردم

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181

نه 13.04
مرد حسابی اوبونتو ی 13.04 مال عصر قاجاره میخوای توی دوره ی جدید کار کنه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Mehdi123

• Newbie
  • *
خوب کامپیوترم هم مال عصر قاجاره

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
اها اینو یه چیزی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
فرقی نمی‌‌کنه.
اتفاقاً گنو/لینوکس با گذشت زمان بهینه‌تر می‌شه نه سنگین‌تر. ویندوز نیست که.  :)
هیچ فرقی بین 13.04 و 19.04 از لحاظ سنگینی نیست.
چون اون موقع گنوم۳ بوده، الان هم گنوم۳ هست.
همین 19.04 که آخرین نسخه هست رو دانلود کن و نصب کن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
مشخصات سیستمون را بگید تا متانسب با اون یک توزیع بهتون معرفی کنیم. اگر سیستم شما ضعیف است بهتره از دبیان یا CentOS استفاده کنید چون *به صورت پیش‌فرض* منابع سیستم کمتری نسبت به توزیع‌های دیگر مصرف می‌کنند، دبیان از همه مناسب‌تر است، با میزکار XFCE، نسخه CD آن را دانلود و نصب کنید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Mehdi123

• Newbie
  • *
مشخصات سیستمون را بگید تا متانسب با اون یک توزیع بهتون معرفی کنیم. اگر سیستم شما ضعیف است بهتره از دبیان یا CentOS استفاده کنید چون *به صورت پیش‌فرض* منابع سیستم کمتری نسبت به توزیع‌های دیگر مصرف می‌کنند، دبیان از همه مناسب‌تر است، با میزکار XFCE، نسخه CD آن را دانلود و نصب کنید.
رم 512
سی پی یو پنتیوم 4
گرافیک radeon 7000 series