انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب deepin همه نسخه ها  (دفعات بازدید: 566 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
مشکل نصب deepin همه نسخه ها
« : 04 امرداد 1398، 01:06 ق‌ظ »
سلام، دوستان من در نصب deepin مشکل دارم، اونم اینکه وقتی روی فلش بوت میکنم با برنامه خودش، وقتی وارد نصبش میشم، اندازه صفحه مناسب نیست، و نمیتونم وقتی پارتیشن رو انتخاب میکنم اونو فرمت کنم و 3تا فایل رو بسازم، اصلا صفحه اندازه نیست و اون دکمه آپشن در سمت راست دیده نمیشه.

چیکار کنم؟ چطور میتونم اندازه صفحه رو کوچیک کنم تا بتونم نصب رو کامل انجام بدم؟

یه حالت نصب دیگه داره وقتی درایو رو انتخاب میکنم خودش نصب میکنه که متاسفانه اونم خطا میده وقتی بوت میشه

Error: Driver 'pcspkr' is already registered, aborting
ممنون میشم راهنماییم کنید، در ضمن من مبتدی هستم ولی دوست دارم deepin رو حتما امتحان منم، خیلی خوب طراحی شده

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
پاسخ : مشکل نصب deepin همه نسخه ها
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1398، 09:20 ق‌ظ »
سلام، دوستان من در نصب deepin مشکل دارم، اونم اینکه وقتی روی فلش بوت میکنم با برنامه خودش، وقتی وارد نصبش میشم، اندازه صفحه مناسب نیست، و نمیتونم وقتی پارتیشن رو انتخاب میکنم اونو فرمت کنم و 3تا فایل رو بسازم، اصلا صفحه اندازه نیست و اون دکمه آپشن در سمت راست دیده نمیشه.

یه حالت نصب دیگه داره وقتی درایو رو انتخاب میکنم خودش نصب میکنه که متاسفانه اونم خطا میده وقتی بوت میشه

ممنون میشم راهنماییم کنید، در ضمن من مبتدی هستم ولی دوست دارم deepin رو حتما امتحان منم، خیلی خوب طراحی شده
دقت کردی ببینی مثل کالی یه نصب غیر گرافیکی داره :o :o :o :oاگه داشت از اون استفاده کن

آفلاین Amir.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
پاسخ : مشکل نصب deepin همه نسخه ها
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1398، 03:16 ب‌ظ »

دقت کردی ببینی مثل کالی یه نصب غیر گرافیکی داره :o :o :o :oاگه داشت از اون استفاده کن

آره،انجام دادم. ممنون.
خودش اتومات نصب میکنه و نیازی به ایجاد فایل ها نداره و.......