سلام خدمت دوستان
بنده مبتدی هستم و تازگی ها باز دوباره شروع کردم به کار با لینوکس، توزیع های متفاوتی رو نصب کردم ولی خب هر کدوم
به دلیل عدم نداشتن اطلاعات و نیاز به یکسری پارامترهای شخصی، سیستم رو کامل پاک میکردم.
توی اینترنت هم اطلاعات مناسبی پیدا نکردم که بدونم نیازهای اولیه سیستم چیه؟!!
مثلا ویندوز ، تمامی نیازهای اولیه سیستم مشهود هست و حتی با یک سرچ کوچیک میشه متوجه شد.
اما برای لینوکس اینطور نیست!!
به عنوان مثال همه میدونیم که در ویندوز فایل های فشرده با چه نرم افزاری و به چه شکل اکسترکت میشه، ولی در لینوکس پسوندهای متفاوتی وجود داره و هر پسوند روش خاص خودش رو داره، که متاسفانه من اصلا نتونستم هنچین فایل هایی رو به درستی اکسترکت و کامپایل کنم. اینجا نیاز هست که دوستان بگن اصن بعد از نصب چیکار باید بکنیم، تا سیستم همه جوره کارآمد باشه و ما بتونیم باهاش کار کتیم.
زیبا ترین توزیع حال حاضر لینوکس (دبیان) Deepin هست ولاغیر..
مثلا یکی از مشکلاتی که داشتم نمیتونستم توی فدورا گرافیک رو نصب کنم، اصلا با توجه به توضیحات یوتیوب گرافیک نمیومد توی مارکت...!!
یا توی ابونتو من میخوام سیسکو رو در قسمت managment اضافه کنم ولی نمیشد،
یا برای اکسترکت کزدن فایل های tar باید چیکار کزد؟ آیا پیشنیاز دارن؟ تو یوتیوب آنوزش ها هست ولی اصلا اون چیزی که تو سیستم من هست فرق میکنه!!!!!
مثال دیگه اینکه، بذای اتصال سرور برای کانکشن، به جای اینکه بشه توی فیلد یوزر و پسورد عدد ولرد کرد، اصلا نمیشه فقط میگه فایل اضافه کن!!! چرا؟؟؟
👈 یه نکته خیلی مهم اینکه، من تو یوتیوب میبینم طرف مارکتش فوق العاده پر هست، اصن محیط خود مارکت فرق میکنه، مثلا گوگل پلی اندروید رو در نظر داشته باشید، بار اول بعد از راه اندازی مارکت گوگل هیلی ساوه و بی روح خست ولی وقتی آپدیت میشه و گوگل سرویس رو نصب میکنیم یکدفعه به اقیانوسی هز برنامه تبدیل میشه. اچطور توی لینوکس میشه اینکار رو کرد؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. من تمایل دارم deepin رو داشته باشم ولی سیسکو توش نیست یعنی نمیدونم جطگر باید بیارم وقتی گتیوی میدم برای یوزر و پسورد فایل میخواد.
میخوام برنامه نویسی انجام بدم، دوستدارم ببینم شبیه ساز virtualbox و vmware تو لینوکس چقدر کارایشون فرق میکنه از ویندوز کند تر هست یا سریع تر، ویندوز که خیلی ادیت میکنه(برای شبیه سازی مک) و همینطور برای کار با اندروید استدیو.