انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیش نیازها و راه انداز های لینوکس بعد از نصب  (دفعات بازدید: 935 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
سلام خدمت دوستان
بنده مبتدی هستم و تازگی ها باز دوباره شروع کردم به کار با لینوکس، توزیع های متفاوتی رو نصب کردم ولی خب هر کدوم
به دلیل عدم نداشتن اطلاعات و نیاز به یکسری پارامترهای شخصی، سیستم رو کامل پاک میکردم.
توی اینترنت هم اطلاعات مناسبی پیدا نکردم که بدونم نیازهای اولیه سیستم چیه؟!!  ???
مثلا ویندوز ، تمامی نیازهای اولیه سیستم مشهود هست و حتی با یک سرچ کوچیک میشه متوجه شد.
اما برای لینوکس اینطور نیست!!
به عنوان مثال همه میدونیم که در ویندوز فایل های فشرده با چه نرم افزاری و به چه شکل اکسترکت میشه، ولی در لینوکس پسوندهای متفاوتی وجود داره و هر پسوند روش خاص خودش رو داره، که متاسفانه من اصلا نتونستم هنچین فایل هایی رو به درستی اکسترکت و کامپایل کنم. اینجا نیاز هست که دوستان بگن اصن بعد از نصب چیکار باید بکنیم، تا سیستم همه جوره کارآمد باشه و ما بتونیم باهاش کار کتیم.

زیبا ترین توزیع حال حاضر لینوکس (دبیان) Deepin هست ولاغیر..
مثلا یکی از مشکلاتی که داشتم نمیتونستم توی فدورا گرافیک رو نصب کنم، اصلا با توجه به توضیحات یوتیوب گرافیک نمیومد توی مارکت...!!

یا توی ابونتو من میخوام سیسکو رو در قسمت managment اضافه کنم ولی نمیشد،

یا برای اکسترکت کزدن فایل های tar باید چیکار کزد؟ آیا پیش‌نیاز دارن؟ تو یوتیوب آنوزش ها هست ولی اصلا اون چیزی که تو سیستم من هست فرق میکنه!!!!!

مثال  دیگه اینکه، بذای اتصال سرور برای کانکشن، به جای اینکه بشه توی فیلد یوزر و پسورد عدد ولرد کرد، اصلا نمیشه فقط میگه فایل اضافه کن!!! چرا؟؟؟

👈 یه نکته خیلی مهم اینکه، من تو یوتیوب میبینم طرف مارکتش فوق العاده پر هست، اصن محیط خود مارکت فرق میکنه، مثلا گوگل پلی اندروید رو در نظر داشته باشید، بار اول بعد از راه اندازی مارکت گوگل هیلی ساوه و بی روح خست ولی وقتی آپدیت میشه و گوگل سرویس رو نصب میکنیم یکدفعه به اقیانوسی هز برنامه تبدیل میشه. اچطور توی لینوکس میشه اینکار رو کرد؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. من تمایل دارم deepin رو داشته باشم ولی سیسکو توش نیست یعنی نمیدونم جطگر باید بیارم وقتی گتیوی میدم برای یوزر و پسورد فایل میخواد.

میخوام برنامه نویسی انجام بدم، دوستدارم ببینم شبیه ساز virtualbox و  vmware تو لینوکس چقدر کارایشون فرق میکنه از ویندوز کند تر هست یا سریع تر، ویندوز که خیلی ادیت میکنه(برای شبیه سازی مک) و همینطور برای کار با اندروید استدیو.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
بعد از خوندن کل تاپیک فقط یه جمله می‌تونم بگم: «ویندوزی فکر نکن».  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
سلام خدمت دوستان
بنده مبتدی هستم و تازگی ها باز دوباره شروع کردم به کار با لینوکس، توزیع های متفاوتی رو نصب کردم ولی خب هر کدوم
به دلیل عدم نداشتن اطلاعات و نیاز به یکسری پارامترهای شخصی، سیستم رو کامل پاک میکردم.
توی اینترنت هم اطلاعات مناسبی پیدا نکردم که بدونم نیازهای اولیه سیستم چیه؟!!  ???
مثلا ویندوز ، تمامی نیازهای اولیه سیستم مشهود هست و حتی با یک سرچ کوچیک میشه متوجه شد.
به عنوان مثال همه میدونیم که در ویندوز فایل های فشرده با چه نرم افزاری و به چه شکل اکسترکت میشه، ولی در لینوکس پسوندهای متفاوتی وجود داره و هر پسوند روش خاص خودش رو داره، که متاسفانه من اصلا نتونستم هنچین فایل هایی رو به درستی اکسترکت و کامپایل کنم. اینجا نیاز هست که دوستان بگن اصن بعد از نصب چیکار باید بکنیم، تا سیستم همه جوره کارآمد باشه و ما بتونیم باهاش کار کتیم.

مثلا یکی از مشکلاتی که داشتم نمیتونستم توی فدورا گرافیک رو نصب کنم، اصلا با توجه به توضیحات یوتیوب گرافیک نمیومد توی مارکت...!!

یا برای اکسترکت کزدن فایل های tar باید چیکار کزد؟ آیا پیش‌نیاز دارن؟ تو یوتیوب آنوزش ها هست ولی اصلا اون چیزی که تو سیستم من هست فرق میکنه!!!!!

مثال  دیگه اینکه، بذای اتصال سرور برای کانکشن، به جای اینکه بشه توی فیلد یوزر و پسورد عدد ولرد کرد، اصلا نمیشه فقط میگه فایل اضافه کن!!! چرا؟؟؟

👈 یه نکته خیلی مهم اینکه، من تو یوتیوب میبینم طرف مارکتش فوق العاده پر هست، اصن محیط خود مارکت فرق میکنه، مثلا گوگل پلی اندروید رو در نظر داشته باشید، بار اول بعد از راه اندازی مارکت گوگل هیلی ساوه و بی روح خست ولی وقتی آپدیت میشه و گوگل سرویس رو نصب میکنیم یکدفعه به اقیانوسی هز برنامه تبدیل میشه. اچطور توی لینوکس میشه اینکار رو کرد؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. من تمایل دارم deepin رو داشته باشم ولی سیسکو توش نیست یعنی نمیدونم جطگر باید بیارم وقتی گتیوی میدم برای یوزر و پسورد فایل میخواد.

میخوام برنامه نویسی انجام بدم، دوستدارم ببینم شبیه ساز virtualbox و  vmware تو لینوکس چقدر کارایشون فرق میکنه از ویندوز کند تر هست یا سریع تر، ویندوز که خیلی ادیت میکنه(برای شبیه سازی مک) و همینطور برای کار با اندروید استدیو.
در هر شرایطی و در هر مکانی همیشه لینوکس بهتره و همیشه یه لینوکس از ویندوز سریع تره چون چیزی استارت آپ نمیکنه تا زمانی که ازش استفاده نکنی اما ویندوز همه چی رو فعال میکنه بدون این که بخوای استفاده کنی این یه دردسره ولی خوشبختانه لینوکس این طوری نیست و هر برنامه ای رو باز میکنی تمام توان سیستم   روی اون میفته تا برنامه ی جدید رو باز کنی که توان بین دو تا تقسیم شه :)
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1398، 08:05 ب‌ظ توسط ###darklinux$$$ »

آفلاین Amir.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
سلام خدمت دوستان

در هر شرایطی و در هر مکانی همیشه لینوکس بهتره و همیشه یه لینوکس از ویندوز سریع تره چون چیزی استارت آپ نمیکنه تا زمانی که ازش استفاده نکنی اما ویندوز همه چی رو فعال میکنه بدون این که بخوای استفاده کنی این یه دردسره ولی خوشبختانه لینوکس این طوری نیست و هر برنامه ای رو باز میکنی تمام توان سیستم   روی اون میفته تا برنامه ی جدید رو باز کنی که توان بین دو تا تقسیم شه :)
بعد از خوندن کل تاپیک فقط یه جمله می‌تونم بگم: «ویندوزی فکر نکن».  :)

عزیران، بی زحمت جواب کامل رو بگید دیگه، یعنی چی؟ حالا تکلیف چیه؟ برای راه اندازی باس چیکار کرد؟
0 تا 100

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
سلام .
به نظر من بهتره مشکلاتتون رو به صورت کامل بنویسید تا ما راه حل اون رو بگیم .
من درمورد اون cisco تا جایی که فهمیدم سرچ زدم و اینو پیدا کردم :
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2013/08/install-cisco-vpn-client-ubuntu-13-04-13-10/
درمورد نصب کارت گرافیک هم اینو پیدا کردم :
https://www.if-not-true-then-false.com/2015/fedora-nvidia-guide/
در مورد فایل های tar هم اینو :
https://scottlinux.com/2014/01/07/extracting-or-uncompressing-tar-xz-files-in-linux/

آفلاین synnax

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • My Distro and OS:Gentoo,Arch,debian,BSD
    • gamenetsina.ir
سلام مشکلت اینکه خط فرمانی نیستی دقیقا دوستمون گفتن تفکر ویندوزی داری و ظاهر گرافیکی برات مهمه من الان رو ی دوتا سیستم ۵ توزیع دبیان مینت ابونتو بلک آرچ و جنتو دارم هر کدام رو برای کاری تنظیم کردم ظاهر گرافیکی هم بسته به سلیقم تنظیم کردم ابزار ها تقریبا یکی هستن بسته به نیاز باید بسته ها رو از مخازن بگیری با سبک اپ استوری و مارکت یک ویندوزی هستی فقط

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام. نظر من هم همون نظر رسوله، ولی برای کمک بهتر این تکه را جدا توضیح می‌دم:
۱. دربارهٔ ویندوز این ادعا درست نیست، شما عادت کردید به یک سری کارها و فکر می‌کنید همه همین را ساده پی می‌برند و منطقیه. ولی این‌جور نیست.
بسیاری را دیدم که روزها بعد از نصب ویندوز (ویندوزی که سال‌هاست با اون کار کردند) هنوز دارند به نصب درایور و آنتی‌ویروس و برنامهٔ رایت و برنامهٔ ویرایش متن و عکس و برنامهٔ مرور اینترنت و ده‌ها برنامهٔ دیگه می‌پردازند. مهم‌تر این‌که برای هرکدوم از این‌ها هم ساعت‌ها وقت می‌ذارند و هرکدوم روش و دردسر خودش را داره، این جدای از اینه که وقت می‌ذارند تا خیلی سرویس‌های ویندوز را غیرفعال یا تنظیم کنند که بارها به مشکل می‌خورند و جستجو و ….

۲. پسوند پرونده‌ها چیزیه که همه‌جا هست و همه‌جا هم گوناگونه، من الآن به‌صورت tar یا zip یا … چیزی را بایگانی می‌کنم و به دوستان ویندوزی و اندرویدی می‌دم و اونا هم همین‌جور، با پسوندهای گوناگون برای من چیزی می‌فرستند. بعضی از اونا بهم گفتند که برای بازکردن برخی از پسوندها کلی پرس‌وجو کردند و برنامه‌های مختلفی پیدا و نصب کرده‌اند.

۳. نیازهای ما کاربران، گوناگونه؛ شاید نیازهایی که بیشتر مشترک‌اند به همین مرورگر و ویرایش‌گر نوشته و چارتا چیز سادهٔ دیگه ختم بشه. ببینید چه نیازی دارید، جستجو کنید و برآورده کنید! بله، ممکنه برخی نیازها را به‌خاطر این‌که «گنو-لینوکس ویندوز نیست» مجبور بشید از نو تعریف کنید. مثلاً ممکنه کسی بخواد vlc‌ نصب کنه، خیال کنه که نیاز داره از سایت‌ها چیزی بگیره و بیاد دوبار کلیک کنه و بعد Next بزنه!
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1398، 04:47 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
سلام مشکلت اینکه خط فرمانی نیستی دقیقا دوستمون گفتن تفکر ویندوزی داری و ظاهر گرافیکی برات مهمه من الان رو ی دوتا سیستم ۵ توزیع دبیان مینت ابونتو بلک آرچ و جنتو دارم هر کدام رو برای کاری تنظیم کردم ظاهر گرافیکی هم بسته به سلیقم تنظیم کردم ابزار ها تقریبا یکی هستن بسته به نیاز باید بسته ها رو از مخازن بگیری با سبک اپ استوری و مارکت یک ویندوزی هستی فقط
یا خدا ???

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یا خدا ???

همهٔ این توزیع‌ها «گنو/لینوکس» هستن و از ابزارهای یکسان می‌شه واسه همهٔ توزیع‌ها استفاده کرد. هیچ محدودیتی وجود نداره. چون اصلاً این توزیع‌ها، تفاوت ساختاری با هم ندارن. صرفاً در سیاست توسعه یا تغییر در برخی پیکربندی‌ها با هم تفاوت دارن که می‌شه پیکربندی یه توزیع رو روی یه توزیع دیگه انجام داد. از ابزار یه توزیع روی یه توزیع دیگه استفاده کرد. اصلاً فرقی ندارن. توی گنو، همه‌چیز یه فایله! که کافیه تنظیمش کنی تا روی هر توزیعی واست کار کنه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت