انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تجربه ی شخصی من از اولین تجربه ی کار با کوبونتو  (دفعات بازدید: 1320 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
منو این همه زیبایی محاله محاله محاله \\:D/
تازه lock screen کوبونتو مثل gdm در ubuntu همیشه فعال نیست  \\:D/
در کل گرافیک بیشتر هنگ کم تر نمیدونم جریان چیه ولی واقعا هنگش کم تره \\:D/
فقط یه سری مشکلات پیش میاد اونم بخاطر ندونستن کاربر هست یعنی این که مثلا دنبال بخش عوض کردن زبان بگردی یا در پیدا کردن یه اپلیکیشن دچار مشکل بشی ولی فقط برای تازه کار ها این اتفاق میفته ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
کی‌دی‌ای معرکه‌س.
یعنی همهٔ میزکارها کاربردی‌ان.
دیگه سلیقه باعث می‌شه هرکسی از یه میزکاری استفاده کنه. خودم:
6 ماه xfce
12 ماه KDE 4
2 ماه OpenBox
33 ماه i3
یه 20ماهی هم KDE5
و الان هم یکی دو ماه هست که Gnome
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
کی‌دی‌ای معرکه‌س.
یعنی همهٔ میزکارها کاربردی‌ان.
دیگه سلیقه باعث می‌شه هرکسی از یه میزکاری استفاده کنه. خودم:
6 ماه xfce
12 ماه KDE 4
2 ماه OpenBox
33 ماه i3
یه 20ماهی هم KDE5
و الان هم یکی دو ماه هست که Gnome
چه افتخاری نصیب من شده چقد شما با تجربه هستید ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
 :D 6-7 سال کار با گنو/لینوکس تجربهٔ زیادی نیست. خودم به شخصه دیر وارد دنیای گنو/لینوکس شدم. قبلش یه ده‌سالی ویندوز داشتم. تا این‌که فهمیدم یه چیزی بهتر از ویندوز وجود داره.
روزای اول هم زیاد این توزیع اون توزیع می‌پریدم.
منتها الان دیگه چندساله همین اوبونتو رو چسبیدم. (غیر از مدت کوتاهی که مانجارو داشتم) و بعضی‌وقت‌ها محض تنوع میزکارم رو عوض می‌کنم که خب چون ابزارهام یکی‌ان، توی کارهام خللی ایجاد نمی‌کنن. فقط ظاهر سیستم‌عامل هی داره عوض می‌شه، عین یه تم. وگرنه ساختار و اون پایه‌ش یکیه.
اینم ظاهر KDEیی که تا چندماه پیش داشتم.
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=211.msg1162931#msg1162931
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
:D 6-7 سال کار با گنو/لینوکس تجربهٔ زیادی نیست. خودم به شخصه دیر وارد دنیای گنو/لینوکس شدم. قبلش یه ده‌سالی ویندوز داشتم. تا این‌که فهمیدم یه چیزی بهتر از ویندوز وجود داره.
روزای اول هم زیاد این توزیع اون توزیع می‌پریدم.
منتها الان دیگه چندساله همین اوبونتو رو چسبیدم. (غیر از مدت کوتاهی که مانجارو داشتم) و بعضی‌وقت‌ها محض تنوع میزکارم رو عوض می‌کنم که خب چون ابزارهام یکی‌ان، توی کارهام خللی ایجاد نمی‌کنن. فقط ظاهر سیستم‌عامل هی داره عوض می‌شه، عین یه تم. وگرنه ساختار و اون پایه‌ش یکیه.
اینم ظاهر KDEیی که تا چندماه پیش داشتم.
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=211.msg1162931#msg1162931
آره منم ساختارو که اومدم اینجا درک کردم
واو عجب خوشکله  ;D
ولی من حوصله ندارم درست کنم فعلا ;)یعنی همینو میچسپم چون از داک یه جورایی تنفر دارم ;D من برم بخوابم
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1398، 01:28 ق‌ظ توسط ###darklinux$$$ »

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
احساس میکنم ترمینال یکم اینجحا سریع تر هست ولی نمیدونم این احساس من طبیعیه یا نه ???

سرعت پردازش اطلاعات هم بالا رفته یه جورایی دیگه اصلا هنگ نمیبینم

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
شما خوشحالی خودت و احساس رضایت میکنی برای همین همه چیز برات بهتر بنظر میاد ٬ وگرنه هسته همه این ها یکی هست و قرار نیست تفاوتی بین ترمینال ها باشه ٬ نهایتا تفاوت سرعت (در شرایط مساوی سخت افزاری) میتونه سرعت تمام شدن انیمیشن های باز و بسته شدن پنجره ها و منو ها باشه که حس سریع تر بودن بهتون میده ٬ که در KDE قابل شخصی سازی هستن .

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
شما خوشحالی خودت و احساس رضایت میکنی برای همین همه چیز برات بهتر بنظر میاد ٬ وگرنه هسته همه این ها یکی هست و قرار نیست تفاوتی بین ترمینال ها باشه ٬ نهایتا تفاوت سرعت (در شرایط مساوی سخت افزاری) میتونه سرعت تمام شدن انیمیشن های باز و بسته شدن پنجره ها و منو ها باشه که حس سریع تر بودن بهتون میده ٬ که در KDE قابل شخصی سازی هستن .
شخصی سازی هم میشه 8) 8) 8) 8)عجب شانسی

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
فک نکنم این طوری که شما گفتید باشه من توی اوبونتو یه برنامه بیشتر نمیتونستم باز کنم اگه باز میکردم کامپیوتر فریز میشد باید حتما ubuntu application dock رو حذف میکردم و از مدیر ورود lightdm استفاده میکردم اما اینجا بدون تغییرات و کاهش ویجت ها و ملزومات هر چقد که بخوام میتونم برنامه باز کنم و اصلا هیچ مشکلی براش پیش نمیاد به راستی که kde نه تنها یک دسکتاپ قدرتمند بلکه یک دسکتاپ با رابط کاربری زیبا هست  8)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
کی‌دی‌ای از گنوم خیلی سریع‌تر و سبک‌تره. با این‌که امکانات بیشتری هم داره.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سبکی و سرعت و … فقط به تعداد ویژگی‌ها و گرافیک بالا بستگی نداره.
بیشتر وبگاه‌ها و میزکارها و چیزهایی که به‌نظر قشنگ‌ترند و یا ابزار و امکانات بیشتری دارند، از نظر دسترس‌پذیری و کارایی صفحه‌کلید و حسگرها و … نقص دارند.
اگه بخواید برنامه‌ای بسازید که هم زیبا باشه، هم ابزارهای زیادی داشته‌باشه، هم همهٔ این ابزارها برای توان‌یابان کارآمد باشه، هم بتونه با انواع گسترده‌تری از سخت‌افزارها هم‌خوانی داشته‌باشه و … می‌بینید چه‌اندازه کار گره می‌خوره.
گنوم و ماته و از همه بیشتر خدابیامرز یونیتی :) کاربران با نیازهای متنوع‌تری را پوشش می‌دهند و برای کارکشیدن از at-spi و … مناسب‌ترند!

یه ماشین‌حساب بسازید که یه عکس پس‌زمینه داشته‌باشه و دکمه‌های رنگی خوشگل و ده عمل ریاضی انجام بده و بشه انیمیشنی موقع اجرا براش تنظیم کرد و … و دکمه‌ها یک کلیک بخورند، بشه بجای ویجت روی کوبونتو استفاده کرد و …!
یه ماشین‌حساب هم بسازید که هشت عمل ریاضی از اون‌ها را انجام بده و ظاهرش ساده باشه، ولی برای هر عملی میانبرهایی روی صفحه‌کلید تعریف کنید، جهش‌هایی هم برای موشواره تنظیم کنید، با کلیدهای جهت‌نما و تب هم بشه روی دکمه‌ها و صفحه جابجا بشیم، با موشواره روی هر دکمه بریم، صفحه‌خوان بتونه توضیح روی حباب و توضیح توی راهنمای برنامه برای اون دکمه را بخونه، عددها را بشه با فرمت‌های گوناگون وارد کرد و روی سخت‌افزارهای ضعیف یه‌جور اجرا بشه و روی سخت‌افزار قوی جور دیگه!
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1398، 05:15 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه. کی‌دی‌ای ساختارش جوریه که سبک‌تر نوشته شده. و هرچقدر هم که ویژگی و امکانات داشته باشه بازم سرعتش بالاس.
گنوم ذاتاً کند و سنگینه. چه 100تا بسته روش داشته باشی چه 2000تا بسته.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
نه. کی‌دی‌ای ساختارش جوریه که سبک‌تر نوشته شده. و هرچقدر هم که ویژگی و امکانات داشته باشه بازم سرعتش بالاس.
گنوم ذاتاً کند و سنگینه. چه 100تا بسته روش داشته باشی چه 2000تا بسته.
طبق همون توضیحاتی که دادم این‌طوری نیست.
من روی kde روی لپتاپی، بزرگنمایی و صفحه‌خوان و چند چیز دیگه تنظیم کردم، از همه سنگین‌تر شد! تازه کارایی هم نداشت، خیلی چیزا را نمی‌خوند و خیلی کارا را نمی‌تونست انجام بده. به توضیحاتم دقت کن. درسته که حالت عادی اجرا سبک‌تره ولی برای همه این‌جور نیست!
هروقت همهٔ کارهایی که توی یونیتی انجام می‌دادم بتونم توی kde انجام بدم (با سیستم خودم) و سریع‌تر بود، قبول! الآن نمی‌شه، امیدوارم بعداً بشه.
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1398، 05:26 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
برای هر سیستمی متفاوته.
طبق تجربه، روی هر سیستمی که KDE اجرا کردم، سریع‌تر از گنوم بوده.
ممکنه سیستمی هم باشه که عکس این قضیه باشه. یعنی KDE سنگین باشه! ولی تا این‌جا که ندیدم!