انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بوت اوبونتو  (دفعات بازدید: 588 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین newubuntu688

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مشکل در بوت اوبونتو
« : 22 امرداد 1398، 09:19 ب‌ظ »
سلام
با مشکلی مواجه شدم که اگه درست نشه حاصل کل کارهای چندسالم ازبین خواهد رفت.
ویندوز من درخواست آپدیت کرد بعدش کلا وقتی که خواستم لپ تاپ رو روشن کنم می نوشت. no such partition grub rescue با کمک آموزشی که تو یوتیوب بود و به کمک بوت ویندوز تونستم ویندوز رو بالا بیارم ولی الان اوبونتوم نیست و فقط ویندوز بالا میاد. از طرفی به پارتیشن هام نگاه کردم دیدم قسمتی که مربوط به پارتیشن اوبونتوم هست نوشته unallocated. آیا راهی برای بالا اوردن اوبونتو هست. چون من مطمئنم که هارد یا پارتیشن رو فرمت نکردم. از طرفی همونجور که ویندوزم درست شد فکر می کنم راهی برای درشت شدن اوبونتو هم باشه.
لطفا کمکم کنید من حاصل تمام کارهایی که در طول تحصیل در نرم افزاری در اوبونتو انجام دادم با کل فایل هام رو الان دسترسی ندارم. فایل هایی که دیگه هیچ وقت نمی تونم بهشون دسترسی پیدا کنم و برام خیلی با ارزشن.
ممنون

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
پاسخ : مشکل در بوت اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1398، 09:40 ب‌ظ »
اولا اگه فایلاتون مهم هست که بهتره هاردو بدی تعمیر یا از برنامه های ریکاوری استفاده کنی . یه بار کل هاردم فرمت شد با اون برنامه ها میشه تصاویر و کتاب متن و فیلم های کم حجم رو برگردوند(شایدم فایل های فشرده).ولی از برنامه هایی که رو فلش بوت میشن استفاده کن.

یکی از اون برنامه ها قابلیت برگردوندن درایو هم داشت دقیق یادم نیست کدوم برنامه.

در ضمن احتمالا ویندوز زده گراب رو داغون کرده(البته اگه کل اوبونتو رو داغون نکرده باشه) ومیشه با تعمیر گراب حل بشه.

این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین newubuntu688

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1398، 09:46 ب‌ظ »
گراب رو پیکار کنم. امکان داره گراب درست شه کلا ابونتو بالا بیاد ؟ یه سری فیلم هام داشتم که حجمشونم بالا بود هر کدو یه گیگ و این فیلم ها هم چون اموزشی بودن خیلی مهم هستن

آفلاین newubuntu688

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1398، 09:49 ب‌ظ »
من فکر می کنم مشکل از همون گراب اوبونتو باشه. خودم جرات ندارم دست بزنم بهش چون می ترسم بزنم فرمت کنم. جایی میشناسین که کاملا مورد اعتماد باشه و کارشون درست باشه ببرم اونجا در تهران

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #4 : 22 امرداد 1398، 09:57 ب‌ظ »
شما گفتی درایوی که برای اوبونتو بود پاک شده تا اینجا درست .
کارایی که شما میتونی انجام بدی :
۱. اون درایو رو پاراتیشن بندی نکن.
۲. از نرمافزار ریکاوری استفاده کن (اگه قابل بوت شدن رو فلش باشه عالیه).
اگه درایوت اوبونتو درست شد و بالا اومد بعد میتونی سراغ تعمیر گراب بری .
گراب (یه جور بوتلودر) رو الان ولش تعمیرش راحته چهار تا کد مینویسی درست میشه .

من از این نرم افزار استفاده کردم:EaseUS Data Recovery Wizard اینجا عکس هایی که خودم اونارو پاک کرده بودمم پیدا میکرد ولی تو فیلم ها حجیم دیگه خبر ندارم ایشالا که درست بشه .
بعد درایو پاک شده چند گیگ بود؟فرمتش چی بود؟پاراتیشن home موقع نصب اوبونتو درست نکرده بودی؟
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1398، 10:04 ب‌ظ توسط Issac »
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین newubuntu688

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1398، 10:01 ب‌ظ »
ممنون از پاسختون پارتیشنی که برای ابونتو در نظر گرفته بودم رو وقتی در قسمت disk managment ویندوز نگاه می کنم نوشته unallocated این همون فرمت شدنه؟
سوالم اینه که چرا وقتی لپ تاپ رو روشن می کردم و کلا می نوشت there is no such partition تونستم ویندوز رو کامل مثل روز اول برگردونم؟؟ آیا روشی هست مثل همین مثلا بیام اوبونتو رو با فلش بوت کنم و درست شه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1398، 10:02 ب‌ظ »
قبل از هرکاری، اوبونتو رو به صورت زنده اجرا کن و وارد پارتیشن‌های اوبونتوی قبلیت شو و اطلاعاتت رو بردار.
توی ویندوز می‌زنه unallocated چون ویندوز فایل‌سیستم‌های EXT4 رو نمی شناسه!

هارد شما مشکل نداره. اول اطلاعاتت رو محض اطمینان با یه توزیع زنده، بردار
و بعد با این لینک، گراب رو تعمیر کن:
تعمیر گراب
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین newubuntu688

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1398، 10:04 ب‌ظ »
زنده باشی. این کار رو می کنم باز اگر مشکلی بود مطرح می کنم. مرسی از امید

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
« پاسخ #8 : 23 امرداد 1398، 01:04 ق‌ظ »
من فکر می کنم مشکل از همون گراب اوبونتو باشه. خودم جرات ندارم دست بزنم بهش چون می ترسم بزنم فرمت کنم. جایی میشناسین که کاملا مورد اعتماد باشه و کارشون درست باشه ببرم اونجا در تهران
داداش تو که میگی انقد فیلم هات با ارزش هستن یه سیستم عامل لینوکس لایو بوت کن هر چی باشه همیشه بوت لایو دارن هر چیز مهمی رو که داری به درایو های دیگت منتقل کن این که کار سختی نیست  ](*,)