مگه وقتي پاراتيشن SWAP رو جدا ايجاد نكني خودكار خودش ايجاد نميشه؟
چون من ايجاد نكردم و الان تو پوشه روت من يه فايل با اسم swapfile درست شده .
و يه چيز ديگه ماشين هاي مجازي روي پاراتيشن Home ذخيره ميشن ،پس اگه چند تا ماشين مجازي هم داشته باش فرقي به حال روت نداره . منم صد گيگ به روت دادم كه ايشالا براش بس باشه .
البته تا الان فقط پنج درصدش استفاده شده
اره خوب Swap File هم همون Swap Partition هستش.با این تفاوت که Swap Partition بهتر از Swap File هستش.چون اگر Swap پارتیشن داشته باشیم خیالمون راحته که روی دیسک هیچ وقت Fragment نمیشه.ولی احتمال Fragment شدن Swap file زیاده و همین کارایی سیستم عامل رو پایین میاره.تو ویندوز پارتیشنی برای Virtual memory نداریم.و از Page file استفاده میشه که معادل Swap File هستش.ولی امروزه به خاطر افزایش حافظه RAM و نیز تبدیل HDD ها به SSD داره رفته رفته معادلات جدید عوض شده.SSD اصلا Fragmentation نداره.پس شاید بین Swap file و Swap partition فرقی نباشه.همچنین تو SSD میگن اصلا Swap نباشه بهتره.چون نوشتن مکرر روی اون عمرش رو کاهش میده.از طرفی میگن Swap رو SSD ها عملکرد خیلی خوبی داره چون SSD های جدید در حد RAM ها سریع هستند (منظور SSD nvme m2 هستش )کلا شیر تو شیری شده.حالا من موندم Swap بسازم یا نه.یا نسازم و فقط مثلا 8 گیگ فظا free space موقت بزارم.اما فکر میکنم شما درست میگید باید انتخاب رو به عهده توزیع بزارم که Swap file رو خودش مدیریت کنه و بسازه.پارتیشن جدا دیگه نمیسازم.
هنوز تخمینی هم نتونستم برای اندازه Root بزنم.شما هم 100 گیگاابایت تعریف اش کردی با توکل به خدا که ایشالا پر نمیشه
اصلا راهی و معیاری برای تخمین هست؟ دوستمون هم که میگه 30 گیگابایت کافیه!؟ خودمم فکر میکنم گنو/لینوکس خیلی مثل ویندوز پرمصرف نیست.مثلا درایو C من 120 گیگ رو هم رد کرده بود.و من میتونم برای ویندوزم تخمین بزنم.فکر میکنم بین 150 تا 200 گیگ برای ویندوزی که مال من باشه عدد خوبیه.ولی تو لینوکس چون تجربه کمتری دارم نمیتونم تخمین بزنم . ولی باید اینو هم در نظر بگیریم که روز به روز فایل ها رشد میکنند.مثلا من 250 گیگ SSD هم کارمو راه مینداخت ولی با نگاه به آینده 500 گیگ خریدم تا خیالم راحت باشه.با این قیمت بالای سخت افزار توی ایران هم باید سخت افزارهامون رو برای سال های طولانی تر حفظ کنیم.