با توجه به اینکه موضوع
کندی اوبونتو در
نسخه های اخیر آن (پس از 16.04) به طور خاص 18.04 و 19.04توسط بسیاری ازکاربران مورد سوال است.
پیشنهاد میکنم کاربران عزیر انجمن
راه حل مناسب و جامعی برای حل اساسی این مشکل ارایه دهند.
۱) دلیل این کند شدن چیست؟ آیا تنها تغییر دسکتاپ به Gnome دلیل اصلی است.
۲) چه راه حلی هست که کاربر تازه کار درگیر مشکلات اینچنینی نشود و پس از دانلود و نصب فایل ایزو با یک توزیع سرپا و سریع و قابل استفاده (به اصطلاح Out of Box) روبه رو باشد.
آیا توزیع دیگری باید انتخاب کرد؟
۳) به طور صریح بفرمایید آیا پیشنهاد
نصب طعمهای دیگر به جای اوبونتو اصلی صحیح است؟ (چه اشکالاتی به این پیشنهاد وارد است؟)
شخصاً فقط با Xubuntu سرعت مناسبی داشتم.
۴) از آنجایی که برخی از دوستان نصب دسکتاپهای دیگر روی اوبونتو را نیز عامل کندی میدانند این مطلب هم به نظر منتفی است.
۵) داشتن سرعت مناسب اجرا برای انجام کارهای روزمره در اولین اجرای سیستم عامل توقع حداقلی است در حالی که بسیاری از افراد حتی در اولین اجرا باموضوعاتی چون کندی سرعت، هنگ کردن سیستم در صفحه لاگین درگیر هستند که عامل به کلی زده شدن تازه کاران از این محیط است. (همه حوصله سرو کله زدن با سیستم عاملو ندارن)
راه حلی مثل غیر فعال کردن Wayland کار میکند لاگین میکند اما هنوز سیستم عامل سرعت مد نظر را ندارد.
مشکلات اینچنینی چطور و چه موقع حل میشوندتابتوان با خیال آسوده از اینکه سیستم عامل به صورت صحیح روی دستگاه کار خواهد کرد اوبونتو را به افراد تازه وارد معرفی کرد.
۶) آیا در نسخه 20.04 برای حل چنین مشکلاتی خصوصاً سرعت پایین و لگ داشتن سیستم فکری شده است؟
۷) مشکل از کارت گرافیک هم نیست چون همین سیستمها با اوبونتو 16 مشکلی نداشتند در ضمن من بیشتر روی سیستم هایی با گرافیک OnBoard کار کردم همین موضوع کند شدن را دارند و به نظر گفتن اینکه ایراد از درایورهای کارت گرافیک است درست نیست.
۸) هر مورد و نکتهای که در موارد بالا به آن اشاره نشده و میتواند در پیشبرد بحث مفید باشد.
لینکهای مرتبط در انجمن۱)
معرفی یک توزیع پرسرعت و یک سوال راجع به کندی اوبونتو۲)
مصرف زیاد باتری - فن - کند بودن۳)
مشکل مصرف منابع سیستم در اوبونتو گنوم ۴)
لگ و کندی نسخه های جدید Gnome Shell ۵)
Linux Desktop shortcoming