سلام ٬ من روی یه سرور دوتا یوزر ساختم ٬ یکی ادمین برای خودم ٬ و یکی هم کاربر و بدون پوشه هوم (useradd -M ...) برای فقط استفاده از سامبایی که فقط یه پوشه شیر کرده ٬
الان سامبا درست کار میکنه و با وارد کردن یوزر پس کاربر دوم فقط اه اون یه پوشه دسترسی میده ٬ حتی با لاگین منیجر هم نمیشه با یوزر دوم لاگین کرد که خوبه ٬ اما دوتا مشکل هست ٬ یکی اینکه وقتی با ترمینال (به صورت فیزیکی روی سیستم سرور) کسی لاگین کنه با یوزر کاربر ٬ با اینکه مینویسه براش که این یوزر هوم نداره و مشکل داره اما ترمینال در اختیارش قرار میگیره و دسترسی خواندن برای همه فایل های سیستم رو داره ٬ و من میخوام نتونه فایلی رو بخونه و ببینه ٬ و مشکل دوم اینکه میخام برای گیت به این یوزر دسترسی اس اس اچ هم بدم و باز هم میخام نتونه بره فایل های سیستم رو بخونه و فقط اون یه پوشه ای که توش ریپوزیتوری گیت هستش رو دسترسی داشته باشه ٬
یعنی در کل میخام یه یوزر روی سرور باشه که فقط و فقط دو کار بتونه بکنه ٬ اینکه یه پوشه رو با سامبا ببینه ٬ اینکه با اس اس اچ به ریپوزیتوری گیت دسترسی داشته باشه ٬ و هیچ کار دیگه ای نتونه بکنه حتی خوندن فایل های سیستم و هوم سرور و .... ٬
امکانش هست ؟ چطوری ؟