انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: katoolin  (دفعات بازدید: 3284 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliali83aliali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
katoolin
« : 01 فروردین 1398، 12:54 ق‌ظ »
سلام برای نصب ابزار های کالی روی اوبنتو (katoolin)رو نصب کردم اما بعد دستور 2) View Categories که لیست ابزار های کالی مشاهده کردم با(صفر)دستور به نصب همه ابزار هارو دادم وبا ارور
     نام \بکیج +E: Unable to locate package 
ممواجه شدم کمک لطفا

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
پاسخ : katoolin
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1398، 01:04 ب‌ظ »
خب چکاریه که میخاین اینکارو کنین؟ کالی رو نصب کنین بهتر از اینه که اوبونتو بریزین بعد بیایین کل ابزارها رو نصب کنین.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1398، 09:10 ب‌ظ »
درود بر تو،

مشکلت رو درست توضیح ندادی که چی هست.

در ضمن بیشتر نرم‌افزارهای روی کالی توی مخزن‌های اوبونتو هستن، می‌تونی ببینی که چه نرم‌افزارهایی رو نیاز داری، همون‌ها رو بگردی و نصب کنی. کالی بر پایه دبیان هست، و اوبونتو هم بر پایه دبیان.

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1398، 11:22 ب‌ظ »
درود بر تو،

در ضمن بیشتر نرم‌افزارهای روی کالی توی مخزن‌های اوبونتو هستن، می‌تونی ببینی که چه نرم‌افزارهایی رو نیاز داری، همون‌ها رو بگردی و نصب کنی. کالی بر پایه دبیان هست، و اوبونتو هم بر پایه دبیان.
درسته هردو بر پایه دبیانن اما مخازنشون فرق داره. برا نمونه beef و armitage و mitmf و bettercap و خیلی چیزای دیگه تو مخازن کالی هس و تو مخازن اوبونتو نیس

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #4 : 30 شهریور 1398، 01:41 ب‌ظ »
درود بر تو،

درسته هردو بر پایه دبیانن اما مخازنشون فرق داره. برا نمونه beef و armitage و mitmf و bettercap و خیلی چیزای دیگه تو مخازن کالی هس و تو مخازن اوبونتو نیس
درست این تایپیک خیلی قدیمی وشاید خونده نشه ولی بنظر من یه ParrotOS نصب کنید ، این بحث ها هم پیش نمیاد (‌ باگ های کالی رو نداره ، توسعه منظم تری هم داره ، مشکلی هم پیش نمیاد ) ;) :D
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).