انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آپلود دو پروژه ی انگولار در nginx  (دفعات بازدید: 940 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
آپلود دو پروژه ی انگولار در nginx
« : 23 آذر 1398، 05:07 ب‌ظ »
با سلام ب همه ی دوستان
من nginx رو روی centOs7 روی سرورنصب کردم ( خودم کاربر اوبونتو هستم ) و فایل های Angular رو توی دایرکتوری /usr/share/nginx/html کپی می کنم و همه چیز اوکی هست که یو آی پروژه به چند تا java jar file ریکویست می زنه و طبیعتا تو پورتی که ست کردم همه چیز اوکی هست،الان من اگه بخوام یه فایل یو آی انگولاری دیگه رو که یه پروژه جدید هست ولی ریکویست هاش رو به یکی از این jar فایل ها می زنه، رو روی سرور بذارم می بایست تو چه مسیری بذارم ؟
۱- nginx روی توی opt/ نصب کردم
۲- systemctl status nginx.service
خروجی  که نشان می ده nginx ام بالاست
nginx.service - The nginx HTTP and reverse proxy server
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/nginx.service; disabled; vendor preset: disabled)
   Active: active (running) since Sat 2019-12-14 15:52:22 +0330; 1h 7min ago
  Process: 17788 ExecStart=/usr/sbin/nginx (code=exited, status=0/SUCCESS)
  Process: 17785 ExecStartPre=/usr/sbin/nginx -t (code=exited, status=0/SUCCESS)
  Process: 17783 ExecStartPre=/usr/bin/rm -f /run/nginx.pid (code=exited, status=0/SUCCESS)
 Main PID: 17790 (nginx)
    Tasks: 2
   Memory: 1.9M
   CGroup: /system.slice/nginx.service
           ├─17790 nginx: master process /usr/sbin/nginx
           └─17791 nginx: worker process

Dec 14 15:52:22 localhost.localdomain systemd[1]: Starting The nginx HTTP and reverse proxy server...
Dec 14 15:52:22 localhost.localdomain nginx[17785]: nginx: the configuration file /etc/nginx/nginx.conf syntax is ok
Dec 14 15:52:22 localhost.localdomain nginx[17785]: nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test is successful
Dec 14 15:52:22 localhost.localdomain systemd[1]: Started The nginx HTTP and reverse proxy server.

« آخرین ویرایش: 23 آذر 1398، 05:09 ب‌ظ توسط KARA_KRAL »
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
پاسخ : آپلود دو پروژه ی انگولار در nginx
« پاسخ #1 : 23 آذر 1398، 08:31 ب‌ظ »
با سلام ب همه ی دوستان
* به

۱- nginx روی توی opt/ نصب کردم
کار درستی نیست. همیشه نرم‌افزارها رو از مخازن نصب کنید، در غیر اینصورت بروزرسانی‌های امنیتی رو نمی‌گیرید. قاعدتا توزیعی مثل دبیان یا اوبونتو مناسب‌تر هستش.

من اگه بخوام یه فایل یو آی انگولاری دیگه رو که یه پروژه جدید هست ولی ریکویست هاش رو به یکی از این jar فایل ها می زنه، رو روی سرور بذارم می بایست تو چه مسیری بذارم ؟
از Virtual Host استفاده کنید و توی تنظیمات خودتون مشخص کنید که کجا بذاریدش.