انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: gdm رو پاک کردم، لاگین اسکرین پرید و دیگه صفحه لاگین ندارم (حل شد)  (دفعات بازدید: 986 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

من تو ویرچوال باکس یه مینت نصب کردم. مینت لاگین اسکرین پیشفرضش mdm هست. من هم gdm رو نصب کردم (با ترمینال) و خودش بعد از نصب تو همون ترمینال یه منو آور که میتونستم لاگین اسکرین رو عوض کنم و من هم هم به gdm تغییر دادمش. بنا به دلایلی تصمیم گرفتم gdm رو پاک کنم پس رفتم تو سافتورمنیجر و پاکش کردم. اما به محض اینکه پاک شده سیستم قاطی کرد! یه چیزی تو مایه‎های لاگ اوت شد. منم که دیدم قاطی کرده یه ریست زدم. اما وقتی که سیستم اومد دوباره بوت بشه چون gdm رو نداشت تنها چیزی که واسم آورد یه صفحه سیاه بود.

خب الآن من میتونم از طریق recovery mode با توجه به اون چیزهایی که خوندم به ترمینال دسترسی داشته باشم. حالا ترمینال رو دارم اما نمیدونم با چه دستوری میتونم لاگین اسکرین رو عوض کنم... Please help!!
:|
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1391، 12:05 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
sudo dpkg-reconfigure mdm
موفق باشی

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
ممنون. ولی چون تو این روش به سطح دسترسی‌ها هی گیر میداد یه مینت گذاشتم و لایو اجراش کردم و با این روش مشکل رو حل کردم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=post;quote=261712;topic=36972.0;last_msg=323347