0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان. راستش من خیلی دوست دارم بتونم با ترمینال دبیان کار کنم. یه مشکلی هست. مشکل اینه که حرفه ای نیستم و با لینوکس زیاد کار نکردم. فقط ۳ ماه میشه با debian دارم کار میکنم. یه روش بگید که چجوری بتونم همه ی نیاز هام رو تا حدودی از ترمینال برطرف کنم.ممنون.
نقلقول از: M.RAJ در 13 فروردین 1399، 01:07 بظسلام دوستان. راستش من خیلی دوست دارم بتونم با ترمینال دبیان کار کنم. یه مشکلی هست. مشکل اینه که حرفه ای نیستم و با لینوکس زیاد کار نکردم. فقط ۳ ماه میشه با debian دارم کار میکنم. یه روش بگید که چجوری بتونم همه ی نیاز هام رو تا حدودی از ترمینال برطرف کنم.ممنون. خودتو درگیرش کنی یاد میگیری کم کم
نقلقول از: هومان در 13 فروردین 1399، 01:24 بظنقلقول از: M.RAJ در 13 فروردین 1399، 01:07 بظسلام دوستان. راستش من خیلی دوست دارم بتونم با ترمینال دبیان کار کنم. یه مشکلی هست. مشکل اینه که حرفه ای نیستم و با لینوکس زیاد کار نکردم. فقط ۳ ماه میشه با debian دارم کار میکنم. یه روش بگید که چجوری بتونم همه ی نیاز هام رو تا حدودی از ترمینال برطرف کنم.ممنون. خودتو درگیرش کنی یاد میگیری کم کممظورم اینه که یه آموزش براش وجود داره؟(ترجیحا فارسی)