انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتخاب توزیع مناسب  (دفعات بازدید: 539 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pro

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
انتخاب توزیع مناسب
« : 14 فروردین 1399، 09:24 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیز من چندین وقت هست که با لینوکس درگیرم ، و تنها مشکلی که دارم مصرف زیاد باتری هستش ،لپ تاپ من ASUS n552vw سال ساخت هم 2016 برج 8 اگه اشتباه نکنم.
Hard = 1t
RAM = 8
Graphic = 4 nvdia
CPU = intel(R)core(TM)i7-6700HQ CPU @ 2.60GH  2.59GH

اینم از اطلاعات لپ تاپ ، مبتدی نیستم ولی خب همچین حرفه ای خم نیستم و چند وقتی میشه درگیرشم با محیطش و خودش آشنا هستم ، حالا از شما دوستان عزیز و باتجربه در این زمینه خواهش میکنم راهنمایی کنید تا بتونم توزیع مناسب رو پیدا کنم و بتونم راحت از لینوکس و مزایای بیشمارش استفاده کنم . و اینکه موقع نصب کلا ویندوز رو پاک کنم یا نه به صورت دوئل بوت نصب کنم و در ضمن ماشین مجازی هم برام مشکل داره وقتی نصبش میکنم خیلی مزخرفه و کند کار میکنه و اصلا نمی تونم با ماشین مجازی کار کنم.

آرچ نصب کنم اوبونتو زوبونتو کوبونتو لوبونتو مینت دبیان ... کدوم رو نصب کنم ؟
چطوری پارتیشن بندی کنم خوبه ؟(خودم موقع نصب یه 8 گیگ سواپ میزارم و 400گیگ هم میزارم / و دیگه هوم نمیزارم !

آیا دوئل بوت بودن باعث مصرف زیاد باتری میشه یا نه عوامل دیگه ای داره؟

لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

آفلاین \SmHk/

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
  • کاربر کوبونتو بودم
پاسخ : انتخاب توزیع مناسب
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1399، 10:03 ب‌ظ »
برای تست کردن توزیع های مختلف بدون نصب یا ماشین مجازی میتونی از live disk استفاده کنی (همون بوتیبل کردن)
من که خودم تازه کارم ولی برای شروع معمولا همین اوبونتو رو توصیه میکنن هرچند open suse و fedora هم هستند
زوبونتو و هرچی+بونتو تقریبا همون اوبونتو با دسکتاپ های دیگه هست من خودم کوبونتو استفاده می کنم تقریبا راضیم ;)
برای لپ تاپای نسبتا جدید نمیدونم پارتیشن بندی دقیقا چطوریه ولی هوم مهمه چون اگه بخوای دوباره نصب کنی میتونی فایل های هوم رو نگه داری به راحتی!

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1399، 10:09 ب‌ظ »
انتخاب توزیع سلیقه ای هستش
من بین این ۳ تا رو نصب میکنم
fedora
opensuse
manjaro
اسلکور

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1399، 10:19 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیز من چندین وقت هست که با لینوکس درگیرم ، و تنها مشکلی که دارم مصرف زیاد باتری هستش ،لپ تاپ من ASUS n552vw سال ساخت هم 2016 برج 8 اگه اشتباه نکنم.
Hard = 1t
RAM = 8
Graphic = 4 nvdia
CPU = intel(R)core(TM)i7-6700HQ CPU @ 2.60GH  2.59GH

اینم از اطلاعات لپ تاپ ، مبتدی نیستم ولی خب همچین حرفه ای خم نیستم و چند وقتی میشه درگیرشم با محیطش و خودش آشنا هستم ، حالا از شما دوستان عزیز و باتجربه در این زمینه خواهش میکنم راهنمایی کنید تا بتونم توزیع مناسب رو پیدا کنم و بتونم راحت از لینوکس و مزایای بیشمارش استفاده کنم . و اینکه موقع نصب کلا ویندوز رو پاک کنم یا نه به صورت دوئل بوت نصب کنم و در ضمن ماشین مجازی هم برام مشکل داره وقتی نصبش میکنم خیلی مزخرفه و کند کار میکنه و اصلا نمی تونم با ماشین مجازی کار کنم.

آرچ نصب کنم اوبونتو زوبونتو کوبونتو لوبونتو مینت دبیان ... کدوم رو نصب کنم ؟
چطوری پارتیشن بندی کنم خوبه ؟(خودم موقع نصب یه 8 گیگ سواپ میزارم و 400گیگ هم میزارم / و دیگه هوم نمیزارم !

آیا دوئل بوت بودن باعث مصرف زیاد باتری میشه یا نه عوامل دیگه ای داره؟

لطفا راهنمایی کنید ممنونم.
در ادامه فرمایشات دوستان، شما که انویدیا دارید از یه توزیع با پشتیبانی بهتر از انویدیا مثل نسخه انویدیا پاپ او اس و یا اوبونتو 19.10 استفاده کنید، کما این که "ممکنه" مشکل بیش از حد باتری هم حل بشه.
همچنین اپن سوزه هم پشتیبانی خوبی از انویدیا ارائه میده، اما چون به شدت پایبند به لایسنس GPL هست، بصورت پیش فرض این پشتیبانی وجود نداره و کاربر خودش باید زحمت اضافه کردن مخازن و نصبشو بکشه.
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1399، 10:23 ب‌ظ توسط mrostd »