انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سبک ترین توضیع  (دفعات بازدید: 878 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر فکوری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
سبک ترین توضیع
« : 30 فروردین 1399، 07:29 ب‌ظ »
سلام من میخوام ابونتو نصب کنم چون از مقدار رم زیادی که ویندوز استفاده میکنه خسته شدم من رمم 8 هست میخواستم بدونم اوبنتو در حالا عادی بدون باز بودن هیچ برنامه ای فقط دستکتاپش باز باشه چقدر رم میگیره اگر رم 8 باشه چند درصدش پره واسه ویندوز 20% رم حدودا پر میکنه ! در حالت عادی بدون باز بودن هیچ برنامه ای و اگر ابونتو هم همینقدر پر میکنه سبک ترین توضیع چیه نصب کنم رو سیستم من رم واسه اندروید استدیو میخوام و در ضمن یه توضیع یگین که بشه روش استیم هم نصب کرد ممنون میشم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
پاسخ : سبک ترین توضیع
« پاسخ #1 : 30 فروردین 1399، 08:39 ب‌ظ »
* توزیع
* اوبونتو

بهترین کار اینه که نصبش کنید و اگر دیدید مصرفش زیاده، چیزی مثل زوبونتو رو امتحان کنید.

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
« پاسخ #2 : 30 فروردین 1399، 10:07 ب‌ظ »
سلام من میخوام ابونتو نصب کنم چون از مقدار رم زیادی که ویندوز استفاده میکنه خسته شدم من رمم 8 هست میخواستم بدونم اوبنتو در حالا عادی بدون باز بودن هیچ برنامه ای فقط دستکتاپش باز باشه چقدر رم میگیره اگر رم 8 باشه چند درصدش پره واسه ویندوز 20% رم حدودا پر میکنه ! در حالت عادی بدون باز بودن هیچ برنامه ای و اگر ابونتو هم همینقدر پر میکنه سبک ترین توضیع چیه نصب کنم رو سیستم من رم واسه اندروید استدیو میخوام و در ضمن یه توضیع یگین که بشه روش استیم هم نصب کرد ممنون میشم
میزکار xfce استفاده کنی کمتر از گنوم رم مصرف میکنه فکر کنم ۶۰۰ مگ. اگه xfce میخوایی پس باید Xubuntu نصب کنی https://xubuntu.org/
اسلکور

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #3 : 30 فروردین 1399، 10:07 ب‌ظ »
فکر کنم اوبونتو هم تقریبا 15-20 درصد رم شما رو اشغال کنه
اگر توزیع سبک‌تر میخواهید میتونید توزیع هایی با دسکتاپ xfce مثل زوبونتو یا mint xfce یا مانجارو xfce و یا mxlinux رو امتحان کنید.( احتمالا حدود 8 درصد رم شما رو اشغال کنه)
حتی توزیع هایی که دسکتاپ KDE دارند مثل کوبونتو یا مانجاروkde رم کمتری از اوبونتو مصرف می‌کنند( حدود 10 درصد رم شما)
سبک‌تر هم میخواهی برو سراغ توزیع هایی که دسکتاپ lxde یا lxde-Qt دارند
و سبک تر میخواهی و حوصله داری آرچ نصب کن با openbox( البته میتونی همین اوبونتو  یا هر توزیع دیگه ای رو نصب کنی و بعد روش openbox رو نصب کنی و هروقت خواستی با اندروید استدیو کارکنی با openbox لوگین کنی)

آفلاین \SmHk/

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
  • کاربر کوبونتو بودم
« پاسخ #4 : 30 فروردین 1399، 10:17 ب‌ظ »
اگه خیلی سبک میخوای puppylinux و حتی چیزای سبک تر هم هست ولی اگه یه چیز معقول و نسبتا سبک میخوای kubuntu بریز

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 02 اردیبهشت 1399، 03:07 ب‌ظ »
برای اندروید استودیو با ۸ گیگ رم، باید بری سراغ زوبونتو.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمد باقر فکوری

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 اردیبهشت 1399، 03:47 ب‌ظ »
بیشتر دوستان گفتن برم زوبونتو نصب کنم
ولی من کنارش ویندوزم نیاز داشتم رفتم کنار هم نصب کنم اول ویندوز نصب کردم بعد زوبونتو ولی بعد هر کاری کردم تو بوت ها فقط ویندوز میومد و زوبونتو نمیشناخت و منصرف شدم از لینوکس :(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 03 اردیبهشت 1399، 01:10 ق‌ظ »
باید یا جفتش رو تو حالت Bios نصب کنی، یا جفتش رو تو حالت UEFI.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمد باقر فکوری

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 اردیبهشت 1399، 09:37 ق‌ظ »
درست شد ممنون
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1399، 11:01 ق‌ظ توسط flash1 »

آفلاین Metamorphosis

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
    • انجمن فارسی کاربران KDE
« پاسخ #9 : 03 اردیبهشت 1399، 03:10 ب‌ظ »
من شرایط مشابه شمارو تجربه کردم.
با توجه به اینکه میزکار گنوم مصرف منابع بالاتری نسبت به اکثر میزکارهای دیگه داره پیشنهاد من به شما میزکار LXqt هست.
میتونید با دستور sudo apt-get install lubuntu-desktop نصب کنید و امتحانش کنید.
در غیر اینصورت XFCE و KDE هردو مصرف منابع مشابهی دارند.

اگر به فکر تغییر توزیع هستید (که شاید راه حل مناسبی نباشه) پیشنهاد من به شما استفاده از Puppy Linux و سیستم Frugal install هست.
موفق باشید.
Choose KDE, Choose Freedom