0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دستتون درد نکنه دانلودش کردم فقط اگه راهنمایی کنید کجای فایل بریزمش ممنون می شم
گرفتم چی کار کنمدستتون درد نکنه
سلام امیر جانوالا باید بدون مشکل درست بشه اگه فایل های داخل اون پوشه ای که اکستراکت شده دستکاری نشده باشه من خودم زمانی که 4 تا یا 5 تا ( درست یادم نیست) سی دی رد هت رو گفتم بوت ایبل نبود و چون اون روز پول چند هفته هفتگیم رو خرجش کرده بودم سمج شدم که درستش کنم و خوشبختانه بعد از گشت و گذار 1 هفته ای توی نت همین فایل بوت مورد نظر رو پیدا کردم و با یه بدبختی ریختم روی یه دیسکت و سیستم رو با اون راه انداختم و خودش مسیر سی دی رام رو تشخیص داد و رد هت نصب کردم
سلام ایمان جان خوبی؟من میخواستم روی یه DVD به حالت مولتی بوت یه اوبونتو، یه XP، یه بوت Norton Ghost، یه بوت Paragon و یه بوت اجرای Command Prompt ویندوز درست کنم. همه جاش خوب کار می کرد بجز این اوبنتو. البته من فایل بوت اون رو از اینترنت دانلود نکرده بودم و از خود CD بوت اوبنتو که داشتم و با برنامه UltraIso اکسترکت کرده بودم. نمیدونم چرا کار نکرد. چند بار هم تست کردم با چند تا اوبنتوی مختلف
نقلقول از: Smart_Boy در 03 شهریور 1389، 08:56 بظسلام ایمان جان خوبی؟من میخواستم روی یه DVD به حالت مولتی بوت یه اوبونتو، یه XP، یه بوت Norton Ghost، یه بوت Paragon و یه بوت اجرای Command Prompt ویندوز درست کنم. همه جاش خوب کار می کرد بجز این اوبنتو. البته من فایل بوت اون رو از اینترنت دانلود نکرده بودم و از خود CD بوت اوبنتو که داشتم و با برنامه UltraIso اکسترکت کرده بودم. نمیدونم چرا کار نکرد. چند بار هم تست کردم با چند تا اوبنتوی مختلف مرسی امیر جانبابا تو خیلی دیگه پیشرفته ای واقعا کار سختیه با این فایلها ور رفتن ، چشم آدم در میاد خدا قوت دادا میدونم حجمش بالا میشه وگرنه میگفتم برام آپلودش کنی (: