انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو لایو  (دفعات بازدید: 457 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EhsanGH

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اوبونتو لایو
« : 21 اردیبهشت 1399، 05:04 ق‌ظ »
سلام خدمت عزیزان ،
من مک بوکم هاردش خراب شده و هزینه تعمیرش برام زیاده فعلا ... میشه اوبونتو رو روی فلش بریزم و برای همیشه به صورت لایو ازش استفاده کنم ؟ یا حتما باید نصب بشه تا بعد بشه مثلا پایتون روش نصب کرد و کار کرد ؟
نصب و بقیه کارهاش رو بلدم . مرسی از جواب هاتون

آفلاین Metamorphosis

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
    • انجمن فارسی کاربران KDE
پاسخ : اوبونتو لایو
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1399، 03:37 ب‌ظ »
سلام و وقت بخیر.
تقریبا تمامی توزیع های امروزی لینوکس امکان نصب به صورت Live رو دارند. شما میتونید اوبونتو و کوبونتو و... رو هم روی یو اس بی از طریق ابزارهای مختلف از جمله Unetbootin نصب و استفاده کنید.
پیشنهاد من به شما البته توزیع های سبک تر هستند که اساسا برای نصب روی Live medium ایجاد شدند مانند PuppyLinux که بر پایه اوبونتو ساخته شده و بر اساس فلسفه Live media و Frugal install ایجاد شده است. شما میتونید کلیه نرم افزارهای مورد نیازتون رو روی همون USB نصب کنید و فایل هاتون رو ذخیره کنید و همیشه USB رو همراه داشته باشید. ویژگی دیگری که Puppy رو تبدیل به یک گزینه خوب میکنه پشتیبانی این توزیع از سیستم های ۳۲ بیتی هستند که تقریبا توسط بسیاری از توزیع ها رها شده اند.
سایر توزیع های لینوکس از جمله KDE Neon, Kubuntu, openSUSE, PCLinuxOS, Netrunner,KaOS, Q4OS و... هم قابلیت نصب روی یو اس بی و ذخیره فایل رو دارند.
Choose KDE, Choose Freedom

آفلاین EhsanGH

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : اوبونتو لایو
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1399، 05:37 ب‌ظ »
واقعا ممنونم از کمکتون که جامع و کامل هم بود ، موفق و پیروز باشید