انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر فرمت پارتیشن‌ها (NTFS, EXT4) ;)  (دفعات بازدید: 810 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAE

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
تغییر فرمت پارتیشن‌ها (NTFS, EXT4) ;)
« : 22 اردیبهشت 1399، 01:12 ب‌ظ »
سلام. یک پارتیشن ویندوزی با فرمت NTFS ‌دارم؛ خواستم ببینم که چطور می‌توان آن را به EXT4 تبدیل کرد و اینکه اصلا ضرورتی دارد یا خیر؟ از نرم‌افزار GParted هم استفاده کردم که امکان ایجاد هیچگونه تغییراتی بر روی اینگونه پارتیشن‌ها را ندارد.
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1399، 01:17 ب‌ظ توسط AAE »

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
پاسخ : تغییر فرمت پارتیشن‌ها (NTFS, EXT4) ;)
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1399، 02:10 ب‌ظ »
سلام. یک پارتیشن ویندوزی با فرمت NTFS ‌دارم؛ خواستم ببینم که چطور می‌توان آن را به EXT4 تبدیل کرد و اینکه اصلا ضرورتی دارد یا خیر؟ از نرم‌افزار GParted هم استفاده کردم که امکان ایجاد هیچگونه تغییراتی بر روی اینگونه پارتیشن‌ها را ندارد.
مادامی که تو پارتیشن هوم فضای کافی دارید ضرورتی نداره.
برای تغییر فایل سیستم، نرم افزارgparted رو نصب کنید و پارتیشن مورد نظر رو به ext4 فرمت کنید. (اطلاعات موجود در پارتیشن حذف خواهد شد).
هرچند کار استانداردی نیست، کار استاندارد اینه که در زمان نصب توزیعتون پارتیشن های اضافی رو حذف و یه پارتیشن هوم با فضای بیشتر ایجاد کنید.

آفلاین AAE

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #2 : 22 اردیبهشت 1399، 02:21 ب‌ظ »
برای تغییر فایل سیستم، نرم افزارgparted رو نصب کنید و پارتیشن مورد نظر رو به ext4 فرمت کنید. (اطلاعات موجود در پارتیشن حذف خواهد شد).
هرچند کار استانداردی نیست، کار استاندارد اینه که در زمان نصب توزیعتون پارتیشن های اضافی رو حذف و یه پارتیشن هوم با فضای بیشتر ایجاد کنید.
خیلی ممنون از پاسختان. اگر تمامی اطلاعات شخصی را در home بریزم، در صورتی ناچار به نصب دوباره سیستم عامل شوم، اطلاعات از بین نمی‌روند؟
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1399، 02:36 ب‌ظ توسط AAE »

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #3 : 22 اردیبهشت 1399، 02:38 ب‌ظ »
خیلی ممنون از پاسختان. اگر تمامی اطلاعات شخصی را در home بریزم، در صورتی ناچار به نصب دوباره سیستم عامل شوم، اطلاعات از بین نمی‌روند؟
موقع نصب توزیع جدید، تمامی دایرکتوری های مخفی ( با زدن کلید ترکیبی ctrl + h در فایل منیجر ظاهر میشن و اول اسمشون . داره) که تو home ساخته شدن رو حذف کنید (فایل های پیکربندی و کش های توزیع قبلی هستن).
و موقع پارتیشن بندی، فقط پارتیشن روت توزیع قبلی رو فرمت کنید، برای پارتیشن هوم فقط کافیه که mount point رو روی /home قرار بدید و تیک فرمت رو هم نزنید، با این کار به توزیع جدید میگید که از قبل پارتیشن هوم دارید و فقط به توزیع جدید معرفیش میکنید.
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1399، 02:41 ب‌ظ توسط mrostd »

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #4 : 22 اردیبهشت 1399، 06:46 ب‌ظ »
باسلام

همینطور که mrostd گفت به این نکته خیلی توجه کن تا موقع نصب مجدداطلاعات هاردت از دست ندی

نقل‌قول
برای پارتیشن هوم فقط کافیه که mount point رو روی /home قرار بدید و تیک فرمت رو هم نزنید