انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم شناسایی میکروفن پنل جلو صدا در اوبونتو 18.04  (دفعات بازدید: 1023 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ramin-9706

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
    • تمزفا
سلام وقت بخیر دوستان

من هر کاری میتونستم کردم ولی نشد از میکروفن جلو کیس استفاده کنم البته فقط با alsamixer ور رفتم، توی ویندوز چنین مشکلاتی نداشتم و به خاطر لایسنس و حلال و درست و قانونی نبودن استفاده از ویندوز کلا اومدم رو اوبونتو ولی به خیلی مشکلات ابتدایی برخورد کردم اونقدری که دیگه از استفاده اوبونتو خسته شدم  ولی به خاطر اینکه ممکنه کسایی مثل من باشن این سختی رو به جون میخرم تا اونا به چنین مشکلاتی برخوردن حداقل راه حلی برای مشکلشون وجود داشته باشه.

قبلا مشکل نداشتن صدا تو هدفون رو داشتم که با alsamixer حل شد ولی این میکروفن رو نتونستم حلش کنم و استفاده کنم و میخوام تو vokoscreenNG صدا داشته باشم یا گاها چیزی میخوام ضبط کنم ولی نمیشه

اول اینکه کلا ورودی صدا برا من شناسایی نمیشه می تونید تو فایل های پیوست ببنید.
دوم فک میکنم تو alsamixer هم همه چی رو درست تنظیم کردم می تونید تو فایل های پیوست ببنید.

دوستان حرفه ای یاری کنند سریع مشکل حل بشه

با تشکر فراوان از همه دوستان انجمن
همه عزیزانی که پست ها وامضاهای من رو می بینن لطفا هر مشکلی دارید و یا بهش بر میخورید یکم زمان بزارید و تو سایت عضو بشید و مشکلتون رو مطرح کنید تا هم وب فارسی غنی بشه و هم دیگر دوستانی که به مشکل میخورن سریع به جواب برسند
وسعی میکنم تو سایت خودم(تمزفا) هم آموزش بزارم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
در قسمت درایورها، درایوری برای کارت صداتون موجود نیست؟
نسخه ترمینال alsamixer رو هم تست کردید؟ شاید جواب داد. داخل ترمینال تایپ کنید alsamixer . راهنمای استفاده از کلیدها رو داخلش ببینید. معمولا f6 برای انتخاب کارت صدا هست و ...

آفلاین ramin-9706

• Newbie
  • *
    • تمزفا
سلام

چرا هست Realtek ALC887-VD تو عکسی که پیوست کردم نگا کنید مشخصه .
چرا نسخه ترمینال هم تست کردم تنظیماتش هم همه رو ست کردم فرقی نکرد نحوه استفادش رو بلدم ولی جواب نداد.

ممنون که پاسخ دادید
همه عزیزانی که پست ها وامضاهای من رو می بینن لطفا هر مشکلی دارید و یا بهش بر میخورید یکم زمان بزارید و تو سایت عضو بشید و مشکلتون رو مطرح کنید تا هم وب فارسی غنی بشه و هم دیگر دوستانی که به مشکل میخورن سریع به جواب برسند

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
منظورم توی فسمت درایور های اوبونتو هست. چک کنید درایوری برای کارت صدا بهتون پیشنهاد نمیده؟ لطفابرنامه pavucontrol رو نصب کنید و اجراش کنید و از همه تب‌های اون اسکرین شات بدید.

آفلاین ramin-9706

• Newbie
  • *
    • تمزفا
پاسخ : عدم شناسایی میکروفن پنل جلو صدا در اوبونتو 18.04
« پاسخ #4 : 27 اردیبهشت 1399، 01:59 ق‌ظ »
خیر چیزی پیشنهاد نمیده منظور از قسمت درایو ها  additional drivers هست دیگه ؟؟ عکس پیوست شده 👇️👇️👇️

آفلاین ramin-9706

• Newbie
  • *
    • تمزفا
پاسخ : عدم شناسایی میکروفن پنل جلو صدا در اوبونتو 18.04
« پاسخ #5 : 27 اردیبهشت 1399، 02:22 ق‌ظ »
لازم خدمتتون بگم وقتی هدستم رو تو ویندوز به پنل جلو وصل میکردم پنجره پاپ آپ وصل شدن برام نمی اومد ولی درایور صدای سیستم رو باز میکردم و از داخلش پنل جلو فعال میکردم که هم میکروفن و هم اسپیکر های هدستم بدون هیچ مشکلی کار میکرد.

تصاویری هم که از محیط pavucontrol خواسته بودید رو پیوست کردم و یه چیزی تو قسمت  output devices دیدم و برام جای سوال داشت که چرا با اینکه هدستم وصل هست ولی headphones رو نوشته unplugged اینم راهنمایی کنید عالی میشه و فک میکنم ایراد از همین باشه (تصویر پیوست شده).

خیلی ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی بنده رو راهنمایی می کنید

آفلاین Arthur Scherbius

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
سلام وقت بخیر دوستان

من هر کاری میتونستم کردم ولی نشد از میکروفن جلو کیس استفاده کنم البته فقط با alsamixer ور رفتم، توی ویندوز چنین مشکلاتی نداشتم و به خاطر لایسنس و حلال و درست و قانونی نبودن استفاده از ویندوز کلا اومدم رو اوبونتو ولی به خیلی مشکلات ابتدایی برخورد کردم اونقدری که دیگه از استفاده اوبونتو خسته شدم  ولی به خاطر اینکه ممکنه کسایی مثل من باشن این سختی رو به جون میخرم تا اونا به چنین مشکلاتی برخوردن حداقل راه حلی برای مشکلشون وجود داشته باشه.

قبلا مشکل نداشتن صدا تو هدفون رو داشتم که با alsamixer حل شد ولی این میکروفن رو نتونستم حلش کنم و استفاده کنم و میخوام تو vokoscreenNG صدا داشته باشم یا گاها چیزی میخوام ضبط کنم ولی نمیشه

اول اینکه کلا ورودی صدا برا من شناسایی نمیشه می تونید تو فایل های پیوست ببنید.
دوم فک میکنم تو alsamixer هم همه چی رو درست تنظیم کردم می تونید تو فایل های پیوست ببنید.

دوستان حرفه ای یاری کنند سریع مشکل حل بشه

با تشکر فراوان از همه دوستان انجمن
با سلام اول از همه اوبونتو رو به ۲۰.۰۴ اپدیت کن اموزشش هست
بعد مشخصات کارت صدا و میکروفونت رو بگو

آفلاین ramin-9706

• Newbie
  • *
    • تمزفا
دوست عزیز آپگرید کردم اگه نمی تونید جواب ندین دیگه چرا صورت مسئله رو نادیده می گیرید.

آفلاین Arthur Scherbius

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
دوست عزیز آپگرید کردم اگه نمی تونید جواب ندین دیگه چرا صورت مسئله رو نادیده می گیرید.
دوست عزیز اول دستور
pulseaudio حالا اینو بزنین
pavucontrolاگه کارت صداتون درست کار کرد بهم بگین