انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست ارائه اولویت‌ها در پیش‌برد نرم افزار آزاد  (دفعات بازدید: 1451 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
دوستان

آیا فهرستی از اولویت‌ها و کار‌هایی که باید برای پیش‌برد نرم‌افزار آزاد برای فارسی زبان‌ها انجام شود تاکنون پیش‌نهاد یا ارائه شده است؟

اگر چنین نوشته‌ای وجود ندارد چه مواردی باید در آن گنجانده شود؟

پروژه‌هایی نظیر
  • توسعه نرم‌ افزار
  • ترجمه
  • فعالیت‌هایی برای گسترش جامعه کاربری

به طور خاص نوشتاری مشابه چیزی که بنیاد نرم‌افزار آزاد در این پیوند ارائه کرده است.

پیوند‌های مرتبط

عضویت در گروه کاربران ایرانی اوبونتو

کمک به گسترش اوبونتو

« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1399، 06:25 ق‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
من تا حالا به شکل متمرکز چنین لیستی رو ندیدم. در حالی که در تایپیک‌های مختلف میشه درخواست همکاری در بخش‌های مختلف رو گاها دید...

به طور کلی ایده این هست که افراد آزاد هستند تا وقت خودشون رو در صورت تمایل روی پروژه یا موضوع مورد علاقه خودشون صرف کنند با این حال وجود این لیست می‌تونه به افراد کمک کنه تا هوشمندانه‌تر انتخاب کنند.

اما به هر حال از دید افراد کارها می‌تونه اولویت‌های متفاوتی داشته باشه. به نظرم بهتر هست یک صفحه ویکی ایجاد بشه با بخش‌های مشخص که افراد ایده‌ها یا پروژه‌های مورد نیاز رو بتونند بهش اضافه و نهایتا افراد علاقمند اگر تمایل داشتند به پروژه انتخابی کمک کنند.

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اولویت با اون کاریه که می‌تونید و دوست دارید بکنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahangarha

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
به نظرم خیلی خوبه که اولویت‌بندی‌هایی وجود داشته باشه. البته اولویت‌بندی طبیعتا می‌تونه بر اساس ترجیحات مختلف، به شکل‌های متفاوتی تدوین بشه. اما مهم‌تر از اولویت‌بندی، (یه جورایی مثل حرف دانیال) خوبه که هر کاری از دست‌مون بر میاد انجام بدیم. اولویت‌بندی زمانی مفیده که بخوایم انجام کارها رو قدری نظام‌مندتر کنیم تا با تمرکز روی پروژه‌هایی مشخص، هم‌افزایی رو افزایش بدیم.

بنابراین پیشنهاد اول من هم اینه که هر کاری که می‌تونید انجام بدید، انجام بدید. اما بعد از اون، خوبه که درباره ترجیحات صحبت کنیم تا برسیم به اولویت‌ها. از دید من، به عنوان کارهای فنی، پشتیانی از زبان فارسی (زبان‌های راست به چپ) اهمیت زیادی داره. خیلی برنامه‌ها هنوز مشکل دارند. از برنامه‌های اندرویدی گرفته تا برنامه‌های میزکار و حتی تحت وب. به موازات این کار، ترجمه است که می‌تواند پیش برود.

کارهای غیر فنی (غیر برنامه‌نویسی) مهمی هم هستند که به نظرم اهمیت‌شان بسیار بالاست. اطلاع‌رسانی درست به عموم (به معنای واقعی عموم مردم) از دید من اولویت بالایی دارد. هدف، قانع کردن نباید باشد. بلکه باید دریچه‌ای در ذهن عموم باز شود که لااقل بدانند کسانی هستند که ایده‌هایی برای پاسخ به برخی مشکلات هرروزه در خصوص امنیت و حریم شخصی دارند. از دید من اهمیت دارد که برنامه‌های نرم‌افزار آزاد، برای عموم هم قابل استفاده باشند. در این مسیر، برگزاری جشن روز آزادی نرم‌افزار به طور گسترده (نه متمرکز در یک برنامه مفصل در تهران) و با رویکرد اطلاع‌رسانی به عموم می‌تواند اهمیت داشته باشد. و بین این اطلاع‌رسانی‌ها، اطلاع‌رسانی به کودکان نیز کلیدی است. نتیجه‌اش شاید ۱۰ تا ۱۵ سال بعد معلوم شود اما نتیجه‌اش قطعی است. کودکان باید یاد بگیرند که کنترل ابزار دست‌شان، نباید در دست شرکت‌ها باشد. کودکی که با این تفکر بزرگ شود، مسیرش را خواهد یافت.

امیدوارم جامعه نرم‌افزار آزاد به سطحی از پویایی برسد که واقعا برای صحبت کردن از اولویت‌ها احساس نیاز شود.