انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف ناگهانی فایلها  (دفعات بازدید: 395 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yonesvisi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
حذف ناگهانی فایلها
« : 01 امرداد 1399، 04:56 ب‌ظ »
با سلام.من چند مدتیه که کنار لینوکس ویندوز نصب کردم ولی امروز که بین ویندوز و اوبونتو سوئیچ کردم فایلهایی از قبیل تصویر و صدا و txt و docx و غیره که توی اوبونتو دانلود و ساخته بودم توی ویندوز دیدم که بطور کاملا ناگهانی و بدون هیچ تغییر خاصی تمام فایلهای جدیدمو فایلهای قدیمی حتی که اون فایلهای جدید رو کنارشون قرار داده بوم پریده بود یعنی بطور کلا حذف شده بود بطوریکه اون پوشه اصلی همون حجمی رو داشت که فایلهای داخلش باقی مونده بودن.برگردوندن فایلها برام مهم نیست چون میتونم دوباره دانلود کنم مهم اینه که چرا این اتفاق میفته چون اولین بار نیست.البته این پوشه ها روی یک هارد خارجی قرار داره.
اینم بگم که توی لینوکس هر فایلی با هر فرمتی که توی ترمینال ایجاد میکنم مثل  دستور touch fie.txt یا mkdir folder1 برای ساخت فایل یا پوشه یا هر چیز دیگه کلا توی ویندوز از بین میره وقتی دوباره وارد اوبونتو میشم انگار نه انگار اون فایلها ساخته شدن اصلا.ولی مثلا اگر با کلیک راست تو اوبونتو یک پوشه بسازم تو ویندوز هم هست.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ : حذف ناگهانی فایلها
« پاسخ #1 : 01 امرداد 1399، 05:12 ب‌ظ »
فرمت اون پارتیشنی که این فایلها رو توش داشتی ntfs بوده؟ احتمالا بخاطر مشکل ntfs در لینوکس هست که در تاپیک زیر کمی راجع به اون صحبت شده.
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151142.0
fast startup رو تو ویندوز غیر فعال کردی؟
check disk و disk cleanup رو تو ویندوز بزن ببین حجم فولدرها درست میشه یا نه؟

آفلاین yonesvisi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1399، 05:27 ب‌ظ »
دوست عزیز خدایی دمت گرم با غیر فعال کردن fast startup تو ویندوز و check disk و disk cleanup تو همون ویندوز نه تنها کاملا درست شد بلکه فایلهام بطور کاملا درست برگشت.
خدایی دمت گرم ایول.
فقط یک سوال.چه فرمتی برای هارد خوب هست که هم تو ویندوز دچار مشکل درست نشه هم تو اوبونتو؟؟؟؟؟منظورم خارجیه

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1399، 05:49 ب‌ظ »
fat مشکلات ntfs رو نداره اما فرمتی قدیمی هست که مشکلاتی داره از قبیل اینکه فایل بالاتر از ۴ گیگ نمی تونی روش کپی یا ایجاد کنی و ...
فرمت exfat که توسعه یافته‌ی fat هست احتمالا مشکل کمتری داشته باشه .
 البته من خودم از همون فرمت ntfs استفاده می کنم و با مشکلاتش می سازم،  چون هاردم رو برای دیدن فیلم زیاد به تلوزیون متصل می کنم و متاسفانه تلوزیون ما فرمت exfat رو نمی شناسه.