انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل اتصال به اینترنت در اوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 452 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
با سلام و احترام به خدمت دوستان.

الان که این مطلب را می نویسم بر روی کامپیوترم هیچ سیستم عامل نصب شده ای ندارم . می خواهم با اجازه اتان اوبونتو ۲۰.۰۴ را نصب کنم. برای اینکه بتوانم اسکرین شات بگیرم از  Try ubuntu استفاده می کنم.
تنها با کابل شبکه مودم را به کامپیوتر وصل می کنم. ولی نمی دانم چرا بر روی کانکشن اینترنت همانطور که در منتها علیه بالای صفحه سمت راست می بینید یک علامت سوال است. نمی دانم این علامت سوال به چه معناست؟
خوب می روم بر روی install ubuntu کلیک می کنم . ولی همانطور که می بینید
 در قسمت Download updates while installing ubuntu گزینه انتخاب ان به صورت کمرنگ و غیرفعال می باشد که به این معناست که به اینترنت وصل نیستم ولی همانطور که می بینید wired فعال است و حتی به صفحه وب ویکی پدیا هم رفته ام.
خوب کابل شبکه را می گذارم کنار و با دانگل وای فای به مودم وصل می شوم. با وجود دادن پسورد علامت قفل از روی آیکن وای فای نمی رود. ولی می توانم به اینترنت بروم ولی بازهم Download update در مراحل نصب اوبونتو کمرنگ و غیر فعال است.
اگر دوستان مرا راهنمایی کنند خیلی خیلی ممنون و خرسند می شوم.
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1399، 03:53 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : مشکل اتصال به اینترنت در اوبونتو
« پاسخ #1 : 24 تیر 1399، 02:09 ب‌ظ »
سلام
اون علامت سوال روی کانکشن که برا منم اکثرا میاد چه زمانی که اوبونتو داشتم چه فدورا. فکر میکنم به خاطر گنوم هست ولی به اینترنت وصله.
در خصوص آپدیت کردن اگه نمیتونید انتخاب کنید نصب کنید اوبونتو رو و بعد از قسمت ترمینال آپدیت کنید.
البته دوستان احتمالا نظرات بهتری داشته باشن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 تیر 1399، 04:30 ب‌ظ »
دلیل: https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%BE%D8%B3_%D8%A7%D8%B2_%D9%86%D8%B5%D8%A8/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2_%D9%88%D8%A7%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%B4#.D9.85.D8.AD.D8.B1.D9.85.D8.A7.D9.86.DA.AF.DB.8C

بهتره کلاً موقع نصب، اینترنت رو قطع کنی و بعد از نصب، به‌روزش کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
« پاسخ #3 : 26 تیر 1399، 03:51 ب‌ظ »
(با تشکر فراوان از moheb2000 و    دانیال بهزادی)

تمام جوابهای سوالم مربوط می شود به گزینه connectivity checking . که با غیرفعال کردن آن تمام مشکلاتی که در بالا گفته ام حل می شوند.
این گزینه بصورت پیش فرض فعال است و برای غیرفعال سازی آن در اوبونتو۲۰.۰۴ به این مسیر بروید:

settings=>Privacy=>connectivity checking

این علامت سوال هم زمانهایی که این گزینه فعال است بعضی وقتها دیده می شود که به معنای عدم موفقیت در تست اتصال داخلی است.