انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: افزایش سرعت لود ابونتو !  (دفعات بازدید: 1093 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • عاشق یادگیری و متن باز
افزایش سرعت لود ابونتو !
« : 11 شهریور 1399، 12:46 ق‌ظ »
سلام بچه ها من یه تازه کارم تو گنو لینوکس ینی تازه سویچ کردم از ویندوز رو اوبونتو دلیل اصلیم هم پیداری (و البته هنگ کمتر ;D) ابونتو بود راستش الان بعد این که سه روزه که دارم بعضی تو این سه روز بعضی وقتا حتی وقتی با سیستم کار سنگین نمیکنم هم سیستم افت فریم پیدا میکنه (توی انیمیشن های رابط گرافیکی قابل درکه) میخواستم بدونم راه حلی هست برا این مشکل یا همه این مشکل رو دارم یا دلیلش ضعف سیستمه ؟
سستمم
رم ۸
گرافیک amd m 7400
cpu i5  2.60GHz × 4
ینی دلیلش چی میتونه باشه؟
به نام یهگانه برنامه نویس هستی.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
پاسخ : افزایش سرعت لود ابونتو !
« پاسخ #1 : 11 شهریور 1399، 02:02 ق‌ظ »
توی اون لحظه تو ترمینا یه top بنویس  ببین چی داره خیلی منابع رو مصرف میکنه

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #2 : 11 شهریور 1399، 08:18 ق‌ظ »
تقریبا سخت افزار من هم مثل شماست. همین مشکلو با میزکار گنوم داشتم و راه حل خاصی پیدا نکردم.

با سوییچ کردن به kde خودمو خلاص کردم.  :D

از یک میزکار سبکتر و روانتر استفاده کن.

آفلاین roya.ch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • https://avije.org/
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1399، 11:21 ق‌ظ »
سلام
برنامه های startup خودتون رو مدیریت کنید.
بعد از اینکه ابونتو رو نصب کردید، بعد از گذشت چند روز برنامه های زیادی روی آن نصب می شود.برنامه های startup منابع زیادی رو در بوت سیستم به خود اختصاص می دهند و این کار باعث میشه که عملکرد سیستم ضعیف بشه و سرعت سیستم پایین بیاد.بهترین کار این است که مدیریت این برنامه ها است.
برنامه های زیادی است که ممکن است در startup به آنها نیاز نداشته باشید.بهتر است که این برنامه ها را از startup حذف کنید.برای اینکار اقدامات زیر را انجام دهید:
* در Gnome Application Drawer کلمه startup را پیدا کنید و سپس از Add/Remove مواردی را که میخواهید و مورد نیاز شما نیست حذف نمایید.
*در Unity Dash کلمه startup را پیدا کنید و سپس از Add/Remove مواردی را که میخواهید و مورد نیاز شما نیست حذف نمایید.
هر چیز که در جستن آنی ، آنی

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #4 : 17 شهریور 1399، 04:15 ب‌ظ »
سلام بچه ها من یه تازه کارم تو گنو لینوکس ینی تازه سویچ کردم از ویندوز رو اوبونتو دلیل اصلیم هم پیداری (و البته هنگ کمتر ;D) ابونتو بود راستش الان بعد این که سه روزه که دارم بعضی تو این سه روز بعضی وقتا حتی وقتی با سیستم کار سنگین نمیکنم هم سیستم افت فریم پیدا میکنه (توی انیمیشن های رابط گرافیکی قابل درکه) میخواستم بدونم راه حلی هست برا این مشکل یا همه این مشکل رو دارم یا دلیلش ضعف سیستمه ؟
سستمم
رم ۸
گرافیک amd m 7400
cpu i5  2.60GHz × 4
ینی دلیلش چی میتونه باشه؟

یک دلیل کند شدن سیستم بعد نصب برنامه های زیاد این که یک سری فایل موقت و cache نرم افزار ها باقی می مونه برای من هم این مشکل ایجاد شد و با نصب برنامه  stacer که یک برنامه شبیه cclean هست این فایل هایی که نیازی نیست بهشون پاک میکنه و اگر مشکل دیگه نباشه شما تاثیرش روی سیستم میبینی واسه من که این جواب داد دستور نصبش این
 sudo apt install stacer

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #5 : 18 شهریور 1399، 05:52 ق‌ظ »
ممنونم

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #6 : 18 شهریور 1399، 05:57 ق‌ظ »
تقریبا سخت افزار من هم مثل شماست. همین مشکلو با میزکار گنوم داشتم و راه حل خاصی پیدا نکردم.

با سوییچ کردن به kde خودمو خلاص کردم.  :D

از یک میزکار سبکتر و روانتر استفاده کن.

حتما باید kubuntu رو نصب کنم یا میتونم روی همین ubuntu خودم kde استفاده کنم؟

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 18 شهریور 1399، 07:04 ق‌ظ »
بله میشه kde هم روی همین اوبونتویی که دارید نصب کنید ولی توصیه نمیکنم.معمولا تداخلاتو مشکلاتی با خودش بهمراه داره.
پس بهتره همون کوبونتو را نصب کنید.
البته قبل از نصب در حالت لایو بررسیش کنید ببینید حالا با kde سیستم چطور کار میکنه.
اگه مشکلی نبود نصبش کنید.
میزکار سبکتر هم بخواید استفاده کنید زوبونتو با میز کار xfce هست.ولی میزکار کاملی به اندازه kde نیست.

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #8 : 18 شهریور 1399، 09:19 ق‌ظ »
بله میشه kde هم روی همین اوبونتویی که دارید نصب کنید ولی توصیه نمیکنم.معمولا تداخلاتو مشکلاتی با خودش بهمراه داره.
البته قبل از نصب در حالت لایو بررسیش کنید ببینید حالا با kde سیستم چطور کار میکنه.
میزکار سبکتر هم بخواید استفاده کنید زوبونتو با میز کار xfce هست.ولی میزکار کاملی به اندازه kde نیست.

از یکی دوستا شنیدم لبونتو (lubuntu) رو پیشنهاد شما اونو دیدید؟ یه نظرتون مناسبه؟

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 18 شهریور 1399، 09:36 ق‌ظ »
لوبونتو هم خوبه سبکه.حتی از زوبونتو فکر کنم سبکتر باشه.
انتخاب میزکار جدا از توان سخت افزاری به سلیقه هر کسی هم مربوط میشه.
شما ببینید چه انتظاراتی از میزکارتون دارید اونو انتخاب کنید.
هر میزکاری نقاط ضعف و قوت خودشو داره.
ولی برای من بشخصه kde هر چیزی که خواستمو برآورده کرد.
باز هم میگم xfce یا lxde یا lxqt ممکنه خیلی سبک و روان باشند ولی نسبت به میزکارهای دیگه کمبودهای زیادی دارند.
بطور مثال توی xfce جایی برای اعمال پرا*کسی وجود نداره وباید برای اینکار از طریق ترمینال و دستوراتی جداگانه استفاده کنید.
خب با این وضع اینرنت ما خیلی این مسئله خوشایند نیست.
خود زوبونتو در نسخه های اخیر خیلی از نرم افزارهای پیشفرضشو از میزکار mate گرفته.
راستی دسکتاپ mate را هم میتونید تست کنید.گنوم به سبک کلاسیک.

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
« پاسخ #10 : 21 شهریور 1399، 12:55 ق‌ظ »

kde ؟؟ سبک ؟؟ بعید بدونم kde ساده رونه نسبتن ولی اگه کمی شخصی سازی شه دیگه باید با tty از شرش خلاص شد
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
« پاسخ #11 : 21 شهریور 1399، 12:57 ق‌ظ »

از یکی دوستا شنیدم لبونتو (lubuntu) رو پیشنهاد شما اونو دیدید؟ یه نظرتون مناسبه؟

لوبونتو و زوبونتو کلن سبکن ینی روی کامپیوتر های گازوییلی هم کار میکنن مخصوصن لوبونتو
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;