انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گرافیک نصب هست ولی رو رزولوشن تاثیر نمیگذارد  (دفعات بازدید: 591 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirho

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سلام دوستان من قبلا که استفاده میکردم رزولوشن 1366 داشتم و کیفیت بهتر بود بعد بخاطر یه دلیلی پاک کردم ویندوز نصب کردم الان دوال بوت اوبونتو ۲۰۲۰ رو نصب کردم همیشه گرافیک خود کار نصب میشد ایندفه نشد خودم نصب کردمش الان کار نمیکنه ری استار هم کردم هیچ تغییری انجام نشد نه میتونم تو یه سایت ویدیو ببینم کلا صفحه یجوری کمک کنید

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
سلام دوستان من قبلا که استفاده میکردم رزولوشن 1366 داشتم و کیفیت بهتر بود بعد بخاطر یه دلیلی پاک کردم ویندوز نصب کردم الان دوال بوت اوبونتو ۲۰۲۰ رو نصب کردم همیشه گرافیک خود کار نصب میشد ایندفه نشد خودم نصب کردمش الان کار نمیکنه ری استار هم کردم هیچ تغییری انجام نشد نه میتونم تو یه سایت ویدیو ببینم کلا صفحه یجوری کمک کنید
چجوری نصب کردی گرافیک رو؟
خروجی این دستور رو بذار:
sudo lshw -C video

آفلاین amirho

• Newbie
  • *

آفلاین amirho

• Newbie
  • *
چجوری نصب کردی گرافیک رو؟
خروجی این دستور رو بذار:
sudo lshw -C video

*-display                 
       description: VGA compatible controller
       product: GM107 [GeForce GTX 750 Ti]
       vendor: NVIDIA Corporation
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:01:00.0
       version: a2
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=nvidia latency=0
       resources: irq:16 memory:fb000000-fbffffff memory:d0000000-dfffffff memory:ee000000-efffffff ioport:cf00(size=128) memory:c0000-dffff

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
خب نمیتونی دستی رزولوشن رو عوض کنی؟ برو به ادرس settings -> displays-> Resolution