انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آشنایی با Deepin  (دفعات بازدید: 1808 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
آشنایی با Deepin
« : 02 شهریور 1399، 12:28 ق‌ظ »
سلام
وقت همگی بخیر
فکر میکنم نسخه جدید دیپین که Deepin 20beta نام داره از نظر کاربرپسند بودن چیزی کم نگذاشته...
متاسفانه هیچ فروم معتبر فارسی نتونستم پیدا کنم تا درباره این توزیع بیشتر بدانم. تنها دو سه تا تایپک اینجا دیدم که با کمال احترام گفته بودن: توزیع چینی هست و بدردنخور!
فوت وقت نکنم... فکر میکنم با توجه به نیازی که دارم این توزیع برای من مناسب باشه... ولی اطلاعات دقیق از این توزیع میخوام

بسته های نصبیش چطور هست؟ مثه اوبونتو هست؟
اوبونتو هم اسنپ رو داره که تو همین انجمن گفته شده چطور حذفش کنم..
پس منم میخوام مرحله به مرحله چیزهایی که آزادی رو از کاربر میگیره در این توزیع حذف کنم...
ایا این امکان وجود داره؟

https://distrowatch.com/table.php?distribution=deepin----
قبلا عرض کرده بودم که به چه دلیل اوبونتو برای من مناسب نیست(آزادی!)
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151333.0
از دوستانی که وقت میگذارند و به کاربران در انتخاب توزیع مناسب کمک میکنند سپاس گذارم...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : آشنایی با Deepin
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1399، 01:06 ق‌ظ »
تا جایی که خوندم، دیپین آزاد نیست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1399، 01:13 ق‌ظ »
تا جایی که خوندم، دیپین آزاد نیست!
حقیقتش اوبونتو خیلی اذیتم کرد... از اون صفحه لاگینش که پسورد رو که اشتباه میزدی 5 6 ثانیه زمان میبرد تا فقط بهت بگه پسورد اشتباهه! یا میخواستی وبگردی کنی تنها با مخفی کردن داک میتونستی اندازه کامل سایت رو ببینی... یا داغ کردن بیش از حد cpu و...
ولی خب همچنان دوست دارم گنو/لینوکسی باشم...
میخوام دستوراتش رو بگید تا بسته هایی که برای دیپین نصب خواهم کردم مطمن و آزاد باشه... مثه همین دستوری که برای حذف اسنپ گفته شده و...
اینکه وقتی VSCode یا هر برنامه ای نصب میکنم بدونم امنه...

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #3 : 02 شهریور 1399، 10:20 ق‌ظ »
deepin از نظر ظاهری واقعا خوبه ولی از نظر متن باز زیاد شهرت خوبی نداره
من قبلا که رو virtual آوردمش بالا زیاد نرم افزار آزادی نداشت مثلا به جای chromium و brave از google chrome متن بسته و به جای libre و open آفیش از wps استفاده میکرد
و در کمال تعجب با اینکه qt بیس بودش ادیتور متن دیفالتش gedit بود
البته این ها برای خیلی وقت پیشه و من الان اطلاع چندانی ندارم(خوشحال میشم اشتباهاتم رو بهم بگید)

ولی چیزی که درواقع میخواستم بگم اینه که شما با اوبونتو انگار مشکلی ندارید درواقع با میزکار gnome و لاگین منیجر gdm مشکل دارید به نظرم قبل از اینکه توزیعتون رو عوض کنید یکی از flavour های اوبونتو رو تست کنید مثل kubuntu یا xubuntu یا ubuntu mate و .... چون مشکلاتی که گفتید به کند بودن gdm و سنگینی gnome بیش تر مربوط هستش
در کل من از دیپین شخصا استفاده نمی کنم

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 شهریور 1399، 12:24 ب‌ظ »
ولی چیزی که درواقع میخواستم بگم اینه که شما با اوبونتو انگار مشکلی ندارید درواقع با میزکار gnome و لاگین منیجر gdm مشکل دارید به نظرم قبل از اینکه توزیعتون رو عوض کنید یکی از flavour های اوبونتو رو تست کنید مثل kubuntu یا xubuntu یا ubuntu mate و .... چون مشکلاتی که گفتید به کند بودن gdm و سنگینی gnome بیش تر مربوط هستش
ممنون میشوم اگه توزیع هایی که گفتید دارید از صفحشون اسکرین بگیرید.. تو گوگل که 20.04 برای هر کدومشون زدم عکس های متفاوت اورد... تو سایت خودشون هم چندین عکس داشت که داک های مختلف گذاشته بودن...

فکر میکنم Deepin 20beta از کرومیوم استفاده میکنه...

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 شهریور 1399، 02:26 ب‌ظ »
من قبلا که رو virtual آوردمش بالا زیاد نرم افزار آزادی نداشت مثلا به جای chromium و brave از google chrome متن بسته و به جای libre و open آفیش از wps استفاده میکرد
البته این ها برای خیلی وقت پیشه و من الان اطلاع چندانی ندارم(خوشحال میشم اشتباهاتم رو بهم بگید)

الان بررسی کردم دیپین از کرومیوم استفاده میکنه... ادیتور متنش هم Gedit نیست و wps پیشفرض روش نیست. جدیدا هم روی Deepin 20beta آپدیت اومده و مشکل داکش رو حل کرده و خیلی هم خوشگلش کرده... بدون شرح:

بخش استارتش به دو صورت قابل تنظیمه... هم به صورت شکل زیر هم به شکل عادی اوبونتو که داره...

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #6 : 02 شهریور 1399، 03:45 ب‌ظ »
ممنون میشوم اگه توزیع هایی که گفتید دارید از صفحشون اسکرین بگیرید.. تو گوگل که 20.04 برای هر کدومشون زدم عکس های متفاوت اورد... تو سایت خودشون هم چندین عکس داشت که داک های مختلف گذاشته بودن...

فکر میکنم Deepin 20beta از کرومیوم استفاده میکنه...
برو به وبسایت https://distrotest.net/ و با توزیع هایی که دوست داری بررسیشون کنی کار کن.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1399، 09:53 ب‌ظ »

الان بررسی کردم دیپین از کرومیوم استفاده میکنه... ادیتور متنش هم Gedit نیست و wps پیشفرض روش نیست. جدیدا هم روی Deepin 20beta آپدیت اومده و مشکل داکش رو حل کرده و خیلی هم خوشگلش کرده... بدون شرح:

بخش استارتش به دو صورت قابل تنظیمه... هم به صورت شکل زیر هم به شکل عادی اوبونتو که داره...

خب همون طور که گفتم من اطالاعاتم قدیمیه(اگه اشتباه نکنم هفت سال پیش!) و خب گفتم که ظاهرش خیلی هم خوبه
فقط بهتر بود به جای هر کدوم از این نرم افزار ها که گفتید نیست می گفتید جایگزینش چی آورده کهاطلاعاتمون بره بالا
ممنونم از جوابتون

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #8 : 04 شهریور 1399، 01:41 ب‌ظ »
دیپین تنها دسکتاپ لینوکسیه که من بدون تغییر ازش راضیم(البته بقیه رو با تغییر به چیزی تبدیل می‌کنم که راضی‌ترم) و همیشه وقتی می‌خوام مخ یکی رو برای استفاده از لینوکس بزنم که ساده، تمیزه و لایو داره و بعد که به نصب لینوکس عادت می‌کنن اول از همه دیپین رو بهشون پیشنهاد می‌کنم. چون به هر حال عقل مردم تو چشمشونه. (البته این مال چند وقت پیشه که تا جایی که یادم میاد دیپین لایو نداشت) ولی خودم هیچوقت نتونستم ازش به مدت طولانی استفاده کنم چون اون دوره‌ای که من باهاش کار می‌کردم یه عالمه نرم‌افزار اضافه و کلوز سورس داشت که حذف و نصب چایگزین برام حوصله‌سربر بود. همچنین لپتاپ من قدیمیه و دیپین هم یکی از سنگین ترین لینوکس هاست.