انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پاک کردن shadow , ویا سایه روی ایکون در دسکتاپ اوبونتو  (دفعات بازدید: 516 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alimetal2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام
به چه صورت میشود سایه و یا shadow که روی یک ایکون در  دسکتاپ اوبونتو هست را پاک کنیم ؟ مثلا وقتی که یک کلید می کنیم بر روی یک فولدر و یا ایکون بر روی desktop بعد از انتخاب یک سایه دور تا دور فولدر و ایکون بوجود می اید . به چه صورت میشود ان را پاک کرد . مرسی
برای اینکه منظورم را متوجه بشود یک screenshot گرفتم که میتوانید مشاهده کنید .

آفلاین alimetal2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام
من میخواهم وقتی روی فولدر کلید می کنم ! فولدر انتخاب شود اما سایه نداشته باشد . نکته دیگر اینکه نرم افزار tweaks را هم نصب کردم اما کمکی نکرد . ممنون میشوم اگر من را راهنمایی کنید .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
راه درست اینه که افزونهٔ نفشک‌های میزکار رو حذف کنی و اصلاً اون رو نقشکی نداشته باشی. طرّاحی گنوم ۳ این‌جوریه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
سلام
به چه صورت میشود سایه و یا shadow که روی یک ایکون در  دسکتاپ اوبونتو هست را پاک کنیم ؟ مثلا وقتی که یک کلید می کنیم بر روی یک فولدر و یا ایکون بر روی desktop بعد از انتخاب یک سایه دور تا دور فولدر و ایکون بوجود می اید . به چه صورت میشود ان را پاک کرد . مرسی
برای اینکه منظورم را متوجه بشود یک screenshot گرفتم که میتوانید مشاهده کنید .

به کار اون چی کار داری ؟؟ولش کن گنوم 3 بی افزونش حال میده البته بعضی مواقع !! برو تم numix circle icon رو بزری روی سیستمت sudo apt install numix-blue-gtk-theme numix-icon-theme numix-gtk-theme numix-icon-theme-circle
شاید شاید حل شد
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;