0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
برای من این اتفاق نمیافتد!
سلام من میخواستم بدونم چرا هر فونتی توی ترمینال ست میکنم ولی با این حال فارسی مینویسم بعد که پاک میکنم از نوشته های ترمینال هم باهاش پاک میشه همون S~ و بقیه ی اسم هاست نیم و غیره
نقلقول از: A. Rahmati در 15 آبان 1399، 11:29 قظبرای من این اتفاق نمیافتد!شاید شما آرچ لینوکس ندارید
نقلقول از: ###darklinux$$$ در 15 آبان 1399، 11:16 قظسلام من میخواستم بدونم چرا هر فونتی توی ترمینال ست میکنم ولی با این حال فارسی مینویسم بعد که پاک میکنم از نوشته های ترمینال هم باهاش پاک میشه همون S~ و بقیه ی اسم هاست نیم و غیرهخب چه نیازی دارید تو ترمینال فارسی بنویسید؟
نقلقول از: ###darklinux$$$ در 15 آبان 1399، 11:31 قظنقلقول از: A. Rahmati در 15 آبان 1399، 11:29 قظبرای من این اتفاق نمیافتد!شاید شما آرچ لینوکس نداریدترمینالتون چیه؟اگر konsole رو نصب کنید مشکلتون حل میشهاگر نمی خواید konsole رو نصب کنید بگید که چه فونتی نصب کردید؟ فونت های خانواده ی ir-standard-fonts؟
من هم توی آرچ، openSUSE ، اوبونتو، فدورا و مینت همچین مشکلی نداشتمولی اطلاعات بیشتری مورد نیازه فونت و شبیه ساز ترمینال تون چیه؟
نقلقول از: Arthur Scherbius در 15 آبان 1399، 09:30 بظنقلقول از: ###darklinux$$$ در 15 آبان 1399، 11:31 قظنقلقول از: A. Rahmati در 15 آبان 1399، 11:29 قظبرای من این اتفاق نمیافتد!شاید شما آرچ لینوکس نداریدترمینالتون چیه؟اگر konsole رو نصب کنید مشکلتون حل میشهاگر نمی خواید konsole رو نصب کنید بگید که چه فونتی نصب کردید؟ فونت های خانواده ی ir-standard-fonts؟من فقط وزیر دارم
نقلقول از: مرتضی . م در 15 آبان 1399، 11:44 بظمن هم توی آرچ، openSUSE ، اوبونتو، فدورا و مینت همچین مشکلی نداشتمولی اطلاعات بیشتری مورد نیازه فونت و شبیه ساز ترمینال تون چیه؟فونت که سورس کد گذاشتم فونت سورس کد source cod pro boldالان یه چند تایی عوض کردم بازم همینه توی مونو اسپیس هم همینهآش همون آشه