انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم اعمال تغییرات ظاهری در کل اوبونتو (system wide)  (دفعات بازدید: 577 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام
من یک سری تغییرات ظاهری روی ابونتو ۲۰.۱۰ انجام دادم (با tweaks) ولی تغییرات فقط زمانی که لاگین می کنم می بینم ولی در صفحه ورود یا لاگین (gdm) ظاهر  همان ظاهر پیش فرض اوبونتو هستش تغییراتی که انجام دادم هم اینهاست:
تغییر mouse cursor  - تغییر فونت
لطفا هرکس میتونه کمک کنه خیلی ممنون
ویرایش:می خواهم فونت و cursor را در کل سیستم تغییر بدم یا برای همه users و GDM و به اصطلاح system wide تغییر پیدا کند.
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1399، 01:02 ب‌ظ توسط EhsanT »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : تغییرات ظاهری در اوبونتو
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1399، 04:20 ب‌ظ »
۱-ویرایش: دلیلش اینکه تنظیماتی که کردی مال خود محیط گنوم هست نه مال اونجایی که لاگین میکنی. اسم اون چیزی که موقع لاگین می‌بینی display manager هست (اگه از گنوم استفاده می‌کنید باید gdm باشه) برای اینکه چیزی اونجا تغییر کنه، باید تم display manager عوض کنی. عوض کردنش هم گرافیکی نیست باید فایل کانفیگ ویرایش کنید.

۲-شاید حالت شب روشنه. برید توی تنظیمات و بعد تنظیماتی که مربوط به صفحه نمایش هست، بعد قسمت night mode پیدا کنید، ببینید اونجا این قابلیت روشن هست یا نه. یا ممکنه به خاطر کالیبره نبودن رنگ‌ها باشه.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1399، 07:35 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 02 بهمن 1399، 05:23 ب‌ظ »
۱-دلیلش اینکه تنظیماتی که کردی مال xorg یا wayland هست. اسم اون چیزی که موقع لاگین می‌بینی display manager هست (اگه از گنوم استفاده می‌کنید باید gdm باشه) برای اینکه چیزی اونجا تغییر کنه، باید تم display manager عوض کنی. عوض کردنش هم گرافیکی نیست باید فایل کانفیگ ویرایش کنید.

۲-شاید حالت شب روشنه. برید توی تنظیمات و بعد تنظیماتی که مربوط به صفحه نمایش هست، بعد قسمت night mode پیدا کنید، ببینید اونجا این قابلیت روشن هست یا نه. یا ممکنه به خاطر کالیبره نبودن رنگ‌ها باشه.
ممنون از پاسختون
ولی من با tweaks فونت و تم و cursor را تغییر دادم (چون اصلا نمیدونم اونایی که اول گفتید چی هست) و همونطور که گفتم فرمت زمان را به انگلیسی تغییر دادم با توجه به گفته شما در gdm حداقل باید فرمت زمان تغییر کنه درسته؟ ولی چنین نیست.
اگر میشه اون راهی که میدونید باهاش میتونم این تغییرات رو در gdm انجام بدم رو بگید یا لینکی قرار بدید. خیلی ممنون

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 02 بهمن 1399، 07:56 ب‌ظ »
اون بالا یه چیزی اشتباه گفتم در اصل تنظیماتی که کردین، مربوط به محیط گنوم نه xorg یا wayland
تنظیماتش من بلد نیستم ;D صبر کنید بقیه بیان راهنمایی کنند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 02 بهمن 1399، 08:03 ب‌ظ »
اون بالا یه چیزی اشتباه گفتم در اصل تنظیماتی که کردین، مربوط به محیط گنوم نه xorg یا wayland
تنظیماتش من بلد نیستم ;D صبر کنید بقیه بیان راهنمایی کنند.
;D ;D ;D
ممنون من خودم مشکل فرمت زمان را توی تنظیمات فرمت با زدن گزینه apply to system-wide درست کردم اما نمیدونم چطور این تنظیمات tweaks رو در کل اوبونتو پیاده کنم فکر کنم چیزی مثل run as administrator می خواد ولی من نمیدونم.
به هر حال از راهنماییت ممنونم.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1399، 08:59 ب‌ظ توسط EhsanT »