انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر permition دایرکتوری در بعضی دایرکتوری های اجرایی که محدودیت دارند  (دفعات بازدید: 492 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir _su

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
سلام من می خواستم یکسری فایل را روی بعضی از دایرکتوری هایی که بدلیل ریختن برنامه هایی خاص دچار محدودیت شدند و فقط قابل مشاهده اند انتقال دهم از طریق bash با روت شدن اینکار امکان پذیر است ولی دو مشکل است یک تعداد فایل ها زیاد است و دو اینکه با اینترنت و آپدیت یک برنامه هم می خواهم فایل به آن دایرکتوری منتتقل شود آیا راهکاری هست؟؟؟
نظر داده شده نظری است که من از دیدگاه خودم نسبت به مشکل ارائه می دهم بنابراین می تواند نادرست باشد

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
خوب تعداد فایل زیاد باشه مگه مشکلی برای انتقال از ترمینال به وجود میاد؟
بعد منظورتون از انتقال چیه (بریزید یا بردارید)
و دو اینکه با اینترنت و آپدیت یک برنامه هم می خواهم فایل به آن دایرکتوری منتتقل شود یکم واضح تر توضیح بدید
کدوم پوشه؟ چون تغییر دسترسی یا تغییر صاحب دایرکتوری های سیستمی(مثلا usr - boot - bin - etc ...) کار درستی نیست

شما میتونید با دستور chmod دسترسی های یک فایل یا پوشه رو تغییر بدید
chmod -R a+rwx mydir
شما میتونید با دستور chown مالک (صاحب) یک فایل یا پوشه رو تغییر بدید
chown user:group /home/user/mydir
chown -R user:group /home/user/mydir
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین amir _su

• Jr. Member
  • *
ابتدا ممنونم از شما که پاسخ دادید
گفتید منظورم چه بود حقیقتش من داشتم وردپرس فارسی را روی کامپیوترم می ریختم طبق آموزشی که دیده بودم بعد از ریختن xammppباید داخل
opt/lampp/htdocs یک دایرکتوری ایجاد می کردم و فایل های وردپرس فارسی را داخلش اضافه می کردم که اجازه نمی داد بعد از اینکه در حالت root با ترمینال اینکارو کردم باز از من خواست در یک فایل دیگر در همان دایرکتوری یکسری تغییرات دیگر ایجاد کنم گفتم اگه برای آپدیت خود فایل ها داخل دسترسی بخواهد باید دسترسی اش را باز بگذارم
باز هم ممنون از اینکه پاسخ دادید موضوع حل شد
نظر داده شده نظری است که من از دیدگاه خودم نسبت به مشکل ارائه می دهم بنابراین می تواند نادرست باشد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کلاً اشتباه می‌زنی. هر آموزشی که با برنامه‌هایی مثل xamp و امثالهم باشه، اشتباهه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amir _su

• Jr. Member
  • *
یکم توضیح میدی راجع به گزینه های جانشین xampp؟؟؟؟

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
اینجا رو مطالعه کنید:

https://wiki.ubuntu.ir/wiki/آپاچی
..I feel no fault for the fault I feel..