0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Hossein.Fazel در 27 اسفند 1399، 08:43 بظنقلقول از: Dragon- در 26 اسفند 1399، 10:52 بظمنظور من اینهکه ویندوز و لینوکس روی دوتا هارد متفاوت قراره نصب بشن یا اینکه فقط پارتیشنها جدا هست؟اگه یه لینوکس زنده دارید (با rufus اوبونتو رو روی فلش بریزید) این دستور رو توی ترمینال اجرا کنید و خروجیش را اینجا بزارید تا پارتیشنهای دیسک شما مشخص بشه.کد: [انتخاب]sudo fdisk -lاز تگ کد استفاده کنید برای قرار دادن خروجی (علامت # داره)بله هارد ها هم جدا هستند، ویندوز روی یه هارد ssd است و اوبنتپ رو میخوام روی هارد hdd نصب کنم
نقلقول از: Dragon- در 26 اسفند 1399، 10:52 بظمنظور من اینهکه ویندوز و لینوکس روی دوتا هارد متفاوت قراره نصب بشن یا اینکه فقط پارتیشنها جدا هست؟اگه یه لینوکس زنده دارید (با rufus اوبونتو رو روی فلش بریزید) این دستور رو توی ترمینال اجرا کنید و خروجیش را اینجا بزارید تا پارتیشنهای دیسک شما مشخص بشه.کد: [انتخاب]sudo fdisk -lاز تگ کد استفاده کنید برای قرار دادن خروجی (علامت # داره)بله هارد ها هم جدا هستند، ویندوز روی یه هارد ssd است و اوبنتپ رو میخوام روی هارد hdd نصب کنم
منظور من اینهکه ویندوز و لینوکس روی دوتا هارد متفاوت قراره نصب بشن یا اینکه فقط پارتیشنها جدا هست؟اگه یه لینوکس زنده دارید (با rufus اوبونتو رو روی فلش بریزید) این دستور رو توی ترمینال اجرا کنید و خروجیش را اینجا بزارید تا پارتیشنهای دیسک شما مشخص بشه.کد: [انتخاب]sudo fdisk -lاز تگ کد استفاده کنید برای قرار دادن خروجی (علامت # داره)
sudo fdisk -l
نقلقول از: Hossein.Fazel در 27 اسفند 1399، 08:43 بظنقلقول از: Dragon- در 26 اسفند 1399، 10:52 بظحافظهای که میخواهید روش لینوکس رو نصب کنید از حافظهای که لینوکس روش نصبه جدا هست؟حواستون باشه اشتباهی ویندوز رو پاک نکنید.بله پاریتشن ویندوز از پارتیشن لینوکس جداستمنظور من اینهکه ویندوز و لینوکس روی دوتا هارد متفاوت قراره نصب بشن یا اینکه فقط پارتیشنها جدا هست؟اگه یه لینوکس زنده دارید (با rufus اوبونتو رو روی فلش بریزید) این دستور رو توی ترمینال اجرا کنید و خروجیش را اینجا بزارید تا پارتیشنهای دیسک شما مشخص بشه.کد: [انتخاب]sudo fdisk -lاز تگ کد استفاده کنید برای قرار دادن خروجی (علامت # داره)
نقلقول از: Dragon- در 26 اسفند 1399، 10:52 بظحافظهای که میخواهید روش لینوکس رو نصب کنید از حافظهای که لینوکس روش نصبه جدا هست؟حواستون باشه اشتباهی ویندوز رو پاک نکنید.بله پاریتشن ویندوز از پارتیشن لینوکس جداست
حافظهای که میخواهید روش لینوکس رو نصب کنید از حافظهای که لینوکس روش نصبه جدا هست؟حواستون باشه اشتباهی ویندوز رو پاک نکنید.
هارد ssd اشتباهه چون هارد چیزیه که قطعه مکانیکی داره ولی ssd قطعه مکانیکی نداره.بهتره بهجای "هارد ssd" از "حافظه ssd" استفاده کنید.