انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبیه ساز عملیات تایپ کردن  (دفعات بازدید: 1486 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
شبیه ساز عملیات تایپ کردن
« : 23 آذر 1399، 06:36 ب‌ظ »
برنامه ای وجود داره که عملیات تایپ کردن رو شبیه سازی کنه؟ یعنی یک ورودی بگیره و همون رو تایپ کنه. من در امتحان آنلاین با یک input box روبرو هستم که اجازه paste نمیده و حتما متن باید تایپ بشه. با Noscript مشکل paste کردن رفع شد، ولی دکمه «ذخیره پاسخ» هم از کار افتاد که در نتیجه مسئله رو حل نکرد.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
پاسخ : شبیه ساز عملیات تایپ کردن
« پاسخ #1 : 23 آذر 1399، 06:41 ب‌ظ »
من زیاد مهارت ندارم اما نمیشه با استفاده از DOM جاوا اسکریپت مشکل رو حل کرد؟

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 آذر 1399، 06:45 ب‌ظ »
من زیاد مهارت ندارم اما نمیشه با استفاده از DOM جاوا اسکریپت مشکل رو حل کرد؟
مسئله اینجاست که من دیگه به اون صفحهٔ آزمون دسترسی ندارم تا روش‌های مختلف رو امتحان کنم. دنبال یه راه حل ریشه‌ای و ۱۰۰ درصد می‌گردم که این ترم غافلگیر نشم   ;D

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #3 : 23 آذر 1399، 07:47 ب‌ظ »

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #4 : 27 بهمن 1399، 08:01 ق‌ظ »
برنامه ای وجود داره که عملیات تایپ کردن رو شبیه سازی کنه؟ یعنی یک ورودی بگیره و همون رو تایپ کنه. من در امتحان آنلاین با یک input box روبرو هستم که اجازه paste نمیده و حتما متن باید تایپ بشه. با Noscript مشکل paste کردن رفع شد، ولی دکمه «ذخیره پاسخ» هم از کار افتاد که در نتیجه مسئله رو حل نکرد.
با استفاده از متد write کتابخونه pyautogui میشه به برنامه بگید فلان چیز رو تایپ کن. حتی فاصله زمانی بین تایپ حروف رو هم میشه مشخص کرد. آموزش این کتابخونه: https://omigo.ir/r/3c5b
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 اسفند 1399، 10:34 ق‌ظ »
با استفاده از متد write کتابخونه pyautogui میشه به برنامه بگید فلان چیز رو تایپ کن. حتی فاصله زمانی بین تایپ حروف رو هم میشه مشخص کرد. آموزش این کتابخونه: https://omigo.ir/r/3c5b

آقا دم شما گرم. من یه چیزی پیدا کردم کارم راه افتاد. xdotool که دستور type داره. فقط مشکل xdotool اینه که با گنوم مشکل داره. باید kde نصب کنید تا حل بشه.

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #6 : 30 اسفند 1399، 08:37 ب‌ظ »
AutoHotKey هستش ولی نمیدونم رو لینوکسم هست یا نه