انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کاربر روت در لینوکس  (دفعات بازدید: 682 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmmd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
کاربر روت در لینوکس
« : 08 فروردین 1400، 03:01 ق‌ظ »
سلام دوستان من چند روزی میشه وقتی میزنم sudo -s که به کاربر root  دسترسی پیدا کنم یه قسمت جدید (base) قبل root برام نوشته میشه و از وقتی اومده سیستمم قاطی کرده نمی تونم هیچ برنامه نصب کنم و الانم از شما دوستان کمک میخوام راهنمایی ام کنید
sudo -s
 (base) root@xxx: va edame kod  فرضا xxx اسم سیستم باشه این (base)  دیگه نباشه کمکم کنید ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کاربر روت در لینوکس
« پاسخ #1 : 08 فروردین 1400، 04:43 ق‌ظ »
درود بر شما. به انجمن‌های اوبونتو ایران خوش اومدید.

نکته اینه که شما هرگز نباید با کاربر ریشه وارد بشید. برنامهٔ sudo برای همین وجود داره که در صورت نیاز به دسترسی‌های ریشه‌ای، برای یک برنامهٔ حاص و تازه اون هم با شرایطی (مثل گرافیکی نبودن برنامه)، بتونید اون دسترسی‌ها رو داشته باشید.
از نوشته‌تون برمی‌آد که به ظاهر، این مدل کار با کاربر ریشه، سبقه‌دار بوده در فرایند کاریتون و همین کار هم بالاخره یک بخشی از سیستم‌عامل رو اون‌قدر خراب کرده که اثرش قابل مشاهده شده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 08 فروردین 1400، 09:57 ق‌ظ »
درود بر شما. به انجمن‌های اوبونتو ایران خوش آمدید.

نکته اینه که شما هرگز نباید با کاربر ریشه وارد بشید. برنامهٔ sudo برای همین وجود دارد که در صورت نیاز به دسترسی‌های ریشه‌ای، برای یک برنامهٔ خاص و تازه اون هم با شرایطی (مثل گرافیکی نبودن برنامه)، بتونید اون دسترسی‌ها رو داشته باشید.
از نوشته‌تون برمی‌آد که به ظاهر، این مدل کار با کاربر ریشه، سبقه‌دار بوده در فرایند کاریتون و همین کار هم بالاخره یک بخشی از سیستم‌عامل رو اون‌قدر خراب کرده که اثرش قابل مشاهده شده.
درود
درستکه ورود به کاربر ریشه و استفاده از اون اشتباه و ممکنه چیزی رو خراب کنه
ولی برای چی؟
دلیل وجود این کاربر ریشه چیه و به چه کاری میاد؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1400، 12:06 ب‌ظ »
قبلا مشابه همین مشکل برای یکی دیگه پیش اومده بود. با خاموش کرد conda حل شد. شما چیزی شبیه همین ندارید؟
محتوای فایل bashrc. روت رو هم بزارید. (به دسترسی روت نیاز داره)
sudo cat /root/.bashrcبهتره که برای کار‌هایی که به دسترسی روت نیاز دارند، از sudo استفاده کنید. و تا جایی که ممکنه وارد کاربر روت نشید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 08 فروردین 1400، 02:57 ب‌ظ »

درستکه ورود به کاربر ریشه و استفاده از اون اشتباه و ممکنه چیزی رو خراب کنه
ولی برای چی؟
دلیل وجود این کاربر ریشه چیه و به چه کاری میاد؟
لزوماً چون ممکنه چیزی رو خراب کنه، اشتباه نیست؛ چون خلاف قواعد قراردادیه اشتباهه.
وجودش دلایل تاریخی داره و قابل حذف هم نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mmmd

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 08 فروردین 1400، 05:35 ب‌ظ »
قبلا مشابه همین مشکل برای یکی دیگه پیش اومده بود. با خاموش کرد conda حل شد. شما چیزی شبیه همین ندارید؟
محتوای فایل bashrc. روت رو هم بزارید. (به دسترسی روت نیاز داره)
sudo cat /root/.bashrcبهتره که برای کار‌هایی که به دسترسی روت نیاز دارند، از sudo استفاده کنید. و تا جایی که ممکنه وارد کاربر روت نشید.
سلام ممنون بابت پاسخ یعنی شما میگین آناکوندا رو حذف کنم درست می شه؟
این دستور که فرموندین رو زدم جوابی نگرفتم اینم اسکرین شاتش
و اینکه برا نصب هر برنامه ای تا کاربر روت نباشه نصب نمیشه پس دیگه باید استفاده کنم ازش , یا اگه راه دیگه ای هست بفرمایید ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 09 فروردین 1400، 03:06 ق‌ظ »
آناکوندا خودش این‌ها رو اضافه کرده اون تو؟ این رفتار برنامه‌های مخرّبه بیش‌تر!

آفلاین mmmd

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 09 فروردین 1400، 03:31 ق‌ظ »
سلام دوستان ممنون بابت پاسخ هایی که دادین من مشکلم با حذف برنامه اناکوندا مشکلم حل شدم برا حذف اناکوندا هم از کد زیر استفاده کردم
rm -rf ~/anaconda3

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #8 : 09 فروردین 1400، 01:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام ممنون بابت پاسخ یعنی شما میگین آناکوندا رو حذف کنم درست می شه؟
این دستور که فرموندین رو زدم جوابی نگرفتم اینم اسکرین شاتش
و اینکه برا نصب هر برنامه ای تا کاربر روت نباشه نصب نمیشه پس دیگه باید استفاده کنم ازش , یا اگه راه دیگه ای هست بفرمایید ممنون
۱-نمی‌دونم لازم باشه حذفش کنید. شما هر وقت وارد شل روت میشید، conda اجرا میشه. اگه تنظیمش کنید که هر وقت خواستید اجرا بشه، این مشکل حل میشه.

۲-اون دستور فقط محتوای فایل bashrc. روت رو نشون میده.

۳-برای نصب برنامه‌ها از مخزن‌ به دسترسی روت نیاز دارید. بهتره بدای اینکار از sudo استفاده کنید. برای conda فکر کنم چون توی هوم نصب شده، به دسترسی روت نیاز ندارید. (احتمالا با دسترسی روت نصبش کردید به خاطر همین توی هوم روت نصب شده)

بهتره خطوطی که مربوط به conda هستند رو از فایل bashrc. روت پاک کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است