پس الان که من پای چارم لازم دارم باید چه کنم؟
ما اینجا برای کسی «باید» تعیین نمیکنیم. فقط هدف گفتن روش درست استفاده از اوبونتوست. وگرنه هرکسی مختاره با مسئولیت خودش، نادرست از چیزی استفاده کنه.
در مورد پایچارم هم، من به عنوان کسی که لااقل ده ساله با پایتون کار میکنم و تدریسش میکنم، به نظرم ویرایشگر خوبی نیست. برنامههای خیلی بهتری در مخازن اوبونتو وجود دارن که میشه از همونها استفاده کرد. برای مثال Geany. من خودم سالهاست که از ویم برای پایتون زدن استفاده میکنم و بسیار هم راضیه. به هرکسی هم که میخواد بیشتر از سه ماه در زندگیم با پایتون کار کنه، پیشنهاد میکنم دو هفته از زندگیش رو صرف یاد گرفتن ویم کنه و مطمئن باشه در دو ماه و نیم آیندهاش، اونقدر فرایند کاریش سریعتر میشه که نه تنها اون دو هفته جبران میشه، که کلّی هم وقت اضافه میآره.
فکر میکنم درباره اسنپ و مشکلاتش بهتر حرف بزنیم
مربوط به این موضوع نیست. ولی اسنپ یه پیادهسازی بد، از یه راهحل نهچندان خوب برای مشکلیه که توی توزیعهایی در حد اوبونتو اصلاً وجود نداره. در واقع من تا وقتی از دبیان و اوبونتو استفاده میکردم و سراغ چیزهایی مثل ردهت و سنتاواس نرفته بودم، خود سوال برام بیمعنی بود. بعد که رفتم و دیدم اونجا چه خبره هم، به نظرم پاسخ درست بهش، چیزی مثل
گیکسه، نه اسنپ و فلتپک و اینها!