انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: محیط برنامه نویسی C++ برای اوبونتو  (دفعات بازدید: 5712 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jenabictak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
محیط برنامه نویسی C++ برای اوبونتو
« : 11 آبان 1393، 09:07 ب‌ظ »
سلام و خسته نباشید خدمت لینوکسیهای عزیز
چند وقتی میشه از ویندوز مهاجرت کردم و اوبونتو به دلم نشسته . البت که ویندوز یه چیز دیگست .
بیشتر کارم ا ویژوال استودیو هستش . هر چی که گشتم تو اینترنت شبیهش رو توی لینوکس بیدا نکردم . شایدم خوب نگشتم .
با ویرچوال مشین هم سازگاری ندارم .
با نرم افزار هایی مثل Code::Block IDE هم کار کردم . ولی اونی نیست که میخوام . بیشتر نیازم محیطی برای C++ هستش .
اگر از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای سراغ داره خوشحال میشم کمکم کنه

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
پاسخ : محیط برنامه نویسی C++ برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 11 آبان 1393، 09:29 ب‌ظ »
سلام. تبریک و خوش‌آمد میگم مهاجرتتون رو به لینوکس.

برای داشتن محیطی مشابه VS، میتونی از Mono استفاده کنی. Mono یه پروژه‌ی متن بازه که دات‌نت رو برای لینوکس پورت میکنه و کلی چیز دیگه...

در مورد ++C، شما توی لینوکس کامپایلری مثل ++g رو نصب میکنی و میتونی باش برنامه‌نویسی کنی. اگه منظورت انتخاب محیط توسعه بود باید بگم که سلیقه‌ایه. من خودم Code::Blocks رو خیلی میپسندم.
Eclipse هم هست که من طرفدارش نیستم. توی Netbeans هم میتونی ++C بنویسی که من اینو بیشتر ترجیح میدم.
خیلی‌ها هم توی لینوکس ترجیح میدن چیزی به اسم IDE رو کنار بذارن و با ادیتورهایی مثل Vim یا Sublime Text برنامه‌نویسی کنن.
اگرم برنامه‌‌نویس Qt هستی که میتونی از IDE خودش برای اینکار استفاده کنی.

موفق باشی.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #2 : 11 آبان 1393، 09:32 ب‌ظ »
سلام.
البته که لینوکس محیط بهتری رو برای برنامه نویسی بهت میده.
شما جاوا رو نصب کن بعد بروتوی سایت netbeans و توی قسمت دانلود اون گزینه ی لینوکس رو انتخاب کن و از جدول پایین اون ورژن کامل اون رو دانلود کن.(ی فایل با پسوند .sh هست که حدودا حجمش 200MB هست.)
نصب جاوا در اوبونتو:
دستور زیر رو در ترمینال وارد کن.
sudo apt-get install openjdk-7-jreنصب netbeans در اوبونتو:
توی ترمینال برو توی دایرکتوریی که اون فایل netbeans رو دانلود کردی و دستور زیر رو بزن.
bash file-nameمثلا:
bash netbeans.shnetbeans ی محیط برای برنامه نویسی برای java application , j2ee , java me , java fx , java servlet , php , cc++ , html , css , javascripr هست.
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1393، 09:40 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین irancplusplus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
« پاسخ #3 : 13 آبان 1393، 08:41 ب‌ظ »
برای ++C من از Qt Creator استفاده می‌کنم. اگه به خوبی vs نباشه از اون سریع تره.
برای #C هم چیزی جز monodevelop نمی‌شناسم که بد هم نیست.
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1393، 08:47 ب‌ظ توسط irancplusplus »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #4 : 13 آبان 1393، 11:00 ب‌ظ »
همونطور که مطلعید Visual Studio یک IDE است که شامل زبان‌های زیادی است که مایکروسافت در این برنامه قرار داده. اکثر کسانی که از این برنامه استفاده می کنند برنامه نویس ویژوال هستند چه VB چه C# چه C++ و از .NET هم استفاده می کنن. اگر منظور شما Visual C++ است که برای نوشتن برنامه‌های ویژوال در گنو/لینوکس باید از یک Toolkit کراسپلتفرم و چنسکویی مثل GTK یا wxWidget یا Qt استفاده کنید. برای C# هم می تونید از Mono استفاده کنید که محیطی مشابه با Visual Studio داره.

اگر می‌خوایی C++ خط فرمانی کار کنی IDE براش زیاد هست ولی Qt Creator، Mono، Eclipse  و ... هستند اما اینکه بخواهید یک برنامه عین ویژوال استودیو باشه اصلن نیست مثل اینکه بگی یه سستم عامل می خوام عین ویندوز که نیست :)

برای دیباگ باید از GDB استفاده کنی بعضی IDE ها پشتیبانی می کنند و برخی دیگر پشتیبانی بهتری دارند که خیلی مهمه دیباگ کردن.

کلن اگر می‌خواهی برنامه نویس خوبی باشی! باید خودت رو وابسته نکنی به VS مثلا الآن کسایی که دارن تو دنیا حرفه‌ای کار می کنن و کد می زنن و هر شرکت دیگه اصول برنامه نویسی رو بلدن و اون رو با زبان برنامه نویسی و IDE پیاده می کنن و خودشون رو وابسته به VS یا هرچیز دیگه نکردن. برنامه نویسی روشی مشخص داره و رو هر IDE فقط امکانات جانبی متفاوته مثلا تو VS دکمه رو می اندازی تو Eventاش یه کد مینویسی یا اینکه می‌آیی یه برنامه درست حسابی می نویسی و می دونی داری چه کار می کنی. اگر از الان تمرین کنی که خدتو وابسته نکنی و حرفه‌ای کد بزنی خیلی پیشرفت می‌کنی و جلو می‌افتی و اگر نه می‌شی یکی مثل بقیه‌ی افراد که فقط با VS برنامه بلدن بنویسن و آشنایی پایینی از برنامه‌نویسی دارن.

C++ یه سری اصول مشخص داره تو شروع کن کد بزن تو IDE، دیباگ و .. داشته باشه و Syntax هم چک کنه راحت کدت رو می‌زنی اصلن بیرون از IDE کامپایل می‌کنی. هر جور خودتو وفق بدی همون جور پیش می‌ری. تو لینوکس IDE های متنوع زیاد هست برا C++ ولی IDE نباید باعث بشه محدود کنی خودت رو برنامه نویس باید ذهنش برنامه نویس باشه حتی رو کاغذم برنامه خوب بنویسه !!! :) خلاصه که برنامه نویس باید برنامه نویس باشه! نه تایپیست که متکی به یه برنامه مثل ورده. اگر برنامه می‌خواد تو رو برنامه نویس کنه پس تو خودت چی کاره ای اونوقت! برنامه‌نویس باید برنامشم برنامه‌ی یه آدم متخصص باشه.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین jenabictak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #5 : 13 آبان 1393، 11:10 ب‌ظ »
ممنون و بسیار عالی

آفلاین سید هادی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1400، 09:50 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید خدمت لینوکسیهای عزیز
چند وقتی میشه از ویندوز مهاجرت کردم و اوبونتو به دلم نشسته . البت که ویندوز یه چیز دیگست .
بیشتر کارم ا ویژوال استودیو هستش . هر چی که گشتم تو اینترنت شبیهش رو توی لینوکس بیدا نکردم . شایدم خوب نگشتم .
با ویرچوال مشین هم سازگاری ندارم .
با نرم افزار هایی مثل Code::Block IDE هم کار کردم . ولی اونی نیست که میخوام . بیشتر نیازم محیطی برای C++ هستش .
اگر از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای سراغ داره خوشحال میشم کمکم کنه

سلام دوست عزیز خسته نباشید
میتونید از CLion استفاده کیند

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #7 : 12 فروردین 1400، 12:22 ب‌ظ »
این موضوع مال حدود ۷ سال پیشه. موضوعات قدیمی رو بالا نیارید.
میدونید که زکات علم نشر آن است