انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تعمیر فلش درایو آن الوکیتد شده در هنگام نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 465 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmansouri86

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من با استفاده از یک فلش درایو لایو اوبونتو 20.04 می خواستم اوبونتو رو روی یک فلش درایو دیگه نصب کنم ولی موقع نصب به مشکل خورد و گیر کرد و من اوبونتو لایو رو ری استارت کردم ولی متاسفانه فلش درایو من به صورت آن الوکیتد درومد. فلش رو که به سیستم میزنم صدای شناسایی فلش تو سیستم اوبونتو لایو شنیده میشه ولی وقتی خواستم توی جی پارتد درستش کنم ولی وقتی فلش رو به سیستم می زنم و جی پارتد رو باز می کنم به این اررور برخورد می کنم:

سعی کردم با ترمینال و اجرای دستور sudo fdisk -l فلش رو پیدا کنم ولی اصلا فلش 64 گیگابایتیم رو شناسایی نکرد.

توی ویندوز وقتی فلش رو میزنم باز هم صدای شناسایی فلش توی سیستم به گوش میرسه حتی آنتیویروسم هم اسکن می کنتشولی اکسپلورر مدام رفرش میشه و درایو رو نشون نمیده. سعی کردم با برنامه پارتیشن مستر درستش کنم ولی وقتی تو فضای آن الوکیتد سعی می کنم یک پارتیشن درست کنم باز هم به اررور می خوره و دوباره آن الوکیتد نشونش میده.

با استفاده از diskpart ویندوز خواستم درستش کنم ولی باز هم نشد.

واقعا ممنون می شم کمکم کنید تا درستش کنم.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1400، 02:31 ق‌ظ توسط mmansouri86 »

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
قبلا سالم بوده؟ مشکل سخت افزاری نداره؟
با fdisk تلاش کنید

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
لطفا لطفا لطفا  بحث در باره  ویندوزد نکنید   ;) :)

یک بار فلش رو  فرمت کنید
با جی پارت اگر میتونید پارتیشنش رو  حذف کنید بعد دوباره ایجاد  کنید
همینطور که دوستمون گفت با fdisk هم امتحان  کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با برنامهٔ Disks بازش کن و «قالب‌بندی دیسک…» رو روش اجرا کن. اگه نشد، ممکنه میان‌افزارش خراب شده باشه که باید از پایگاه وب سازنده بگیریش و دوباره فلش کنی روش. ولی بعید کار به اون‌جا بکشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن