انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نسخه موقت ابونتو چه مشکلاتی دارد؟  (دفعات بازدید: 650 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir_nn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
نسخه موقت ابونتو چه مشکلاتی دارد؟
« : 14 اردیبهشت 1400، 01:50 ب‌ظ »
سلام. می خواستم بدونم نسخه های موقتی ابونتو مثل 20.10 یا هر نسخه موقت دیگه که میگن 6 ماه اعتبار داره. دقیقا یعنی چی؟ یعنی بعد از 6 ماه دیگه کار نمی کنه؟ بعد 6 ماه چه مشکلاتی پیش میاد؟
من خودم 20.04 رو داشتم ولی به 20.10 اپدیت کردم ولی بعدش فهمیدم که 20.10 نسخه موقته.
لطفا راهنمایی کنین. ممنون.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
پاسخ : نسخه موقت ابونتو چه مشکلاتی دارد؟
« پاسخ #1 : 14 اردیبهشت 1400، 02:03 ب‌ظ »
سلام.
هر ۶ ماه یک بار یک ورژن عادی از ابونتو ریلیز میشه.
هر دوسال یک بار هم ورژن های LTS ریلیز میشه.
ورژن های LTS ساپورت ۵ ساله دارند اما ورژن های عادی فقط ۹ ماه ساپورت  دارند.
وقتی ساپورت یک ورژن تمام شه برای ان ورژن هیچ اپدیتی نمیاد و شما نمی توانید در ان نرم افزاری نصب کنید.
Its The legendery alireza138812

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 14 اردیبهشت 1400، 06:15 ب‌ظ »
ممکنه یکم بیشتر باگ داشته باشه. ولی در عوض بسته‌ها جدیدتره. هر ۶ ماه یه‌بار نسخه جدید از اون میاد. (به غیر از وقتی که نسخه بعدی lts باشه) و تا ۹ ماه پشتیبانی دارند. بعد از ۹ ماه بسته‌ها آپدیت نمیشن و برای نصب نرم‌افزار باید به‌جای مخازن archive.ubuntu.com از مخازن
 old-release.ubuntu.com استفاده کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 15 اردیبهشت 1400، 05:32 ب‌ظ »
چیزی به اسم نسخهٔ موقت نداریم! #-o

اونی که هر ۶ ماه می‌آد و تا ۹ ماه پشتیابنی می‌شه، اسمش هست «نگارش پایدار» که کانال انتشار اصلی اوبونتوست و اون چیزیه که همهٔ کاربرها باید نصبش کنن. روی رایانه‌هایی که کاربر ندارن (مثل کارسازها و…) مدیران سامانه می‌تونن تصمیم بگیرن با رسیدن به یکی از نگارش‌هایی که با نام LTS شناخته می‌شن، روند ارتقا رو تا ۵ سال متوقّف کنن و مطمين باشن که با استفاده از به‌روز رسانی‌های خودکار، در طول این مدتی که سیستم‌عامل روی اون رایانه قدیمیه، مشکل امنیتی نخواهند داشت.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
« پاسخ #4 : 05 خرداد 1400، 12:24 ب‌ظ »
سلام. می خواستم بدونم نسخه های موقتی ابونتو مثل 20.10 یا هر نسخه موقت دیگه که میگن 6 ماه اعتبار داره. دقیقا یعنی چی؟ یعنی بعد از 6 ماه دیگه کار نمی کنه؟ بعد 6 ماه چه مشکلاتی پیش میاد؟
من خودم 20.04 رو داشتم ولی به 20.10 اپدیت کردم ولی بعدش فهمیدم که 20.10 نسخه موقته.
لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
روی نسخه ۲۰.۱۰ وقتی که فایلی رو درگ میکردم روی dock سیستم کلا هنگ میکرد که تنها راهش ری استارت دستی سیستم بود
برگشتم به نسخه LTS ۲۰.۰۴  برگشتم به نسخه بعدی و حالا که نسخه 21.04 اومده مشکل حادی باهاش نداشتم و راضیم تنها باگی که من ازش دیدم این بود که برای یه مدت وقتی روی دسکتاپ کلیک میکردم و یه مقدار موس رو جابجا میکردم محیطی انتخابیم به طور اوتوماتیک پرش میکرد و یه فضای بزرگی رو انتخاب میکرد که بعد از یه مدت اونم درست شد و مشکلی نداشته
{^-^}