قبلا از ویم استفاده میکردم و کانفیگش هم کرده بودم
https://github.com/smsameet/vimrc اما چند وقتیه که سوییچ کردم روی سابلایم تکست که اون هم یک ویرایشگر قوی هست .همونطور که میدونید سابلایم تکست یک ویرایشگر مرسوم و جالبی هست که میتونیم برای زبان های مختلف کانفیگش کنید!
من داخل این تاپیک قصد دارم که نظر شما رو راجع به ادیتور سابلایم تکست بدونم .
سابلایم تکست من همراه با افزون ها و ...
افزونه های سابلایم تکست
- package contorol
- sidebarenhancements
- terminal
- flake8
- tabnine
- a file icon
- fold python
- git
- github tools
- jedi
- molokai
البته باید بگم که در حال حاضر سابلایم تکست نسخه ی ۴ منتشر شده و منهم دارم از این نسخه استفاده میکنم .
اول از همه برای اینکه پکیجی نصب کنیم باید خود پکیج کنترل رو نصب کنیم . بعدش برای پایتون بریم و بفیه ی پلاگین ها رو نصب کنیم.
پکیج sidebarenhancements : این پکیج میتونه قابلیت های بیشتری رو به سایدبار شما اضافه کنه . در حالت عادی وقتی روی یک فایل در سایدبار راست کلیک میشه قابلیت های زیادی نداره ولی این پکیج میتونه قابلیت های بیشتری رو میده .
پکیج terminal : این پکیج میتونه داخل سابلایم بهتون ترمینال رو به صورت مجزا میده و ...
پکیج flake8 : این پکیج برای گیر دادن به کد های بد یا بد ترکیب ساخته شده که به ما گیر میده و خوب و خیر خواه ما هست .
پکیج tabnine : یک هوش مصنوعی خیلی باهالی هست که میتونه یک سری از کلمات رو حدس بزنه و به ما کمک کنه و ....
پکیج a file icon : برای هر فایلی یک ایکونی رو درنظر میگیره .
پکیج fold python : برای فولد کردن فانکشن ها و if و ... این پکیج میتونه کمک خوبی به ما بکنه
پکیج github,git : کار با گیت رو داخل سابلایم راحت میکنه
پکیج jedi : برای اوتوکامپلیت ها داخل پایتون میتونه کمک کنه
تم molokai : این تم , تم دیفالت خود سابلایم هست .