من کلا ی ساله با لینوکس اشنا شدم
من از بچگی یه سیستم با رم ۲۵۶ داشتم که تا الان هم داره کار میکنه (البته رمشو یک کردیم ک مثلا ارتقاش داده باشیم
)
تا دو سال پیش از ویندوز ایکس پی استفاده میکردم و هیچ وقت سیستمم رو به نت وصل نکرده بودم و همین باعث شد من دیر به لینوکس برسم
تا همین پارسال اتفاقی توی یه کلاس رایگان وبمستری شرکت کردم دیدم بحث سیستم عامل و اینا اومد و من با لینوکس اشنا شدم
اما رغبتی برای امتحانش نداشتم تا اینکه ترموکس رو روی گوشیم نصب کردم چون میخواستم از تور استفاده کنم
دیدم محیط ترمینال خخخیییییییلللللللییییییی باحاله !! :
هیچی دیگ رفتم روی سیستمم اوبونتو نصب کردم و به فناااااا دادمش
هیچی دیگ رفت تعمیر گاه (هرچند بار اولم نبود سیستم رو بفنا میدادم سر تست های الکی)
و همین عید امسال لپ تاپ خریدم و الان دوال بوت استفاده میکنم ولی عاشق لینوکسم
اعتقاد دارم ویندوز حریم خصوصی رو نقض میکنه و تلاشمو میکنم ازش جدا شم آما ...
هم بازی های ویندوز رو لینوکس نمیان هم بعضی برنامه ها فقط توی ویندوز ران میشن و هم عادت کردم به ویندوز
تعصبی ندارم هرکی سلیقه ای داره ولی بخاطر بحث امنیت همه رو ترغیب میکنم لینوکسی بشن
اما واقعا محیط ویندوز برای مبتدی ها و کسایی که کارای حرفه نمیکنن مناسب تره تا بعدا ببینیم این مشکل لینوکس حل میشه یا نه
بنظرم لفظ جاهل و نادان نباید استفاده کنید خب اون بندگان خدا گیج میشن تو لینوکس (مورد بوده اعصابش پای لپ تاپم خرد شده و از لینوکس زده شده
)
منظور بدی هم ندارید میدونم ولی اینطور ننویسید ک بد برداشت نشه ... ما متعصب نیستیم ما منطقی به این راه اومدیم پس نزارید فکر کنن ما متعصبیم ک اینجوری از لینوکس زده میشن
با بحث نرم افزار های ازاد یکم اختلاف نظر دارم اما در کل موافقم باهاش
و هیچ چیزی به اندازه ترمینال من رو جذب لینوکس نکرده