0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام.یک سوال در باره ی دبیان داشتم.میخواستم بدونم ارزش نصب داره ؟توزیع خوبیه ؟فعلا ارچ دارم.بهتر از ارچ است ؟
بیسوادی خودمون رو گزدن توزیع نندازیم. دبیان بدون شک، پایدارترین و بدون باگترین توزیع در سراسر کرهٔ زمینه.این که یه چیز اشتباهی بارگیری کردی، نشونهٔ اینه که توضیحات پایگاه وب دبیان رو نخوندی. در بحث پایداری، مقایسهٔ اوبونتو هم با دبیان خیلی شوخیه، چه برسه به آرچ!
ورژن لایو دبیان گنوم را دانلود کردم.باید بگم که بدترین توزیعی بود که تاحالا تو عمرم تست کرده بودم !.کلی لگ و باگ داشت.به جای اینکه درایور ها و فریمور های لازم را داشته باشه فقط نرم افزار های بدرد نخوری مثل بازی های مزخرف و xterm که صد سال ادم بازشون نمیکنه داشت.مشکل من با دبیان اینه که نتونست درایور وای فای را شناسایی کنه !. حالم به هم خورد. با این توزیع مزخرف الکی نیست لینوس تراوالدز دوستش نداره. اگر دوتا توزیع خوب توی دنیا باشه یکی شون ابونتو و یکی دیگه ارچ هستش.
نقلقول از: alireza138812 در 17 خرداد 1400، 11:13 بظورژن لایو دبیان گنوم را دانلود کردم.باید بگم که بدترین توزیعی بود که تاحالا تو عمرم تست کرده بودم !.کلی لگ و باگ داشت.به جای اینکه درایور ها و فریمور های لازم را داشته باشه فقط نرم افزار های بدرد نخوری مثل بازی های مزخرف و xterm که صد سال ادم بازشون نمیکنه داشت.مشکل من با دبیان اینه که نتونست درایور وای فای را شناسایی کنه !. حالم به هم خورد. با این توزیع مزخرف الکی نیست لینوس تراوالدز دوستش نداره. اگر دوتا توزیع خوب توی دنیا باشه یکی شون ابونتو و یکی دیگه ارچ هستش.در ضمن اگه مشکل درایور دارید باید مخازن نرم افزار های انحصاری رو باز کنید نه اینکه بگید دبیان آشغاله
نقلقول از: alireza138812 در 17 خرداد 1400، 11:13 بظورژن لایو دبیان گنوم را دانلود کردم.باید بگم که بدترین توزیعی بود که تاحالا تو عمرم تست کرده بودم !.کلی لگ و باگ داشت.به جای اینکه درایور ها و فریمور های لازم را داشته باشه فقط نرم افزار های بدرد نخوری مثل بازی های مزخرف و xterm که صد سال ادم بازشون نمیکنه داشت.مشکل من با دبیان اینه که نتونست درایور وای فای را شناسایی کنه !. حالم به هم خورد. با این توزیع مزخرف الکی نیست لینوس تراوالدز دوستش نداره. اگر دوتا توزیع خوب توی دنیا باشه یکی شون ابونتو و یکی دیگه ارچ هستش.اگه توی این صفحه که احتمالا دبیان رو ازش دانلود کردید، به آخرش میرفتید، یه لینک به صفحهای که شامل دبیان به همراه درایورهای غیر آزاد هست، پیدا میکردید.این صفحهای که میگفتم. دبیان به همراه دارایورهای غیر آزاد. اگه از اون iso ها استفاده کنید، دیگه مشکل وایفای حل میشه.میزکار (دسکتاپ) های دبیان، معمولی ظاهر پیشفرض قشنگی ندارند. خودتون باید درستش کنید.