انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتوم بالا نمیاد«حل شد»  (دفعات بازدید: 1017 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
ابونتوم بالا نمیاد«حل شد»
« : 25 خرداد 1400، 06:36 ب‌ظ »
سلام داخل ابونتو نسخه اخر بعد از نصب یه سری تم دیگه بالا نمیاد وقتی از قسمت ادونس ابونتو ریکاوری مد انتخاب میکنم بالا میاد و همه چیز سرجاشه چجوری درست میشه؟چیکار باید کنم؟
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1400، 01:15 ق‌ظ توسط lord1001m »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : ابونتوم بالا نمیاد
« پاسخ #1 : 25 خرداد 1400، 08:08 ب‌ظ »
سلام داخل ابونتو نسخه اخر بعد از نصب یه سری تم دیگه بالا نمیاد وقتی از قسمت ادونس ابونتو ریکاوری مد انتخاب میکنم بالا میاد و همه چیز سرجاشه چجوری درست میشه؟چیکار باید کنم؟
لطفاً بفرمایید که چه تم هایی و چطور و از کجا نصب کردید
تا بتونیم کمک کنیم
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 خرداد 1400، 11:10 ب‌ظ »
لطفاً بفرمایید که چه تم هایی و چطور و از کجا نصب کردید
تا بتونیم کمک کنیم
تم مک نصب کردم تم دانلود کردم تو پوشه تم اضاف کردم نمیشه مد ریکاوری رو استیبلش کنم؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 25 خرداد 1400، 11:44 ب‌ظ »
تم برای گراب نصب کردید یا برای گنوم؟
یعنی چی حالت ریکاوری درست کار می‌کنه؟ یعنی فقط توی حالت ریکاوری درسته یا اینکه وقتی توی حالت ریکاوری، گزینه مربوط به بوت شدن رو می‌زنید درست کار می‌کنه؟

توی گراب، وقتی که کامپیوتر رو روشن می‌کنید، برید رو گزینه مربوط به اوبونتو و کلید e رو بزنید.
توی جایی که باز میشه، خطی که با linux شروع میشه رو پیدا کنید و از quiet و splash رو از آخرش پاک کنید. بعد با کلید‌های ctrl + x یا f10 بوت کنید. ببینید توی خروجی که نمایش داده میشه، خطایی هم وجود داره یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 خرداد 1400، 12:09 ق‌ظ »
یعنی چی حالت ریکاوری درست کار می‌کنه؟ یعنی فقط توی حالت ریکاوری درسته یا اینکه وقتی توی حالت ریکاوری، گزینه مربوط به بوت شدن رو می‌زنید درست کار می‌کنه؟

توی گراب، وقتی که کامپیوتر رو روشن می‌کنید، برید رو گزینه مربوط به اوبونتو و کلید e رو بزنید.
توی جایی که باز میشه، خطی که با linux شروع میشه رو پیدا کنید و از quiet و splash رو از آخرش پاک کنید. بعد با کلید‌های ctrl + x یا f10 بوت کنید. ببینید توی خروجی که نمایش داده میشه، خطایی هم وجود داره یا نه.
واسه گنوم نصب کردم من کلا ابونتوم رو شبیه مک میکنم قبلا هم همین کار کرده بودم تو همین ورزن اما ایندفعه بالا نمیاد داخل گراب قسمت ادونس ریکاوری مد که میزنم میاد بالا و تم ها افزونه هام هم کار میکنه تم ها رو از اینجا دانلود کزدمhttp://pling.com/

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 خرداد 1400، 05:30 ب‌ظ »

مشکلم یا همین  quiet و splash حل شد میشه بگین این چیه و چجوریه چون سیستمم یه بار دیگه ابگرید کردم و دوباره  quiet و splash اضاف شده بود اونجا

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #6 : 26 خرداد 1400، 05:33 ب‌ظ »
برای دائمی شدن باید فایل /etc/default/grub رو ویرایش کنید

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 خرداد 1400، 06:01 ب‌ظ »
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"  یعنی اینوGRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="" اینجوری بنویسم حله؟

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #8 : 26 خرداد 1400، 06:24 ب‌ظ »
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"  یعنی اینوGRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="" اینجوری بنویسم حله؟
همون طوری که گفتید بالا میاد اونجوری
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #9 : 26 خرداد 1400، 09:41 ب‌ظ »
quiet رو فکر کنم بزارید باز هم مشکلی پیش نیاد.
فکر کنم اون تم روی plymouth هم تاثیر گذاشته.
خروجی دستور زیر چیه؟
plymouth-set-default-theme -l
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 خرداد 1400، 01:19 ق‌ظ »
quiet رو فکر کنم بزارید باز هم مشکلی پیش نیاد.
فکر کنم اون تم روی plymouth هم تاثیر گذاشته.
خروجی دستور زیر چیه؟
plymouth-set-default-theme -l
این کامند رو نمیشناسه

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #11 : 27 خرداد 1400، 02:45 ق‌ظ »
plymouth روی سیستم نصبه؟

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 28 خرداد 1400، 06:28 ب‌ظ »
سلام ممنونم از پاسخ هایی که دادین من تازه به ابونتو مهاجرت کردم و باعث شد مشکلم حل بشه با همون quiet splash اما چیزی که فهمیدم دلیل اصلی این بود که گرافیک منnvidiaبود و از درایور خود شرکت که استفاده کردم هم حل شد ممنونم از راهنماییتون \\:D/