انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: باز کردن برنامه با wine  (دفعات بازدید: 1891 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali matinnejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
باز کردن برنامه با wine
« : 01 مهر 1400، 02:56 ب‌ظ »
سلام من wine رو نصب کردم و باهاش میتونم فایل های نصبی رو در کامپوتر باز کنم ولی هر کاری کردم نتونستم نرم افزار هایی رو که قبلا در هارد اکسترنال نصب کرده بودم رو باز کنم. من این برنامه ها رو بدون مشکل رو سیستم آمل ویندوز اجرا میکنم ولی نمیتونم با واین بازشون کنم . کمی در انیترنت جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که بدرد بخوره. اگه کسی از دوستان سایتی را میشناسه و یا در این خصوص اطلاعاتی داره ممنون میشم که من رو راهنمایی کند.  ;D

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 495
  • به زودی اینجا چیزی نوشته خواهد شد!
پاسخ : باز کردن برنامه با wine
« پاسخ #1 : 01 مهر 1400، 03:51 ب‌ظ »
سلام من wine رو نصب کردم و باهاش میتونم فایل های نصبی رو در کامپوتر باز کنم ولی هر کاری کردم نتونستم نرم افزار هایی رو که قبلا در هارد اکسترنال نصب کرده بودم رو باز کنم. من این برنامه ها رو بدون مشکل رو سیستم آمل ویندوز اجرا میکنم ولی نمیتونم با واین بازشون کنم . کمی در انیترنت جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که بدرد بخوره. اگه کسی از دوستان سایتی را میشناسه و یا در این خصوص اطلاعاتی داره ممنون میشم که من رو راهنمایی کند.  ;D
برید در محلی که برنامه نصب شده و پرونده اجرایی اصلیش رو با واین باز کنید (مثال برای مدرن وارفر ۲):
wine iw4sp.exe
* سیستم عامل

آفلاین ali matinnejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 مهر 1400، 04:27 ب‌ظ »
برید در محلی که برنامه نصب شده و پرونده اجرایی اصلیش رو با واین باز کنید (مثال برای مدرن وارفر ۲):
wine iw4sp.exe
* سیستم عامل
بعد از این که کاری که شما گفتین رو کردم
wine Speed.exe به من ارور
X Error of failed request:  GLXBadFBConfig
  Major opcode of failed request:  153 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  0 ()
  Serial number of failed request:  223
  Current serial number in output stream:  223
رو داد.
و اینم بگم که من قبلا که رو همین سیستم ویندوز داشتم همین برنامه رو بدون مشکل برام باز میکرد
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1400، 04:31 ب‌ظ توسط ali matinnejad »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #3 : 01 مهر 1400، 08:52 ب‌ظ »
و اینم بگم که من قبلا که رو همین سیستم ویندوز داشتم همین برنامه رو بدون مشکل برام باز میکرد
سلام خوش اومدی به جمعمون(: دوست عزیز فقط اطلاع داری که اسم این سیستم عامل ویندوز نیست دیگه؟!
wine برنامه های ویندوزی میتونه اجرا کنه ولی ممکن خیلی بازی ها و برنامه هارو نتونه اجرا کنه یا با مشکل اجرا کنه...
میتونی از برنامه هایی که میشه اجرا کنه استفاده کنی یا بگردی دنبال جایگزینش...
البته نمیدونم برنامه ای که میگی با wine قابل اجرا هست یا خیر صرفا جهت اطلاع گفتم! ;)

آفلاین ali matinnejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 مهر 1400، 12:44 ق‌ظ »
سلام خوش اومدی به جمعمون(: دوست عزیز فقط اطلاع داری که اسم این سیستم عامل ویندوز نیست دیگه؟!
wine برنامه های ویندوزی میتونه اجرا کنه ولی ممکن خیلی بازی ها و برنامه هارو نتونه اجرا کنه یا با مشکل اجرا کنه...
میتونی از برنامه هایی که میشه اجرا کنه استفاده کنی یا بگردی دنبال جایگزینش...
البته نمیدونم برنامه ای که میگی با wine قابل اجرا هست یا خیر صرفا جهت اطلاع گفتم! ;)
ممنون از خوش آمد گوییتون  ;)
بله و من هم توقع ویندوز رو ازش ندارم ;D.
من فقط میخوام که با واین چند تا بازی قدیمی و نوستالژی اجرا کنم .مثلا بازی گرافیک پایین igi  ;D. این بازی رو قبلا رو اکسترنال نصب کرده بودم و تو لپتاپم هم اجراش میکردم ولی الان مشکلم اینه که نمیتونم با واین اجراش کنم ، فقط میتنونم با واین بعضی از بازی های ویندوزی رو نصب و اجرا کنم کنم ولی اجرا از روی یک دیسک خارجی ...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 02 مهر 1400، 01:25 ق‌ظ »
موقع نصب برنامه‌ها توی هر سیستم‌عاملی ممکنه اون برنامه جاهای مختلفی از فایل سیستم وجود داشته باشه. بنابراین نمیشه صرفاً یه فایل exe رو اجرا کرد و توقع داشته باشیم که همهٔ فایل‌هاشو از سراسر هارد فراخوانی کنه. اونم توی wine که اصلاً یه محیط شبیه به ایزوله داره و همه‌ فایل‌هارو توی خودش اجرا می‌کنه
همون‌طور که بقیه اشاره کردن، هر بازی یا نرم‌افزاری با واین اجرا نمیشه.
حالا شما میتونی بازی‌ای که مثال زدی (IGI) رو دانلود کنی و مجدد نصب کنی. و در نهایت Save بازی رو از هارد اکسترنال به واین منتقل کنی و بازی رو ادامه بدی یا از ابتدا بازی کنی.

در کل نصب و اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها روی واین اصلاً ایده‌آل و آرمانی نیست و آدم الکی دلش رو بهش خوش نکنه بهتره.  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #6 : 05 مهر 1400، 12:53 ق‌ظ »
دقیقا همینطوره که گفت گاهی شده بود یه بازی نمیومد مدت ها خودم درگیر میکردم بعد که میومد فقط بازی نگاه میکردم میگفتم بخاطر همین انقد وقتت به فنا دادی؟(بازی رو میبندم.)
یکی همین که گفت درسته(ارسالی بالا) حتی گاهی ویندوزت عوض کنی هم احتمالا خیلی از برنامه هات مشکل دار بشن چه برسه اینکار...
یه چیز دیگم ممکن که هاردت با خواندن نوشتنش با حساب تو نباشه و با root باشه و اینکه wine با استفاده از فرمت پارتیشن ntfs یکم اذیت میکنه میشه درستش کرد ولی خب یکم گیره :D  بهت پیشنهاد میکنم برنامه ای که میخوای اجرا کنی ببینی اول اصلا قابل اجرا هست؟ که اگه دیدی خرابی داره بفهمی خرابیش فقط برای تو و ممکن درست شه یا نه برای همه هست(که احتمالا دیگه امیدی نیست الان..) حالا سایت زیاد رتبه بزنه یکیش مثلا برای پروتون(همون واین حدودا) استیم که خیلی راحت درجه بندی میکنه https://www.protondb.com   یکیشم بری سایت خود wine  بخشی داره میتونی اسم برنامه ات یا بازیت بنویسی و ببینی چجور اجرا میشه(: