انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: زیرسیستم ویندوز برای لینوکس به‌صورت یک برنامه مجزا در مایکروسافت استور منتشر شد  (دفعات بازدید: 1034 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین alitoos23

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
یه روزی می گفتن ورود گوشی به مدرسه ممنوع الآن خود مدرسه تو گوشیه  ;D
یه روزی هم برسه تنها چیزی که از ویندوز مونده باشه فقط :
زیرسیستم ویندوز برای لینوکس LSW     ;)
دور نیست  8)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من همیشه گفتم. تحلیل من از آیندهٔ مایکروسافت در حوزهٔ سیستم‌عامل، WaaS یا ویندوز به عنوان خدمته روی گنو/لینوکس. پروژهٔ ویندوز شکست خورده است!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
من همیشه گفتم. تحلیل من از آیندهٔ مایکروسافت در حوزهٔ سیستم‌عامل، WaaS یا ویندوز به عنوان خدمته روی گنو/لینوکس. پروژهٔ ویندوز شکست خورده است!
از وقتی که گنو به وجود اومد همه نرم افزار های انحصاری شکست خورده اند ولی به روی خودشون نمیارن هی ماست پر چرب میریزن روش میمالن تا گندش در نیاد و بتونن باز نسخه جدید منتشر کنند ;D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
از وقتی که گنو به وجود اومد همه نرم افزار های انحصاری شکست خورده اند ولی به روی خودشون نمیارن هی ماست پر چرب میریزن روش میمالن تا گندش در نیاد و بتونن باز نسخه جدید منتشر کنند ;D
منظورتون از شکست رو متوجه نشدم  :-k
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1400، 02:16 ب‌ظ توسط ali7rangoo »
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
نقل‌قول
علاقه‌مند بودن به نرم‌افزار آزاد خیلی خوبه و قابل تحسین، اما نه تا جایی که باعث ادعاهای محیرالعقول بشه.