انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اندازه گیری پهنای باند ADSL  (دفعات بازدید: 3146 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین zhedayati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
اندازه گیری پهنای باند ADSL
« : 24 شهریور 1389، 04:06 ب‌ظ »

با سلام و خسته نباشيد
نرم افزاري براي اندازه گيري باند adsl  كه آيا واقعا  send / recive   آن 128 يا 256  است نياز دارم . لطفا راهنمايي كنيد

ز- هدايتي   متشكرم
[/font]

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: اندازه گیری پهنای باند ADSL
« پاسخ #1 : 24 شهریور 1389، 04:44 ب‌ظ »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #2 : 31 شهریور 1389، 01:20 ق‌ظ »
معمولا خود سایت ISP ها این بخش رو دارن

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 31 شهریور 1389، 11:07 ق‌ظ »
سلام
از پنل مودمتون چک کنید.

آفلاین sayla

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #4 : 31 شهریور 1389، 03:05 ب‌ظ »
سلام
از پنل مودمتون چک کنید.
سلام
اگر منظورتون از پنل GUI ی مودم هست که حد اقل داخل ایران همیشه قابل اعتماد نیست
بعضی از ISP ها محدودیت سرعت رو روی پورت تنظیم میکنن اما مودم ها Line Rate هارو از DSLAM میخونن
برای مثال تصویر GUIی مودم خودم رو قرار میدم:

این درصورتی است که سرعت اینترنت من ۱۲۸ کیلوبیت است

البته بعضی از مودم ها هم برنامه ای برای مانیتور کردن ترافیک دارن که اون هم باید بصورت دستی یک فایل رو آپلود و یک فایل رو دانلود کنید تا میزان ترافیک رو نمایش بده وگرنه بصورت عادی نرخ پهنای باند نمایش داده نمیشه

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
« پاسخ #5 : 31 شهریور 1389، 03:13 ب‌ظ »
سلام
از پنل مودمتون چک کنید.
سلام
بعضی از ISP ها محدودیت سرعت رو روی پورت تنظیم میکنن اما مودم ها Line Rate هارو از DSLAM میخونن

البته بعضی از مودم ها هم برنامه ای برای مانیتور کردن ترافیک دارن که اون هم باید بصورت دستی یک فایل رو آپلود و یک فایل رو دانلود کنید تا میزان ترافیک رو نمایش بده وگرنه بصورت عادی نرخ پهنای باند نمایش داده نمیشه

اون سرعتی که توی مودم مینویسه فکز کنم به این دلیل بالا هست که معمولا شرکت ها برای کاربرانی که محدودیت ترافیک دارن از اینترنت اشتراکی استفاده میکنن مثلا من ۱۲۸ کیلوبیت دارم ولی توی مودم خط ۲ مگابیت نوشته شده و سرعت دانلودم هم ۲۰۰ کیلوبایت هست یعنی یک خط ۲ مگابیت رو بین تعدادی از کاربران به اشتراک میذارن تا وقتی یکی استفاده نمیکنه دیگران استفاده کنن بیشتر هم به این خاطر هست که هرچی سرعت بالاتر باشه شما بیشتر مصرف میکنین و در نتیجه پول بیشتری برای ترافیک میدین ::)

آفلاین sayla

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #6 : 31 شهریور 1389، 04:32 ب‌ظ »
سلام
از پنل مودمتون چک کنید.
سلام

اون سرعتی که توی مودم مینویسه فکز کنم به این دلیل بالا هست که معمولا شرکت ها برای کاربرانی که محدودیت ترافیک دارن از اینترنت اشتراکی استفاده میکنن مثلا من ۱۲۸ کیلوبیت دارم ولی توی مودم خط ۲ مگابیت نوشته شده و سرعت دانلودم هم ۲۰۰ کیلوبایت هست یعنی یک خط ۲ مگابیت رو بین تعدادی از کاربران به اشتراک میذارن تا وقتی یکی استفاده نمیکنه دیگران استفاده کنن بیشتر هم به این خاطر هست که هرچی سرعت بالاتر باشه شما بیشتر مصرف میکنین و در نتیجه پول بیشتری برای ترافیک میدین ::)
تنها دلیلی که از این ISP اشتراک میگیرم اینه که احل این دزدی ها نیستن

این ISP بر خلاف ISP های دیگر این امکان رو به کاربر میده که در هر زمان که لازم شد با یک تماس سرعت اینترنتش رو از ۱۲۸ به ۲۵۶ یا ۵۱۲ ارتقاع بده
بعد از درخواست هزینهء ارتقاع محاسبه میشه و بدون وقفه سرعت اینترنت به مقدار مورد نظر کاربر تغییر داده میشه

دلیل آزاد گذاشتن Line Rate هم همین است
اگر Line Rate رو متناسب با سرعت درخواستی کاربر در DSLAM تنظیم میکردن کاربر برای مشاهدهء اعمال تغییر سرعت مجبور به ریست کردن مودم میشد
اما حالا تغییر سرعت درست مثل باز کردن شیر آب میمونه که در لحظه فشار آب رو بالاتر میبره

شرمنده موضوع تاپیک یکم عوض شد