انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پوکیدن صفحه گراپ (حل نشد)  (دفعات بازدید: 1828 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : پوکیدن صفحه گراپ (حل نشد)
« پاسخ #30 : 28 مهر 1400، 12:57 ق‌ظ »
ادم عجیبی هستی  :Dهمین ده دقیقه پیش چرخ خیاطی رو برداشته بودی زمین و زمان رو داشتی سر دوز میکردی الان از اینا میزاری  \\:D/
خوشم میاد
 ;D
خب اون موقع حول کردم ولی من کلا هیچی برام مهم نیست
برا چی خودمو سر چیزای بیخودی حرص بدم؟
تهش میمیرم ;D
حرفات بوی یه فشار خورده ای که دنبال مشکلش بعدش که کار خراب میشه کلا بیخیال میشه،که بعدش خودکشی میکنه :-s
البته شما اینطور نیسی و همون حرف مهرداد متین هست آدم عجیبی هستی ;D
خب درست نشد چه کار کنم کار دیگه ای از دستم برمیاد؟
پارتیشن بوت رو میشه برگردوند؟
اره ناراحتی نداره!(:
با فکر درستش کنی :)
خب اینطور که معلوم سخت افزاری هم خداروشکر خراب نیست
که دوستان هم اشاره کردن، نشه برگردوند هم مهم نیست گراب با دوتا کلیک نصب میشه یعنی حالا اونقدر هم جدی نیست فکر کنید پاک شد یعنی کار تمومه بارها پیش اومده گرابم خراب شده...
فقط با یه توزیع زنده بیار بالا یعنی داخل فلشت بریز خب، بعدش  با chroot میری داخلش و گراب بازیابی(نصب) میکنی همین(: حالا فعلا مرحله اول برو توزیع بریز..

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #31 : 01 آبان 1400، 10:07 ب‌ظ »
سالمه
هیچی بوت نمیشه روش صفحه آبی مرگ هم حتی گرافیکش خرابه که کدش رو بدم
فقط من موندم با یدونه زورین که ترمینالش و نصف چیزاش هم کار نمیکنه
اس اس دی رو در اوردم به یه سیستم دیگه زدم نمیتونه ویرایش کنه
از توی تنظیمات uefi نمی‌تونید کاری کنید که فلش بوت بشه؟ شاید firmware چیپ‌های مادربرد رو خراب کردید. دقیقا بگید که چیکار کردید تا راحت‌تر بشه به شما کمک کرد.
هیچ پارتیشنی از ssd توی یه سیستم دیگه پیدا نمیشه؟ یا اینکه نمیذاره اطلاعات داخل ssd رو ویرایش کنید؟

ssd  رو به یه سیستم دیگه وصل کنید، اون سیستم رو با یه توزیع بوت کنید و ببینید پارتیشن‌ها اونجا شناسایی میشن یا نه. ببینید پارتیشن‌ها توی gparted نمایش داده میشن یا نه، بررسی کنید که gparted چیز خاصی میگه یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #32 : 03 آبان 1400، 04:52 ب‌ظ »
سالمه
از توی تنظیمات uefi نمی‌تونید کاری کنید که فلش بوت بشه؟ شاید firmware چیپ‌های مادربرد رو خراب کردید. دقیقا بگید که چیکار کردید تا راحت‌تر بشه به شما کمک کرد.
هیچ پارتیشنی از ssd توی یه سیستم دیگه پیدا نمیشه؟ یا اینکه نمیذاره اطلاعات داخل ssd رو ویرایش کنید؟

ssd  رو به یه سیستم دیگه وصل کنید، اون سیستم رو با یه توزیع بوت کنید و ببینید پارتیشن‌ها اونجا شناسایی میشن یا نه. ببینید پارتیشن‌ها توی gparted نمایش داده میشن یا نه، بررسی کنید که gparted چیز خاصی میگه یا نه.
بابا هاردش رو با ی سیستم دیگه فرمت کردم حل شد ممنون

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 03 آبان 1400، 09:57 ب‌ظ »
سالمه

خب اگه میخوای از این تجربه ها درس بگیری حداقل ببین چیشد چون اگه با یه سیستم دیگه فقط اینکار کردی و حل شد خیلی راحت میتونستی با یه فلش و یه توزیع زنده همین کار کنی! ;)

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #34 : 03 آبان 1400، 11:06 ب‌ظ »
الان می‌تونید سیستم رو با فلش بوت کنید یا نه؟
توی یه ارسال گفتید ssd ولی الان میگید هارد. دقت کنید که ssd با هارد فرق داره. هارد شامل قطعات مکانیکی هست که حرکت می‌کنند، اما توی ssd قطعه متحرک وجود نداره، به خاطر همین نمیشه به ssd گفت هارد. احتمالا شما اشتباهی به ssd گفتید هارد چون قبلا درباره این توی انجمن به شما گفته بودند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #35 : 04 آبان 1400، 06:53 ب‌ظ »
سالمه

خب اگه میخوای از این تجربه ها درس بگیری حداقل ببین چیشد چون اگه با یه سیستم دیگه فقط اینکار کردی و حل شد خیلی راحت میتونستی با یه فلش و یه توزیع زنده همین کار کنی! ;)
نمیشد بوت نمیشد

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 11 آبان 1400، 01:12 ق‌ظ »
خب الان یعنی فرمت کردی حل نشد؟
اگه نمیتونی فلشی بوت کنی یا به بایوس دسترسی داشته باشی، پس دیگ از نصب سیستم عامل و گراب ... گذشته بررسی کن ببین چی مشکل داره و اول که کامپیوتر روشن میشه بایوس میاد با فشار دادن کلید هایی که برای برند ها متفاوت حالا یکی f8 یکی کلید del و.. اگه نه ک دیگ سیستم عامل نیست بگرد پی مشکل حالا از گرافیک یا همون بایوس یا.. نمد بقیه راهنمایی کنن شاید بهتر(:

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #37 : 07 آذر 1400، 12:03 ب‌ظ »
خب الان یعنی فرمت کردی حل نشد؟
اگه نمیتونی فلشی بوت کنی یا به بایوس دسترسی داشته باشی، پس دیگ از نصب سیستم عامل و گراب ... گذشته بررسی کن ببین چی مشکل داره و اول که کامپیوتر روشن میشه بایوس میاد با فشار دادن کلید هایی که برای برند ها متفاوت حالا یکی f8 یکی کلید del و.. اگه نه ک دیگ سیستم عامل نیست بگرد پی مشکل حالا از گرافیک یا همون بایوس یا.. نمد بقیه راهنمایی کنن شاید بهتر(:
یه تایپیک دیگه گفتم
هارد رو با یه سیستم دیگه فرمیت کردم درست شد
چند بار برام این مشکل پیش اومده
ممنون