سلام ببین دوست عزیز اولا اگر پرفورمنس بهتر میخوای که خوب با خود react native خروجی بگیر نه با expo البته اگه ماژول خاصی از expo استفاده نکردی، دوما حجم بیس برنامههای react native تا اونجایی که یادمه تا همین یک سال پیش حدود ۲۸ تا ۳۰ مگ بود ولی توی نسخههای جدید پرفورمنس افزایش دادن و این حجم تقریبا رسیده به ۵۰ که خوب به نظر خیلیها ارزش داره.
من به عنوان react native کار نه در کل به عنوان برنامهنویس که به شدت، به شدت(نمیدونم چطور دیگه تاکید کنم
) در بحث پرفورمنس ریز میشدم تا همه چیو به سبکترین شیوه ممکن بنویسم پیشنهادم اینه که شما دیگه پا توی این راه نزار.
ببینید من به خاطر استفاده نکردن از لاراول حدود یک سال از زندگیم خرج این شد که خودم یک فریمورک یا به اصطلاح مپر برای PHP بنویسم و خوب واقعا ارزششو نداشت.
دنیا داره حالا حداقل در ظاهر به شدت پیشرفت میکنه و واقعا وقت برای این بحثا گذاشتن در جایی که نیازی نیست اتلاف وقت و هزینه است. من الان یک برنامه تقریبا سنگین با react native نوشتم و روی گوشی مدل پایین با رم ۲ راحت اجرا شده و هیچ مشکلی نداره، با حافظههای داخلی الان هم تا صد مگ اختلاف هم هنوز حتی به چشم نمیاد.
پیشنهاد بنده در آخر این است که شما برای موبایل با همین react native کار کن و حالا اگر خواستی Flutter که خوب من نمیپسندم ولی مشکلی نیست و خواهشا اگر واقعا نیاز نداشتی سمت java/kotlin نرو که مجبوری به جای ماشین هم کد بزنی، من خودم از سمت java اومدم react native پس ندیده نشنیده نمیگم. در آخر برای کم کردن حجم برنامه یکسری راه گفتن ولی زیاد تاثیری نداره که میتونی با سرچ پیدا کنی، البته میگن اگه یه پروژه خالی دوباره بسازی و فایلهات ببری اونجا خروجی بگیری کمتر میشه که من امتحان نکردم شاید جواب بده، راستی یه مورد دیگه هم هست که من واقعا دلیلش نمیدونم
فهمیدی به منم بگو اینه که اگه تو مسیر خروجی apk از قبل گرفتی و دوباره ریلیس میکنی اون قبلی پاک کن تا حدود چند مگ تاثیر داره.
موفق باشی.