انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین گوگل  (دفعات بازدید: 3208 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
پاسخ : جایگزین گوگل
« پاسخ #15 : 21 آبان 1400، 04:41 ب‌ظ »
ببخشید نمی دونم چرا توی داک داک گو تصاویر نمایش داده نمیشن
بخش تصاویرش فیلتره :(

فیلترمون کردن یا خودمون خودمونو فیلتر کردیم  ;D
واقعا چرا آخه مگه داک داک گو چه کار کرده
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #16 : 21 آبان 1400، 06:01 ب‌ظ »
داگ داگو می تونه به صورت داخلی یوتیوب رو پخش کنه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #17 : 21 آبان 1400، 06:44 ب‌ظ »
داگ داگو می تونه به صورت داخلی یوتیوب رو پخش کنه
اولین باره دلم میخواد یه قابلیت کم بشه از خدماتی که استفاده میکنم :D برادران پس خیلی دقت دارن به محتوای یوتیوب دسترسی نداشته باشیم :) ولی واقعا جست‌و‌جو گر بدون عکس و ویدیو خیلی رو مخه!

راستی خدماتی واسه ایمیل میشناسید که زمانی نباشه و آدم دغدغه نداشته باشه؟ منظورم اینه من یه جیمیل میسازم و میدونم بیست سال دیگه هم برم داخلش بازم ایمیلم هست بدون مشکل ولی اکثر خدمات الان تازه وارد هستن مثلا ممکن به مدت کوتاهی بسته بشن یا تغییر روند بدن و اینکه مثلا پروتون میل محدودیت داره در ارسال یا ساخت حساب و نسخه بهترش پولی(: یه سرویس ایمیل میشناسید که خیال آدم از همه چیش راحت باشه؟ یا یه خدماتی مثل گوگل که آدم همه چیش راحت ذخیره کنه(: اگه نشد همون ایمیل معرفی کنید راضیم :D
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1400، 06:47 ب‌ظ توسط aliiririran »

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #18 : 21 آبان 1400، 06:49 ب‌ظ »
وی اس کد جایگزینی که تمام امکانات اون رو داشته باشه نداره؟؟
vscodium

وی اس کدیوم رو می شناسم. منتها مشکل اینجاست افزونه روش نصب نمیشه.
وی اس کد بدون افزونه تقریباً به هیچ دردی نمی خوره.
من خودم همیشه بعد از نصب وی اس کد اول یک دستی روی آیکون ها و تم و فونت اینا می کشم و بعدش افزونه های مورد نیازم رو نصب می کنم و بعد شروع به کار
مایکروسافت یه نسخهٔ متن‌باز با لایسنس MIT به نام code-oss هم توسعه می‌داد، می‌خوای نصب کن ببین پشتیبانی می‌کنه یا نه، این نسخه تو مخازن مانجارو موجود بود.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 21 آبان 1400، 10:31 ب‌ظ »
لایسنس Mit  چی هست؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین سید حسین موسوی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 268
  • Debian
« پاسخ #20 : 21 آبان 1400، 10:48 ب‌ظ »
لایسنس Mit  چی هست؟

ویکی پدیا

پروانه ام‌آی‌تی (به انگلیسی: MIT License) یک پروانه نرم‌افزاری آزاد آسان‌گیر، نوشته شده توسط موسسه فناوری ماساچوست (MIT) است.[۱] به عنوان یک پروانه آسان‌گیر، تنها محدودیت نه چندان مهم آن در استفاده مجدد است و سازگاری بسیار خوبی در قسمت‌های مختلف توسعه یک نرم‌افزار دارد.[۲][۳] پروانه ام‌آی‌تی به نرم‌افزار اجازه می‌دهد که مجدداً در یک نرم‌افزار اختصاصی با مجوز غیر ام‌آی‌تی استفاده شود به شرط آنکه در تمامی نسخه‌های نرم‌افزار اختصاصی، سند شرایط استفاده پروانه ام‌آی‌تی وجود داشته باشد. این مجوز همچنین با مجوزهای کپی‌لفت از جمله پروانه عمومی همگانی گنو (جی‌پی‌ال) سازگار می‌باشد بدین معنی که ام‌آی‌تی اجازه ترکیب و توسعه با نرم‌افزارهای تولید شده با مجوز جی‌پی‌ال را می‌دهد و نه دیگر مجوزها.[۴]
قال علی (ع): لا غِنَی کالعَقلِ، و لا فَقرَ کالجَهلِ، و لا میراثَ کالاَدَب و لا ظَهیرَ کالمُشاوَرَه

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #21 : 22 آبان 1400، 12:47 ق‌ظ »
وی اس کدیوم رو می شناسم. منتها مشکل اینجاست افزونه روش نصب نمیشه.
وی اس کد بدون افزونه تقریباً به هیچ دردی نمی خوره.
من خودم همیشه بعد از نصب وی اس کد اول یک دستی روی آیکون ها و تم و فونت اینا می کشم و بعدش افزونه های مورد نیازم رو نصب می کنم و بعد شروع به کار
یعنی چی افزونه روش نصب نمیشه؟ یه قسمت داره که می‌تونید از اونجا افزونه نصب کنید. البته فکر کنم جایی که افزونه‌ها ازش دریافت میشن، ما رو تحریم کرده و به خاطر همین با ip ایران نمی‌تونید افزونه‌ها رو دریافت کنید.
افزونه‌های خود vscode هم قابلیت نصب دارند. البته از خود برنامه نمی‌تونید اینکار رو انجام بدید‌‌. باید برید به این آدرس و هرچی لازم دارید رو به همراه وابستگی‌هاش دریافت کنید. بعد به vscodium بدید تا نصبشون کنه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 22 آبان 1400، 01:09 ب‌ظ »
من چند جا خونده بودم که مایکروسافت کاری کرده که افزونه های وی اس کد فقط روی نرم افزار خودش نصب شه و افزونه هاش نتونن روی کودیوم نصب شه.
لایسنس Mit  چی هست؟

ویکی پدیا

پروانه ام‌آی‌تی (به انگلیسی: MIT License) یک پروانه نرم‌افزاری آزاد آسان‌گیر، نوشته شده توسط موسسه فناوری ماساچوست (MIT) است.[۱] به عنوان یک پروانه آسان‌گیر، تنها محدودیت نه چندان مهم آن در استفاده مجدد است و سازگاری بسیار خوبی در قسمت‌های مختلف توسعه یک نرم‌افزار دارد.[۲][۳] پروانه ام‌آی‌تی به نرم‌افزار اجازه می‌دهد که مجدداً در یک نرم‌افزار اختصاصی با مجوز غیر ام‌آی‌تی استفاده شود به شرط آنکه در تمامی نسخه‌های نرم‌افزار اختصاصی، سند شرایط استفاده پروانه‌های  ام‌آی‌تی وجود داشته باشد. این مجوز همچنین با مجوزهای کپی‌لفت از جمله پروانه عمومی همگانی گنو (جی‌پی‌ال) سازگار می‌باشد بدین معنی که ام‌آی‌تی اجازه ترکیب و توسعه با نرم‌افزارهای تولید شده با مجوز جی‌پی‌ال را می‌دهد و نه دیگر مجوزها.[۴]

وی اس کد خود مایکروسافت هم مگه لایسنسش MIT نیست؟
با code-oss فرقش چیه؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 22 آبان 1400، 03:34 ب‌ظ »
منظورشون اینه که کنونیکال به اطلاعات کاربران اوبونتو دسترسی داره یا نه ؟
نه. درسته که کارسازهای اوبونتو برای شرکت کنونیکال هستن، ولی همه‌چیزشون رمز شده است.

وی اس کد جایگزینی که تمام امکانات اون رو داشته باشه نداره؟
ویم؟

وی اس کد خود مایکروسافت هم مگه لایسنسش MIT نیست؟
نه. vscode یه محصول مالکیتی برپایهٔ code-oss است که آزاده. این نشون می‌ده که چرا باید از نرم‌افزارهایی با پروانه‌های ول‌انگار مثل MIT یا BSD دوری کنیم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن