انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف تنظیمات برنامه (حل شد)  (دفعات بازدید: 772 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 974
حذف تنظیمات برنامه (حل شد)
« : 02 بهمن 1400، 02:06 ب‌ظ »
با سلام دوستان من از فایل منیجر PCManFM-QT توی Lubuntu استفاده میکنم. قبلا هم این مشکل پیدا شد واسش ولی راه‌حالی پیدا نکردم، ببینید توی این فایل منیجر وقتی بودم و شروع میکردم به تایپ کردن خودش خودکار شروع میکرد فایل‌ها رو فیلتر بکنه، یعنی اگه دنبال فایلی به نام test بودم خیلی راحت تا میرفتم توی پوشه مربوطه بدون هیچ کلید ترکیبی شروع میکردم test رو تایپ کنم، نمیدونم چرا الان دیگه این اتفاق نمیفته، نه تنظیمی تغییر دادم نه کار خاصی انجام دادم، الان فقط مثل ویندوز فقط حرف اول فیلتر میکنه نه کل کلمه‌هایی که تایپ میشه.
خواستم تنظیماتش پاک کنم که از توی config. دوتا پوشه که اسم PCManFM-QT داخلش بود را پاک کردم ولی تنظیماتش هنوز همونه، اگه میشه لطف کنید یا راه‌حلی برای رفع این مشکل بدید یا اینکه بگید چطور تنظیماتش پاک کنم شاید درست بشه.
راستیاتش توی قسمت مشکلات گیت‌هابش هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، البته شاید خیلی خوب نتونستم مشکلم سرچ بکنم.
خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1400، 12:29 ق‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : حذف تنظیمات برنامه
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1400، 08:04 ب‌ظ »
دایرکتوری local/share. توی هوم خودتون رو بررسی کنید. شاید چیزی اونجا گذاشته. فایل‌ها و دایرکتوری‌های مخفی توی هوم رو هم بررسی کنید. ممکنه تنظیمات اون برنامه توی conf. و local. نباشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 بهمن 1400، 12:06 ق‌ظ »
دایرکتوری local/share. توی هوم خودتون رو بررسی کنید. شاید چیزی اونجا گذاشته. فایل‌ها و دایرکتوری‌های مخفی توی هوم رو هم بررسی کنید. ممکنه تنظیمات اون برنامه توی conf. و local. نباشه.
آقا گشتم نبود

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #3 : 03 بهمن 1400، 09:42 ق‌ظ »
شاید با پاک کردن دایرکتوری cache. این مشکل درست بشه. معمولا برنامه‌هایی که با کاربر شما اجرا شدند، فایل‌های موقتی خودشون رو اونجا قرار میدند.
rm -rf ~/.cacheحواستون باشه اشتباهی یه دایرکتوری دیگه رو پاک  نکنید.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1400، 12:02 ق‌ظ »
شاید با پاک کردن دایرکتوری cache. این مشکل درست بشه. معمولا برنامه‌هایی که با کاربر شما اجرا شدند، فایل‌های موقتی خودشون رو اونجا قرار میدند.
rm -rf ~/.cacheحواستون باشه اشتباهی یه دایرکتوری دیگه رو پاک  نکنید.
آقا بازم جواب نداد.

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1400، 12:07 ق‌ظ »
یه کاربر دیگه بسازید و ببینید با اون هم همینجوره یا نه.
از اونجایی که نمی‌دونید کدوم فایل مربوط به اون برنامه هست، شاید با پاک کردن کل دایرکتوری‌های config. و local.، تنظیمات برنامه به حالت اول برگرده. البته اینجوری تنظیمات هر چیزی که داخل اون دایرکتوری‌ها باشه رو از دست میدید. تقریبا همه شخصی‌سازی‌های میزکار، اونجا هستند.
اگه می‌خواهید از روش بالا برید، قبلش از چیز‌هایی که لازم دارید، یه پشتیبان بگیرید تا بعد بتونید اگه لازم شد، همه یا بخشی از اونها رو برگردونید.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 بهمن 1400، 12:28 ق‌ظ »
دوستان ظاهرا دستم رفته بوده روی یه کلید ترکیبی و این تنظیمات ست شده بوده، فقط تکس‌باکس فیلتر از پایین فایل منیجر حذف کردم درست شد.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 بهمن 1400، 12:28 ق‌ظ »
یه کاربر دیگه بسازید و ببینید با اون هم همینجوره یا نه.
از اونجایی که نمی‌دونید کدوم فایل مربوط به اون برنامه هست، شاید با پاک کردن کل دایرکتوری‌های config. و local.، تنظیمات برنامه به حالت اول برگرده. البته اینجوری تنظیمات هر چیزی که داخل اون دایرکتوری‌ها باشه رو از دست میدید. تقریبا همه شخصی‌سازی‌های میزکار، اونجا هستند.
اگه می‌خواهید از روش بالا برید، قبلش از چیز‌هایی که لازم دارید، یه پشتیبان بگیرید تا بعد بتونید اگه لازم شد، همه یا بخشی از اونها رو برگردونید.
ممنون برادر فعلا که حل شد مشکل، تشکر و سپاس